Jakie są według was najlepsze reklamy, które lecą teraz ( lub leciały ) w telewizji. Mi się podoba ostatnia animowana reklama Heyah o wielkiej łapie.

Zrobiłem ten temat też wcześniej na moim BLOGU, ale nie miał zbyt dużo odpowiedzi. Mam nadzieję, że tu będzie lepiej.
Zapraszam też przy okazji na moją stronkę.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
barteklwo

ja niestety nie wiem, ale tez mam prośbę.
jak ktoś wie, to będę go całować po stopach.!:p
którz to taki śpiewa piosenkę z najnowszej reklamy pepsi. taka, w której każda puszka jest inna. i jak sobie facet spaceruje w kilku kwadracikach.
z góry dziękuję.!

olesia_

zapomniałam dodać.
kawałek tej piosenki jest na http://pepsi.de ale niestety nie znalazłam wykonawcy.

olesia_

The Cloud Room - Hey Now Now

sikorka06

Mnie uszczęśliwiają reklamy multikina..., np. ta z rekinem, krótkie, ale joł... :D

Tybii

Ta reklama jeszcze na ekranach telewizorow nie zagoscila, ale moim zdaniem jest calkiem nie zla, pomysl z parodiowaniem mandaryny ma szanse chwycic?:>
Link: http://www.blip.tv/file/196165

WISKI

Ostatnio świetnymi reklamami są:
- niedźwiedzie oglądające telewizje "n"
- "7-days i nie ma Głodzilli"
oraz
- Okocim...nie tylko dla orłów!

kAMSON

W reklamach najfajniejsza jest muzyka. Jak muzyka jest fajna to i reklama się podoba:)

number_nine

Hmm z niedźwiedziami nie widziałem, ale z Okocimiem zgadzam się fajna jest :D

mir123bych

o i jeszcze sobie przypomniałam:
- reklama KitKata
- reklama głodzilii
- reklama pepsi
- reklama Plusa
- reklama Nivea Beauty:)

number_nine

a mnie sie podobają reklamy z Konradem ;)Oczywiście podobały mi sie pierwsze reklamy Plusa ale te teraz są wymuszone. Niedźwiedzie przed telewizorem super. A ta reklama Harnasia jest poprostu straaaszna. Ogólnie podobają mi sie reklamy samochodów.

I najlepsze:
PUK PUK!!
A: kto tam?
B: GŁODZILLA!!
B: żartowałem
A: bardzoo śmieszne!!

użytkownik usunięty
Ashen

Reklama: Le Rouge CHANEL - fajna muzyka jest w tym.

WISKI

Mi podobaly sie reklamy z serii FRUGO!! :>

A najlepsza z reklam dla mnie zrobiona byla dla Commercial Union. Ta gdzie ktoś sadzi drzewo potem ono takie duze jest, następnie je zcinają robią banknoty i sadzą dużo drzewek :>

Calkiem fajnie przemyslana w przeciwieństwie do reklamy AJAXu z ta głupią pioseneczką :"Dzwonek do drzwi, czy mi sie śni....." hheehe .... Goowno w chooj :>

WISKI

Mnie podobają się reklamy PLUSA, KITKATA oraz ostatnio Coca-Coli.

P.S. Wiecie może gdzie można znaleźć taki któtki filmik gdzie krzyczą WASSUP!? do telefonu, a potem do domofonu, gdzie słyszy to dostawca pizzy (nie wiem dokładnie bo oglądałem to parę lat temu)

mmold

Masz rację reklamy Commercial są ciekawie przemyślane, wolicie reklamy np. z komputerowymi owocami takie jak zrobił Jupi czy też opłacanych aktorów jak np. Konrad?

mir123bych

Mnie najbardziej wkurzają reklamy Play (a zwłaszcza "porewa" czy co to ma być} i ta WZIU!
Fajne są reklamy Żywca.
A ogółem reklamy wkurzają swoją długością. Noż przecież 15 minut reklam?! A ostatnio TVN i Polsat stosują wkurzającą metodę reklamy polecamy reklamy.

Sergi_van_Oli

No i jeszcze reklama Citibanku, w którym gość zdradza nam, że tam można wybierać.
I ta reklama Zbyszko z Andrzejewiczową.

Sergi_van_Oli

Sergi polecanie reklam popularne ostatnio i mnie wkurza:// A co do Playa Plus ma lepsze i to się nie zmieni Lol choć reklamy soków Zbyszko, Jupi są ostatnio coraz lepsze

WISKI

Ja też mam pytanie co do reklamy: ostatnio leciałą jaką taka reklama samochodu, w której jakiś gość jeździł na samochodzie jak na deskorolce, robił triki, skakał etc. Wie ktoś może jakiego samochodu to była reklama? Pozdrawiam

holcer

Ja lubię:

* Reklamy Plusa:
- To ty jadłeś obiad?
- Takie tam małe ziemniaczki...

