Nie mogę się wsłuchać, czy w tejże reklamie słyszę głos Justyny Steczkowskiej czy Kasi Figury? Nie wiem, chyba to Osram...

OLO78

Osobiście uważam, że to Justyna Steczkowska - przynajmniej ona mi się skojarzyła kiedy widziałam tą reklamę pierwszy raz:)

mania

Też tak myślałem na początku, ale teraz nie jestem pewien...

OLO78

ja myślę, że steczkowska. uważam również, że firma osram powinna zmienić nazwę w dystrybucji polskiej

użytkownik usunięty
rokitadiable

Firma Osram ma na polskim rynku piękną tradycję o czym zaświadcza poniższa anegdotka:

w latach 20. król Afganistanu – Ammanullah Khan odwiedzał Europę i przyjechał również do Warszawy, gdzie miał być udekorowany także Orderem Orła Białego. Przed tą uroczystością spotkał się z marszałkiem Józefem Piłsudskim i chcąc popisać swoją polszczyzną powiedział na powitanie marszałka: „Ewedel Polonia”. Jadąc bowiem ulicami Warszawy widział dużo reklam popularnej ówczesnej firmy „E. Wedel”. Na co Piłsudski nie tracąc rezonansu odpowiedział „Tungsram Osram Afganistan” nawiązując do firm „Tungsram” i „Osram” – przedwojennego potentata produkcji żarówek.

heh, ciekawe :)))
ale piłsudski mógł najwyżej stracić rezon ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
phil_anselmo

I cała racja po Twojej stronie :-)), Ja robię tak samo. Uważam jednak , że to głos Steczkowskiej. Bardzo wkur***jący zresztą. Ona jest jakaś taka bleeee...

mr_szakal

Nie trawię Steczkowskiej jako osoby, mimo że ma wielki talent.

OLO78

Mamy podobne odczucia...talent ma trzeba to przyznać, ale nie jest moją faworytą ;-)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
phil_anselmo

Właśnie na osranie , braaaaawo. Osrać jąąąą!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasjer

Steczkowska ma talent?? Jeszcze czego! Ona nie ma talentu już to pare razy pokazała. No moze nie to że fałszuje tylko nie śpiewa tak rewelacyjnie.

mr_szakal

Na 100% Steczkowska - tylko ona tak "skrzypi"!!!

użytkownik usunięty
OLO78

ta nazwa to tez taka zeeeeeeeeee, nio nieeeeeeeee, osram błagahaaha

OLO78

a najlepsze bylo jak zrobila sobie sesje zdjęciową na grobie swojego ojca - zdaje sie ze dla magazynu gala . Te udawane łzy byly wspaniale

OLO78

A może to jednak Edyta Jungowska?? Ona też skrzypi.