Hejka!
Jestem ciekawa jakie seriale najbardziej przypadły ci do gustu. Pisz co według ciebie jest najlepszym serialem , a ja na pewno odpisze. Możesz też pytać , radzić się ale i doradzać. czekam na komenty
pozdrówka
Kamilla
P.S Wstęp wzbroniony dla takich złośliwych osób jak Prakot !!!

użytkownik usunięty
Kamilla_Bleu

dziękuję za zaproszenie. Też cię lubię (sarkazm) Nie uważasz, że Johnny Depp jest bosssssski?

Ależ prosze...... A i spox ja też za toba nie przepadam :/ ZA to że tak w koło dokuczasz i uważasz sie za najważniejszego !!! A i Deep jest taki sobie !!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Kamilla_Bleu

hahaha połknęła haczyk:D

Jasne ....... coś ci chyba szajba odbiła !!!

użytkownik usunięty
Kamilla_Bleu

o, najprawdziwszy w świecie wulgaryzm!!!:D brawo!:) idę łowić myszy;)

użytkownik usunięty

Czerpiesz z tego jakąś perwersyjną przyjemność (nie o łowienie myszy mi idzie, a raczej o wdawanie się w głupie i niepotrzebne dyskusje)?

Czy to miała być uwaga do tego złosliwego Prakota czy raczej poparcie ????

Szajba to wulgaryzm !!!!!!! Jestes jakis pogiety koleś.

użytkownik usunięty

No, skoro Cię to bawi... Ale nie ma większego sensu uświadamianie komuś na siłę swojej przewagi intelektualnej, a i nie ma się chyba z czego cieszyć, skoro rozmawia się z kimś młodszym... A panna Kamila za parę lat sama się będzie śmiać ze swoich postów, ale to przyjdzie samo. A Ty tracisz cenny czas, żeby się nad kimś poznęcać...

Miło że ktos pisze cos mądrego.... Masz dużo racji..... Wchodz na mój blog ja już byłam na twoim. Niezły :))
pozdrawiam
Kamilla

użytkownik usunięty

ja jej niczego nie uświadamiam;) Ktoś musi jej pokazać, że ,,life is brutal" :D swoją drogą wolę swój cenny czas przeznaczyć na śmianie się do rozpuku niż na myślenie o tym ile trzeba złowić...;) przecież myszy jest całe imperium a ja jestem tylko jednym prakotem:) pozdrawiam:D

użytkownik usunięty

Myślę, że łapanie myszy jest chyba pożyteczniejszym zajęciem... :)

Kamilla_Bleu

Qrde!!! Ty jakis ciekawy skrypt musiałaś sobie napisać bo przy każdym odświeżeniu strony pojawia sie z pięć nowych tematów stworzonych przez Ciebie!!!

A tak żeby nie było nie na temat to moim ulubionym serialem jest "Paloma" (preciossa:>) to był serial;> teraz takich nie robią:/ ale jak on w polsacie leciał to ty miałas pewnie max z 4lata hehe...

I jak moge radzic to to radze nie pisz po tysiąc milionów tematów dziennie bo tutaj nie o to chodzi:/

Baka i Film.

Tomoos

To samo przychodzi. I tak wogole jak ci nie odpowiada to nie czytaj..........
narka

Kamilla_Bleu

Czyli nachodzi Cię taka nieodparta potrzeba stworzenia jakiegoś nowego tematu na forum Filmwebu? Byłaś u lekarza?? Pójdź a nie pożałujesz, wiem coś o tym!! I powiedz mi jedno: ile właściewie masz lat Kamilo?

