Nie mogę się wsłuchać, czy w tejże reklamie słyszę głos Justyny Steczkowskiej czy Kasi Figury? Nie wiem, chyba to Osram...
Osobiście uważam, że to Justyna Steczkowska - przynajmniej ona mi się skojarzyła kiedy widziałam tą reklamę pierwszy raz:)
ja myślę, że steczkowska. uważam również, że firma osram powinna zmienić nazwę w dystrybucji polskiej
Firma Osram ma na polskim rynku piękną tradycję o czym zaświadcza poniższa anegdotka:
w latach 20. król Afganistanu – Ammanullah Khan odwiedzał Europę i przyjechał również do Warszawy, gdzie miał być udekorowany także Orderem Orła Białego. Przed tą uroczystością spotkał się z marszałkiem Józefem Piłsudskim i chcąc popisać swoją polszczyzną powiedział na powitanie marszałka: „Ewedel Polonia”. Jadąc bowiem ulicami Warszawy widział dużo reklam popularnej ówczesnej firmy „E. Wedel”. Na co Piłsudski nie tracąc rezonansu odpowiedział „Tungsram Osram Afganistan” nawiązując do firm „Tungsram” i „Osram” – przedwojennego potentata produkcji żarówek.
I cała racja po Twojej stronie :-)), Ja robię tak samo. Uważam jednak , że to głos Steczkowskiej. Bardzo wkur***jący zresztą. Ona jest jakaś taka bleeee...
Steczkowska ma talent?? Jeszcze czego! Ona nie ma talentu już to pare razy pokazała. No moze nie to że fałszuje tylko nie śpiewa tak rewelacyjnie.
a najlepsze bylo jak zrobila sobie sesje zdjęciową na grobie swojego ojca - zdaje sie ze dla magazynu gala . Te udawane łzy byly wspaniale