Co sądzicie o takich serialach jak: Gra o Tron, Dr House, Magia kłamstwa czy Wyspa Harpera?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
SLU_GANG

Lepsze niż Polskie.

movies_2

Głęboka myśl... ale w sumie prawda;)

SLU_GANG

Game of Thrones- serial już okrzyknięty "klasykiem", najlepsze określenie jakie przychodzi mi na myśl- genialny!
Dr House- jakiegokolwiek słowa bym nie użył, wystarczy obejrzeć pierwszy odcinek, żeby się oczarować i obejrzeć wszystkie sezony.

eMKaGie

Sam bym chyba lepiej tego nie ujął:) Wyspa Harpera to też świetny seral, bardzo dobra fabuła i zakończenie którego chyba nikt by nie przewidział (fenomenalne)

SLU_GANG

Co do Wyspy Harpera i Magii Kłamstwa się nie wypowiadam. Jednak co do tego drugie to trochę słabo- zakończenie po raptem 3 sezonach- nie spełnił pokładanych nadziei. Jeśli interesuje Cię ciekawy serial to polecam Suits.

SLU_GANG

Fajne dupy tam grają.

ColonialMarine

To też jeden z plusów tego serialu:)

SLU_GANG

Wyspa Harpera w napięciu trzymała od początku do końca.House to House,nie chciało mi się wszystkiego od deski do deski oglądać,ale każdy odcinek jeśli oglądałam to z największą przyjemnością.Gra o tron..po 4 odcinkach odpuściłam.Może kiedyś wrócę.Magia kłamstwa,tego akurat nie oglądam.Z amerykańskich polecam Shameless,fajna satyra ;)

SLU_GANG

Gra o tron- za dużo krwi i seksu
House- schematyczny, w każdym odcinku to samo
Magia kłamstw- tak jak House

MistrzSeller

Więc jakie twoim zdaniem seriale są dobre, skoro nie te które mają oceny w okolicach 8?

SLU_GANG

Ocena na filwebie jest tylko wypadkową ocen ludzi. Innymi słowy to, że ludzie łykają byle co znaczy, że ja też łykam. Zresztą z tego powodu nie mam co oglądać- wszystkie bardziej obecne seriale są schematyczne i płytkie.

SLU_GANG

A dobre są Firefly, Farscape, Doktor Who, jak poznałem waszą matkę

MistrzSeller

Dwóch pierwszych nie znam, Jak poznałem waszą matkę oglądam bardzo dobry serial zgadzam się, ale Doktor Who to tandeta jakich mało... oglądam również: Teorię wielkiego podrywu, Dostawę na telefon, Zagubionych, Skazanego na śmierć i Świat według Bundych