Kamilla_Bleu

Ludzie co za agresjaXD Jak ja bym kilka razy patelnią po łbie przyłożyła, to byście łobuzy do wieczora nie wstaliXD A może nawet i nigdy:) kto wie? Za grzech kiedyś się płaci:D

użytkownik usunięty
gosiakosmosiawariosia

widzę, że Kamilla dalej jest niemiłosiernie przez wszystkich jeżdżona:d heh, do niej to i tak nie dotrze moi drodzy, dlatego zacznijmy po prostu ignorować jej tematy dla dobra tej strony;)

hehe :D

Ale mogliście w kulturalny i mniej agresywny sposób odpowiadać.
Bo wasze posty są według mnie gorsze niestety;/
Mniej agresji i więcej kultury

Kasjopejka

"Ale mogliście w kulturalny i mniej agresywny sposób odpowiadać.
Bo wasze posty są według mnie gorsze niestety;/
Mniej agresji i więcej kultury"

Ale Kasiu... ;-D Jak rozmawiasz z idiotą i mówisz kulturalnie to czy on Cię zrozumie? Oczywiście, że trochę tak, lecz twoja mowa wyda mu się dziwna... Jesteś wśród anglików, gadasz po angielsku. Jesteś wśród idiotów, gadasz po prostacku... ;D
Z resztą to nie jest agresja, lecz zażenowanie. Zażenowanie poziomem intelektualnym tej pani "KamiLLi"... ehhhh

era

pomyłka nie niekulturalny tylk chamski sposób
Brak kultury to gdy ktoś z braku wiedzy nie wie jak się zachowywć.
Chamstwo gdy robi to świadomie.

A dodam, że założyciel tematu zachowywał się ok.
Można go naprowadzić, wytłymaczyć mu ale od razy chamskie odzywki spowodują odwrotny efekt. Gdy to nie poskutkuje wtedy ok:) ale tak odrazu?

gosiakosmosiawariosia

Niezły text. Jedyna osoba która nie chce mnie z tad wyrzucic :)))

gosiakosmosiawariosia

gosiakosmosiawariosia
..... wydaje mi sie że jestes tu nowa ?? Fajna z ciebie osoba. Wchodzi pisz na moim blogu lub w tematach
pozdrawiam
Kamilla

Kamilla_Bleu

Może tak. Ja stworzylam tego bloga dla osob ktore interesuja sie Corbinem Bleu. Widze że wiekszosc komentarzy dotyczy wyrzucania mnie stad , obrazania i wysmiewania. Nie liczne osoby pisza w tym temacie o Corbinie. Mysle , że najlepiej by było uwagi pisac na mym blogu , a na temacie dotyczacym Corbina o corbinie , na temacie dotyczacym seriali o serialach , a na temacie o użytkownikach o użytkownikach......
dzienx nara
Kamilla Bleu

Kamilla_Bleu

Kamilla ma rację! A wogólę dlaczego jej nie lubicie? Bo jak wnioskuję z waszych komentarzy, to wy ją ciągle atakujecie, a ona się broni! Umiecie tylko pisać,że jest głupia, niedorozwinięta, chamska i takie jakieś dziwne rzeczy, z kosmosu/: A jak dla mnie to jej tematy, są normalne, a nawet bardziej pomysłowe niż niektóre z was/; Moim zdaniem, jakiś bałwan, który nic innego nieumie, niź obrażanie innych nagadał coś na kamille i inni poszli za nim, bo nic innego do roboty nie mają, albo po prostu przyłączają się do silniejszych. A jak dojdzie co do czego to nic konkretnego nie umiecie powiedziec. A właśnie, co ona wam takiego zrobila, że tak jej nie lubicie?

użytkownik usunięty
Kamilla_Bleu

Ja jestem za Życiem na fali,a wy??Pierwszy raz pisze na forum,więc mnie chyba nie znacie...

użytkownik usunięty
Kamilla_Bleu

Wiecie co, jesteście dziewczynki najlepszym dowodem na to, że Bóg ma poczucie humoru... ;D

