MOJE ULUBIONE
"KOMPANIA BRACI"!!!!!
"RODZINA SOPRANO"!!!!
"SZEŚĆ STÓP POD ZIEMIĄ"!!!
"GOTOWE NA WSZYSTKO"!!
"MONK"!
"BEZ SKAZY"!
"SEX W WIELKIM MIEŚCIE"
A WY JAKIE??????????????
1.Przystanek Alaska(do 102 odc.)-Bo jest niesamowity!
2.Jak Dwie Krople Wody-Bo z Olsenakami
3.Sabrina,Nastoletnia Czarownica-Bo jest zabawny i poprostu fajny
Ostatnio tylko Przyjaciół i Gotowe na wszystko, ale kiedyś lubiłam (kochałam!) oglądać Ally McBeal i Ostry dyżur.. Buhu! Ja chcę moje seriale!
PS. Sabrina też była śmieszna :)
PS2. Czy ktoś pamięta taki śmieszny serial na TVNSiedem pt."Pełna chata", z młodymi bliźniaczkami Olsen? To też był rozkoszny serial ^_^
Pozdrawiam
M.
Dzięki,że mi przypomniałaś!!!!!!!To też jeden z moich ulubionych.Mary-Kate i Ash wyglądały tam tak słodko!!!Mam jeszcze jeden odcinek!!!!!!
BLIŹNIACZKI THE BEST!!!!!!!!!!!!!
Jeśli chodzi o seriale KOMEDIOWE to "Przyjaciele" i inne czy to na TVN7 czy na np. Polsacie ("Świat według Bundych", "Świat według Kiepskich", "13 posterunek", "Siostrzyczki" i wiele wiele innych).
Spośród w/w nie bede uzasadniał ;-) !!
Z pozostałych gatunkowo seriali to uwielbiam!!!!:
"Gliniarze bez odznak" - świetne bryki, aktorzy, laski = SUPER!!
"Komapania braci" - piękne sceny wojenne, opisy strategiczne, emocje żołnierzy. !!!!!!!!!!!!!
a także:
"Ally McBeal", "Dowody zbrodni", "Kochane kłopoty" :DDD
Zapewne jeszcze tego jest ale nie przypominam sobie teraz...pozdro...
Ja uwielbiam Siostrzyczki (ale niestety już nie lecą :( ) i lubie Przyjaciół, Świat Według Bundych, Pełną Chate itp;)
A ja lubie przede wszystkim Monka.On jest naprawde niezły nie wiem kto go wymyślił ale za taki pomysł powinien coś dostać.
Jest też taki nowy fajny serial Magda M. na tvn niczego sobie polecam
Gilmore girls AKA Kochane Kłopoty
Joan of Arcadia
Kompania braci
Desperate Housewives AKA Gotowe na wszystko
CSI NY AKA CSI: Krymynalne zagadki Nowego Jorku
Ładnie to tak ściągać??????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ??????
?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ????????????????????????????
Jadzia:)