Hejka!
Jestem ciekawa jakie seriale najbardziej przypadły ci do gustu. Pisz co według ciebie jest najlepszym serialem , a ja na pewno odpisze. Możesz też pytać , radzić się ale i doradzać. czekam na komenty
pozdrówka
Kamilla
P.S Wstęp wzbroniony dla takich złośliwych osób jak Prakot !!!
Jacke... :D Czy prokot może myśleć logicznie, przecież ma kota w głowie?
Jakiś dziwolong, z kotem w głowie, i to w dodatku z rudym:D Rude koty są wściekłe:D
Moge sugerować, że już nie ma prokota, :D
Steruje nim kot, który siedzi mu w głowieXD Więc cały czas rozmawiamy z kotem, a nie z prokotem:D
To moshe ja coś napisze ot siebie!!!!!!!!!
Muj ólubiony serial to oczywiście Pizon Brejk, nie wiem jak można wogle myśleć (inaczej). Nie pszepószczam żadnego odcinka i nie moge sie doczekać jak potoczą sie losy bpchateróf a szczegulnie Majkela Skofilda, on jest bosSsSsSki.
Uwielbiam też Lost!!!!!!!!!!!!
Pozdrwaiam wszystkich miolśnikuf www. seriali.
Hejka!!!!!!
Wióry i próchno. Z.o.o.
O coci chodzi laska? Wiem ze robie błedy bo mam dyzleksje wiec nie wiem czemu sie ze mnie naśmiewasz. Leczysz sobie kompleksy naśmiewając sie z chorych ludzi? Jaka ty jestes nienormalna, ja nie moge, a tak wogole to zaliczylas totalny kompromis.
Po pierwsze primo to nie mam żadnych kompleksów,nawet jeżeli to nie musze sie z nich leczyć.Po drugie primo nie naśmiewam się z ciebie i z twojej jak ty to nazywasz ,,choroby".A po trzecie nie znasz mnie więc nie mów ze jestem nienormalna!!
jedyne seriale jakie byly w stanie mnie wciagnac to simpsony i futurama, troche moze family guy, reszta to tasiemce a ta ostatnia tendencja do grania widzowi na nosie i oszukiwaniu go ze "zaraz" bedzie cos wiecej jasne (skazani na smiec, lost, 4400, gotowe na wszystko, trawka itp.itd.etc.) sa bezczelne, choc pewnie i mnie by wkrecily gdybym co odcinek ogladal (musialby to byc przymus).
Icheb_82 - uwielbiam Cię :D
Bo pżecierz jesteś taki bosssski i kul wogle <333 Wyglondasz pewnie jak Dżony Depp <3333333 Kofffam was obu!!!
Jeszcze ktokolwiek łapie się na tak ewidentnie ironiczne teksty? Jak to możliwe?
Na takie teksty łapać się mogą tylko szalone 15, więc nie rozumiem o co Tobie chodzi? Dostrzegasz jakiś problem?
no, no, no I kto to mówi?
Sam sie kiedyś złapałaś :P
Koham Wentwortha Millera jest bosssski. OMG. Jestem jego idolem. Wow!!!
Między patrzeć a widzieć jest różnica.
No dokładnie, masz rację złapałam sie i to nie raz... normalnie nie wiem jak do tego doszłaś, powiesz mi? bo ja wiesz nie łapie za bardzo.
nie wiem czy dokładnie się złapałaś czy niedokładnie ale dzięki za wyjaśnienie. Teraz przynajmniej wiem, że ja jestem jego idolem a on jest moim fanem, więc człowieku inteligentny zacznij pisać ligicznie a dopiero później bulwersuj się tą jakże denerwującą "prowokacjom".
o sorry, powinno być tak: "więc człowieku inteligentny zacznij pisać ligicznie a dopiero później bulwersuj się tą jakże denerwującą 'prowokacjom'" bo to przecież cytat.
Dobrze mamusiu, nie będę cię już pogrążać, wszak mam wobec ciebie dług wdzięczności za tego "idola".
Dozgonnie wdzięczna, szanującą swoich dorosłych oponentów, Czarownica z księżyca.
Możesz do mnie mówić na Pani jeśli sobie tego życzysz. Mówisz że nie będziesz mnie już pogrążać, no głupia jesteś co tu dużo gadać, cała twoja definicja.
Dziewczyny!!! Spokój mi tu!!! To poważny temat o Waszych ulubionych serialach "Prison Break" i "Zagubieni". Trochę spokoju, bo Wenworth sie zasmuci! Pozdrawiam radośnie, bo dziś piękna pogoda!!!
Wybacz, Sylwio... Zamiaru takiego nie miałem... Wyciągam z drżeniem dłoni cierń... Mam nadzieję, że nie boli. Och! Jakże milo cię czytać!!!
Nie boli...ale się zdenerwowałam jak przeczytałam twoją wypowiedź, nie rób tak więcej bo osiwieję. Prowadzę tu potyczkę na słowa ponieważ czasami innej rady nie ma, czekam jednak na cięższy arsenał bo jak narazie zaledwie raz ziewnęłam.
Mogę dostarczać amunicję, choć z tego co wiem, masz swoją. Walczmy!!! I zapraszam do siebie, bo kończę temat z Waits'em i nie chcę być sam...
I kończąc: ja bym swej nadludzkiej miłości nie zranił... A skorom to uczynił - zabij... Pozdrawiam, Sylwio!!!
'Na takie teksty łapać się mogą tylko szalone 15, więc nie rozumiem o co Tobie chodzi? Dostrzegasz jakiś problem?' Tak dostrzegam pewien problem, mianowicie te szalone 15. No ale załóżmy, że z tego wyrosną.
Hehehehehe...dobre:) jak to się czyta,to po prostu człowiek moze osiwieć!Każdy sie z każdym kłóci..:)
Wystarczyły trzy moje posty, żebyś zaczęła używać epitetów. Oceniłabym cię na trochę więcej.
Jak widać prowokacja, to najszybszy sposób, żeby dowiedzieć się czegoś o osobie, której nie znam, która siedzi po drugiej stronie i jest potencjalnym odbiorcą moich wypowiedzi a czasem nawet wchodzi w dyskusję ze mną.
Pozdrawiam.
no masz racje czarownico ;)) przez te prowokacje ludzie staja sie wulgarni i agresywni :/ ale tez mnie troche denerwuje jak nowi chca za wszelka cene zaisniec
Wzięłam to do siebie. Po pierwsze: TA na p. A po drugie: pisz sobie co chcesz, popisz się! W końcu jestem zgorzkniała, złośliwa i wredna, więc i tak nic do mnie nie przemówi.
Siemka Mi najbardziej podoba sie serial życie na fali!jest super!! Może wiesz gdzie moge zobaczyc 4 serie tego serialu?! odp.pa
Czesc
Tez jestem wierna fanka serialu The O.C ( Zycie na fali ) , wiem ze na www.youtube.com mozesz zobaczyc zajawki z 4 serii a i zeby sobie przypomniec poczatki 1 serii na TVN 7 o 19.10 !!!!!!!! :)
pozdrawiam
Kamilla Bleu
Najlepszy serial wszechczasów to 24 godziny :) Serial idealny, potem długo, długo nic i w dalszej kolejności Świat według Bundych i Sunset Beach