A ty, że cuda się zdarzają- jak takie dziecko jak ty mogło przyjść na świat, to ja naprawdę nie wiem :D :D :D

gosiakosmosiawariosia

A tak apropo, to prokop jakiś ty jesteś żartobliwy:D Dziwne, że piorun cię,z nieba nie trafił:D :D :D I sam, jesteś jeden wielki żart:D

użytkownik usunięty
Kamilla_Bleu

heh od dziecka miałem problemy z gumą, to prawda!:D Mam je do dziś (stąd tyle bezpańskich kociąt w okolicy - ale co ja poradze, że boje sie kastracji... :D).
Do czego to doszło, że prakot z przedszkolem dyskutuje:D Na debilizm nie ma rady, ale za stary już na to jestem, aby udowadniać ,,mniej rozgarniętym" jak bardzo są w tyle... Choć jak się widzi te ich konwersacje, to aż sie prosi żeby zbluzgać...:D - aj tam,prakot idzie na emeryturę;) Tuco, Motorcycle Boy, Era i reszta oświadczam, iż mam dość dzieci neostrady i jeden dzień nie będę im ubliżał:)
PS : A dla twojej wiadomości gosiaczku sraczku to dzieci udzielających się w tym temacie jest dwoje:) Umiesz liczyć prawda? Najpierw mamy jeden czyli naszą ,,drogą - sarkastycznie" Kamillę, a potem ciebie. Więc się maleńka zachowuj, bo jakiś admin widząc wasze wypociny może przypadkiem na waszych profilach kliknąć usuń dożywotnio i skończy się wasza przygoda z filmwebem... Prakot idzie na mecz:)

Prokot, nie wiem ile ty masz lat, i mnie to nie opchodzi/; I dla twej wiadomości nie wszystkie dzieci, i przedszkolaki są głupsze od dorosłych- ty jesteś tego doskonałym, i niepodwarzalnym dowodem:D :D :D
Masz zupełną rację, na debilizm nie ma rady, i to szczególnie w twoim wieku- bo jest już zupełnie zapóżno?: Moje kondolencje:D I życze udanej emerytury, bardzo, a bardzo będzie mi ciebie brakowało- i jak to ty mówisz- sarkazm:D A dzieckiem neostrady, to ja na pewno nie jestem, i ty też- bo na dziecko jesteś za stary:D
A, i dla twej wiadomości nie jestem gosiaczek sraczek, tylko gosiakosmosiawariosia- ale, wybaczam ci, jesteś tak stary, że może nie dowidzisz:D :D :D No, i widzocznie nie wiesz co to znaczy sarkastycznie, czy sarkastyczny ,że mówisz że jesteśmy takie:D ha ha ha uśmiałam się:D spójrz w słownik:D przyda ci się:D No, i przestań używać, tylu mądrych słów staruszku, bo ich chyba nie rozumiesz:D Widzisz, nawet takie głupie dziecie jak ja(oczywiście tylko w twoim wybujałym łbie) rozumie co to jest sarkazm:D Więc, życze miłego dnia przed słownikiem, a raczej wieczora :D A skąd wiesz, jaki mam wzrost, że mówisz do mnie maleńka:D A ja na twoim miejscu bym uważała, na admina:D bo to twoja przygoda się skończy:D

gosiakosmosiawariosia

DZienx. Tez uwazam to samo o Prakocie. I tak wogle to madrze piszesz . pozdrawiam i zapraszam na mojego bloga... :)
Kamilla Bleu

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Kamilla_Bleu

Nie ma to jak odreagowanie swoich frustracji w sieci. Stwierdzam z przykrością, że osoby starsze i, wydawałoby się, mądrzejsze od panny Kamilli, jeżdżąc sobie po niej jak po łysej kobyle, ujawniają w ten sposób jakieś swoje kompleksy.

Heh jak miło że coraz wiecej osob zaczyna mowic do mnie bez obrazania i wysmiewania.
dzienx
zapraszam na mojego bloga
Kamilla

użytkownik usunięty
Kamilla_Bleu

heh jaka agresywna dyskusja sie tu wywiązała:D Prakot postanowił się nie mieszać więc trzyma się z boku, choć argumenty przywoływane przez tą gosię wywołały radość na jego twarzy, a raczej pyszczku;) na jedynce zaraz ,,Wesele" :) Trzeba obejrzeć. To mój ostatni wpis w tym temacie, obojętnie jak bardzo byłbym prowokowany, papa:)

wpadłam po raz pierwszy ale widze że ominęła mnie bardzo intrygująca walka na słowa;)wracając do tematu to...wszystko się kończy tylko nie moda na sukces;p

