Hejka!
Jestem ciekawa jakie seriale najbardziej przypadły ci do gustu. Pisz co według ciebie jest najlepszym serialem , a ja na pewno odpisze. Możesz też pytać , radzić się ale i doradzać. czekam na komenty
pozdrówka
Kamilla
P.S Wstęp wzbroniony dla takich złośliwych osób jak Prakot !!!

era

F-R-I-E-N-D-S

najlepszy serial wszechczasów... YO!

użytkownik usunięty
Kamilla_Bleu

Skazany na sierść ?

To o Szariku...

Kamilla_Bleu

Jacke... :D Czy prokot może myśleć logicznie, przecież ma kota w głowie?
Jakiś dziwolong, z kotem w głowie, i to w dodatku z rudym:D Rude koty są wściekłe:D
Moge sugerować, że już nie ma prokota, :D
Steruje nim kot, który siedzi mu w głowieXD Więc cały czas rozmawiamy z kotem, a nie z prokotem:D

gosiakosmosiawariosia

Proszę zostawić w spokoju wszystko co rude i wszystkie porządne koty też :/

little_elfik

PS. Ciekawa jestem co Ty i Twoja koleżanka macie w głowach????

little_elfik

To moshe ja coś napisze ot siebie!!!!!!!!!

Muj ólubiony serial to oczywiście Pizon Brejk, nie wiem jak można wogle myśleć (inaczej). Nie pszepószczam żadnego odcinka i nie moge sie doczekać jak potoczą sie losy bpchateróf a szczegulnie Majkela Skofilda, on jest bosSsSsSki.

Uwielbiam też Lost!!!!!!!!!!!!

Pozdrwaiam wszystkich miolśnikuf www. seriali.

Hejka!!!!!!

Wióry i próchno. Z.o.o.

użytkownik usunięty
Icheb

Ile ty masz wogóle lat??Dałabym ci najwyżej 9...Z tymi błędami?? :/

O coci chodzi laska? Wiem ze robie błedy bo mam dyzleksje wiec nie wiem czemu sie ze mnie naśmiewasz. Leczysz sobie kompleksy naśmiewając sie z chorych ludzi? Jaka ty jestes nienormalna, ja nie moge, a tak wogole to zaliczylas totalny kompromis.

użytkownik usunięty
Icheb

Po pierwsze primo to nie mam żadnych kompleksów,nawet jeżeli to nie musze sie z nich leczyć.Po drugie primo nie naśmiewam się z ciebie i z twojej jak ty to nazywasz ,,choroby".A po trzecie nie znasz mnie więc nie mów ze jestem nienormalna!!

Kamilla_Bleu

jedyne seriale jakie byly w stanie mnie wciagnac to simpsony i futurama, troche moze family guy, reszta to tasiemce a ta ostatnia tendencja do grania widzowi na nosie i oszukiwaniu go ze "zaraz" bedzie cos wiecej jasne (skazani na smiec, lost, 4400, gotowe na wszystko, trawka itp.itd.etc.) sa bezczelne, choc pewnie i mnie by wkrecily gdybym co odcinek ogladal (musialby to byc przymus).

alecc

F-R-I-E-N-D-S

probably the best 'serial' in the universe... :D

użytkownik usunięty
Jedi_Knight

"Gotowe na wszystko" - absolutny kult.

użytkownik usunięty
Kamilla_Bleu

ŻYCIE NA FALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- - -)górą!!! i MAGDA M.

Icheb_82 - uwielbiam Cię :D
Bo pżecierz jesteś taki bosssski i kul wogle <333 Wyglondasz pewnie jak Dżony Depp <3333333 Kofffam was obu!!!
Jeszcze ktokolwiek łapie się na tak ewidentnie ironiczne teksty? Jak to możliwe?

nidelek

Na takie teksty łapać się mogą tylko szalone 15, więc nie rozumiem o co Tobie chodzi? Dostrzegasz jakiś problem?

użytkownik usunięty
sylwia_86

no, no, no I kto to mówi?
Sam sie kiedyś złapałaś :P
Koham Wentwortha Millera jest bosssski. OMG. Jestem jego idolem. Wow!!!
Między patrzeć a widzieć jest różnica.

No dokładnie, masz rację złapałam sie i to nie raz... normalnie nie wiem jak do tego doszłaś, powiesz mi? bo ja wiesz nie łapie za bardzo.

użytkownik usunięty
sylwia_86

nie wiem czy dokładnie się złapałaś czy niedokładnie ale dzięki za wyjaśnienie. Teraz przynajmniej wiem, że ja jestem jego idolem a on jest moim fanem, więc człowieku inteligentny zacznij pisać ligicznie a dopiero później bulwersuj się tą jakże denerwującą "prowokacjom".

użytkownik usunięty

o sorry, powinno być tak: "więc człowieku inteligentny zacznij pisać ligicznie a dopiero później bulwersuj się tą jakże denerwującą 'prowokacjom'" bo to przecież cytat.

