Co sądzicie o takich serialach jak: Gra o Tron, Dr House, Magia kłamstwa czy Wyspa Harpera?
Game of Thrones- serial już okrzyknięty "klasykiem", najlepsze określenie jakie przychodzi mi na myśl- genialny!
Dr House- jakiegokolwiek słowa bym nie użył, wystarczy obejrzeć pierwszy odcinek, żeby się oczarować i obejrzeć wszystkie sezony.
Sam bym chyba lepiej tego nie ujął:) Wyspa Harpera to też świetny seral, bardzo dobra fabuła i zakończenie którego chyba nikt by nie przewidział (fenomenalne)
Co do Wyspy Harpera i Magii Kłamstwa się nie wypowiadam. Jednak co do tego drugie to trochę słabo- zakończenie po raptem 3 sezonach- nie spełnił pokładanych nadziei. Jeśli interesuje Cię ciekawy serial to polecam Suits.
Wyspa Harpera w napięciu trzymała od początku do końca.House to House,nie chciało mi się wszystkiego od deski do deski oglądać,ale każdy odcinek jeśli oglądałam to z największą przyjemnością.Gra o tron..po 4 odcinkach odpuściłam.Może kiedyś wrócę.Magia kłamstwa,tego akurat nie oglądam.Z amerykańskich polecam Shameless,fajna satyra ;)
Gra o tron- za dużo krwi i seksu
House- schematyczny, w każdym odcinku to samo
Magia kłamstw- tak jak House
Ocena na filwebie jest tylko wypadkową ocen ludzi. Innymi słowy to, że ludzie łykają byle co znaczy, że ja też łykam. Zresztą z tego powodu nie mam co oglądać- wszystkie bardziej obecne seriale są schematyczne i płytkie.