Prakot zmiękł xD
po komentarzu Gosii :D niezłe;))

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Arcybiskup_Smierci

Arcybiskup śmierci, gratuluję znajomości:D Myślałam, że prokot jest walnięty- oczywiście, to nie moje zdanie, tylko jego:D Sam przecież, mówił że ma kota w głowie, i chyba nie mówił o prawdziwym:D Oczywiście z całym szacunkiem do starszych:D I życze ci szczęścia, przy mordowaniu nas:D :D :D Tylko ciekawe jak to zrobisz? Lokalizacja, antena satelitarna:D? Juź, zaszywam się w domu, i zasłaniem zasłonyXD XD XD

Ps: Życze, udanej przyjaźni, w życiu i po śmierci:D
Bo taka, przyjaźn przetrwa wszystko:D :D :D

gosiakosmosiawariosia

Już wolę być walnięta niż taka jak Ty i Tobie podobne...

P.S. W końcu podobno mam prawo do swojego zdania, więc je wyrażam :p

użytkownik usunięty
Kamilla_Bleu

Hej Prakocie,Kamilo i jeszcze nie wiem kto,co to za dyskusja??Boże,kłócicie się nie wiadomo o co,wogóle sie nie znacie,i do czego ta dyskusja zmierza??

Kamilla_Bleu

Przykre:D Wiem, niektórzy nie potrafią być normalni:D Ale, od tego są szpitale psychiatryczne,izoladki, i leki psychotropowe, w ciężkich przypadkach:D Większość ludzi jest normalna, no poza wami- śliwkową brygadą SS, na czele który jest prokot:D Życie, wspaniałej przyszłości:D

gosiakosmosiawariosia

Serdecznie dziękujemy!!! I wzajemnie :p

little_elfik

Ależ proszę:D Nie ma za coXD Nie musisz mi tak dziękować:D A te na wzajem, nie potrzebuję:D Ale, miło że pomyślałaś:D Zawsze jest przyjemność, kiedy takie komplementy się zostaje co:D?

Ps: SAma napisałaś, że wolisz być stuknięta, niż taka jak my:D

No, więc przeciwienstwem stukniętej jest- niestuknięta, no to znaczy normalna:D Dla tego, nawzajem twojego nie potrzebuję, ale jeszcze raz dzięki że jesteś tak sympatyczna koleżanką, i pomyślałaś:D

gosiakosmosiawariosia

Wchodzisz na Filmweb patrzysz temat Ulubione seriale, wchodzisz a tu banda patachachów rzuca się na założyciela tematu, myślisz co to jest?

Ludzie, zakomplesieni chcą się powyżywać ;o

Co do prowokacji to Prakotek zaczął i poszła za nim banda innych. Jeśli coś się nie podoba to porostu nie ciągnijcie tematu bo wy robicie rozpierduchę na forum. Piszę to bo wasze zachowanie jest okropne.
Zastanówcie się nad swoim zachowaniem...

Kasjopejka

Odpowiem wreszcie na temat
Moje ulubione seriale to oczywiście serial wszechczasów Magda M!!!
oraz LOST i Prison Break

Kamilla_Bleu

Prakot wierny swojej obietnicy nie udzielania się tu, prosił mnie żeby przekazać od niego, iż ma z was niezły ubaw:D

La_Zuja

MAM PYTANIE..................................................... ............

CZy ktoś chciałby wypowiedziec sie na temat Skazanego na śierć , High School MUsical 2 lub odpowiedziec na ANkiete 15 pytan o Tobie i Twoich zainteresowaniach .......... ale pozytywnie ??? Jesli tak , to zapraszm na mojego bloga !!!!!
;-) Pozdra Kamilla Bleu

Kamilla_Bleu

Ja wiem, że ty Kate chcesz być "jedyna sprawiedliwa" ale tak się po prostu nie da... ;/