Jak możecie to wytłumaczcie mi o co chodziło w jednym z dziejów bohaterów serialu. Mianowicie chodzi mi o motyw Bena, brata bliźniaka Derka i Meg. Kiedy Ben miewał bule głowy i chciał zabić Meg, to po jakimś czasie Jego brat pojawił się w jego życiu i w jakiejś piwnicy zaczęli sie bić. Derek zamknął go w innym pomieszczeniu, skując go w łańcuchy i mówił "teraz Meg będzie moja" - A Ben na to "Spróbuj jej zrobić krzywdę". Nie wiem o co chodziło w tym fragmencie (czy Ben był zły), czy to jakiś błąd, czy może głębszy sens.
Przepraszam za niedokładność - pośpiech.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
W_B_

Odpowiadam: to ma głębszy sens, niestety nie wiem jaki :(

użytkownik usunięty
W_B_

ja jako wielka fanka serialu czuję się wywołana do odpowiedzi:) A zatem było tak, że jak Ben miewał bóle głowy- to wcale nie bił Meg!! a tylko był podenerwowany i na nią krzyknął itp.:) I gdy pojawiały sie te migreny to zawsze wiedział że jego brat bliżniak Derek "sie zjawi" (że tak to nieziemsko ujmę;)) i będą problemy. No i faktycznie skądś tam wrócił Derek- zamknął Bena w jakimś starym magazynie przy plaży (nie piwnicy:D). Derek chciał się za coś tam na Benie zemścić i postanowił odebrać mu jego najdroższą rzecz- czyli narzeczoną Meg. W tym magazynie za ścianą więził Bena, a w drugim pokoju miał zamiar uprawiać dziki seks z niedoszłą swoją szwagierką na oczch swego brata:)ale Meg początkowo nie chciała, bo nie czuła z nim więzi;)czy coś takiego:D ale w końcu mu się chyba oddała, z tego co pamiętam;/ Uwielbiałam ten serial:) Pomimo niekiedy,a wręcz często dziwacznych wątków:D

Zgadza się, ale potajemnie (jak to w serialach - do siebie mówił) coś na nią planował - morderstwo czy coś innego.

użytkownik usunięty
W_B_

Oni wogóle w tym serialu wyjątkowo duuuużo mówili do siebie:))) Mogliby powtórzyć Susnet Beach, naprawdę nie pamietam zeby Ben planował coś złego na Meg:/ Prawdopodbnie to był już wtedy Derek????;) Ale to tak dawno temu leciało, że możliwe że zapomniałam już conieco z tego serialu:)

użytkownik usunięty
W_B_

powiedz mi w.b.:
jak ty to robisz ze u siebie na blogu w temacie na samym dole masz tak duzo postow?:o a w innych nikt ci nie odpisuje, i na blogu, i na forum...

ot zagadka

W_B_

WB, co to są 'bule' głowy? ;(