Nie pogrążaj się dziecko, i tak już za bardzo popisałaś się swoim rozumkiem.

użytkownik usunięty
sylwia_86

Dobrze mamusiu, nie będę cię już pogrążać, wszak mam wobec ciebie dług wdzięczności za tego "idola".
Dozgonnie wdzięczna, szanującą swoich dorosłych oponentów, Czarownica z księżyca.

Możesz do mnie mówić na Pani jeśli sobie tego życzysz. Mówisz że nie będziesz mnie już pogrążać, no głupia jesteś co tu dużo gadać, cała twoja definicja.

użytkownik usunięty
sylwia_86

Dziewczyny!!! Spokój mi tu!!! To poważny temat o Waszych ulubionych serialach "Prison Break" i "Zagubieni". Trochę spokoju, bo Wenworth sie zasmuci! Pozdrawiam radośnie, bo dziś piękna pogoda!!!

użytkownik usunięty

I "Gotowe na wszystko" i "Magda M."... Zapomniałem... Głupi jestem...

JAKICH WASZYCH????!!!! Wypraszam sobie, I was david w tym momencie ugodziłeś mnie w samo serce :(

użytkownik usunięty
sylwia_86

Wybacz, Sylwio... Zamiaru takiego nie miałem... Wyciągam z drżeniem dłoni cierń... Mam nadzieję, że nie boli. Och! Jakże milo cię czytać!!!

Nie boli...ale się zdenerwowałam jak przeczytałam twoją wypowiedź, nie rób tak więcej bo osiwieję. Prowadzę tu potyczkę na słowa ponieważ czasami innej rady nie ma, czekam jednak na cięższy arsenał bo jak narazie zaledwie raz ziewnęłam.

użytkownik usunięty
sylwia_86

Mogę dostarczać amunicję, choć z tego co wiem, masz swoją. Walczmy!!! I zapraszam do siebie, bo kończę temat z Waits'em i nie chcę być sam...

użytkownik usunięty

I kończąc: ja bym swej nadludzkiej miłości nie zranił... A skorom to uczynił - zabij... Pozdrawiam, Sylwio!!!

I was david - nigdy!

sylwia_86

'Na takie teksty łapać się mogą tylko szalone 15, więc nie rozumiem o co Tobie chodzi? Dostrzegasz jakiś problem?' Tak dostrzegam pewien problem, mianowicie te szalone 15. No ale załóżmy, że z tego wyrosną.

nidelek

Niektórych dorosłość szczególnie wytrwale omija:)

użytkownik usunięty
sylwia_86

Hehehehehe...dobre:) jak to się czyta,to po prostu człowiek moze osiwieć!Każdy sie z każdym kłóci..:)

użytkownik usunięty
sylwia_86

Wystarczyły trzy moje posty, żebyś zaczęła używać epitetów. Oceniłabym cię na trochę więcej.
Jak widać prowokacja, to najszybszy sposób, żeby dowiedzieć się czegoś o osobie, której nie znam, która siedzi po drugiej stronie i jest potencjalnym odbiorcą moich wypowiedzi a czasem nawet wchodzi w dyskusję ze mną.
Pozdrawiam.

no masz racje czarownico ;)) przez te prowokacje ludzie staja sie wulgarni i agresywni :/ ale tez mnie troche denerwuje jak nowi chca za wszelka cene zaisniec

Miss_Murder_2

zaistniec*

użytkownik usunięty

Jeżeli jest to do mnie napisane to niezbyt mi się to podoba!!

Ojej.

Kamilla_Bleu

No prison break jest nawet fajne i Went... A ten na p jesteś GŁUPI!!!

Kamilla_Bleu

No prison break jest nawet fajne i Went... A ten na p jesteś GŁUPI!!!

Emisia

Wzięłam to do siebie. Po pierwsze: TA na p. A po drugie: pisz sobie co chcesz, popisz się! W końcu jestem zgorzkniała, złośliwa i wredna, więc i tak nic do mnie nie przemówi.

nidelek

żałosne

Kasjopejka

w obecnej chwili...Życie na fali(The OC)!!!! SeTh CoHeN(Ironista) rządzi!

Kamilla_Bleu

Hotel zacisze!! Moim zdaniem najlepszy serial!! A i jeszcze LOST tez super

Kamilla_Bleu

Siemka Mi najbardziej podoba sie serial życie na fali!jest super!! Może wiesz gdzie moge zobaczyc 4 serie tego serialu?! odp.pa

adrgas86

Czesc
Tez jestem wierna fanka serialu The O.C ( Zycie na fali ) , wiem ze na www.youtube.com mozesz zobaczyc zajawki z 4 serii a i zeby sobie przypomniec poczatki 1 serii na TVN 7 o 19.10 !!!!!!!! :)
pozdrawiam
Kamilla Bleu

Kamilla_Bleu

Najlepszy serial wszechczasów to 24 godziny :) Serial idealny, potem długo, długo nic i w dalszej kolejności Świat według Bundych i Sunset Beach

MJ__forever

zgadzam sie 24 to najlepszy serial. potem lost, grey's anatomy, prison break i commander in chief.