-Co pana irytuje?
(...)
-To niech pan do nich dzwoni! Co się pan będzie...

*Pan Kierowca i Formuła 1.

Reklama która wywołuje u mnie nerwicę:

*Reklama Aleve, Barbara Bursztyowicz i drzewko Bonzai...;|

Domi_Nique

Hm, mnie powala reklama chyba heyah, w każdym razie chodzi o "horror można zamienić w sielankę", jak zobaczyłam tańcząco-śpiewające zombi to padłam... No i oczywiście wszystkie reklamy plusa...

Smeagol_jest_OK

tak bez retrospekcji to ostatnio niszczy mnie ssący głód- masakra jest ;D

przezz

heh głód powiadasz, ciekawe co w tej reklamie mandarynce brakowało:D i co musiała zaspokoić:D http://www.youtube.com/watch?v=81wbQXnWPWc

mir123bych

Jaki utwor leci podczas reklamy Lays - Wiosenny Twarożek?
Please, jezeli ktos wie niech napisze.

shadegod

Przyłączam się bardzo gorąco do tej prośby!!! Lays,wiosenny twarożek.Nie moge tej piosenki nigdzie znaleźć. PO słowach również nic nie wyskakuje.Pmóżcie!!!

Olla_2

Według mnie najlepsze reklamy w kraju robią Heyah i Play. Bardzo dobrze trafiają do widza. Wszyscy o nich mówią. Ostatnio Axe robi fajne reklamy, które opierają się na kontrowersji. Wiecie o co chodzi XD

WISKI

Osobiście lubie reklamy "czarno-białe" czy tez w stylu retro ;) np. reklama capuccino (jak śmietanka zostawała im na wardze heh), ale tak wogóle to nie przepadam za reklamami

WISKI

zabawne są jeszce odcinki reklamójące Biedronkę te warzywka i owoce są the best... szkoda ze sama sieć sklepów nie jest juz taka heh

WISKI

Ja z regóły nie lubie reklam a szczegulnie tych podczas filmów. Jedyne reklamy które wywołują uśmiech na mojej twarzy to reklamy plusa:D Są super!!!

kacperle

"...w prezencie dodajemy koszulke polskich siatkarzy, poniewaz moze ktos z panstwa nie jest polskim siatkarzem, a chcialby taka koszulke miec"

Jeszcze reklama Dog in the Fog "nie odbierajmy zycia zbyt pochopnie"

WISKI

Mnie się podobaja reklamy Plusa xD A najbardziej to lubie "Kopytko" :D Nienawidze reklamy "Za minute groszy pięć" jesuuuu jeszcze w wykonaniu moje siostry... O fajna też była Basi znaczy się Ketopromu;p

WISKI

Podobają mi się reklamy Plusa, coca coli, heya,ta z pająkiem przy baku,biedronka Warty,okocim i Żubra.

gwen1976

Najlepsze są reklamy coca-coli-wszystkie, new yorker'a(ta z facetem, który zamienia się w laske), prawie roki wielka roznice, ostatnia reklama spoleczna przeciwko prostytucji, durexa, i wszystkie plusa i playa

WISKI

Mam pytanie dotyczące piosenki do nowej reklamy telefonu nokia. jesli ktos zna jej tytuł proszę o odpowiedź :)

WISKI

http://pl.youtube.com/watch?v=ELz8w5N9PZs
Reklama może nieprzełomowa jeśli chodzi o estetykę, ale jestem wzruszona samą ofertą :-)

WISKI

ja nabardziej lubię oglądać reklamy Biedronki, bohaterowie kuchenni są prześmieszni, szkoda, że one juz nie lecą w TV
ale z innych teraz mnie bawi treklama heyah

http://pl.youtube.com/watch?v=ELz8w5N9PZs

a to to juz w ogole jest super

http://pl.youtube.com/watch?v=vIm9Dntrx9k&fmt=18

whitefish

A ja do dziś miło wspominam reklamę, w której chłopak odczytuje wiadomość nagraną na poczcie głosowej od dziewczyny i puszcza w kółko "w gruncie uważam, że jesteś fajny.. fajny..fajny..." To był chyba Plus albo Era,

użytkownik usunięty
WISKI

Snickers Joan Collins ,Stara reklama maszynek Polsilver (Śp Waldemar Goszcz) ,http://www.youtube.com/watch?v=ZcUpTiu-DmA Gilette Champions

użytkownik usunięty
WISKI

Bardzo lubię reklamy njumobile.