To oczywiście nie tytuł pracy naukowej, ale znakomity serial produkcji HBO, który kupiła nasza Dwójka. Co prawda pokazuje dopiero jeden z pierwszych sezonów ( w USA jest już 4 czy nawet piąty) ale serial naprawdę warto oglądać. Główne role grają Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon. A ponieważ grają świetnie (przynajmniej 3 z nich) to ubaw jest naprawdę niezły!
Kto by pomyślał że 30latki w N.Y. mają takie problemy...
Dodatkową atrakcją są gwiazdy występujące w epizodach lub małych rolach : Chris Noth, Lucy Liu, Kyle MacLachlan....
Naprawdę gorąco polecam nie tylko mojej płci, ale też przeciwnej!

użytkownik usunięty
Ola

Jeden z moich ulubionych seriali :D Jest świetny! Samanta jest super i Carrie też :D Powinni od nowa puścić wsyztkie odzicnki w tv, co nie?

Ja też bardzo lubię ten serial,zabawny i pełen trafnych obserwacji.

Marisa

Tak dokładnie to już zakończyli emisje serialu w Stanach Zjednoczonych. Teraz lecą tylko powtórki. Z tego co wiem jest 6 sezonów. U nas nie wyemitowano jeszcze 5 i 6, choć być może leciały już na HBO.

Campbells

Mnie ten serial zupełnie nie leży. Sądzę, że jest mało orginalny, postaci nie sposób lubić a nie są one na tyle interesyjącą skonstruowane by wzbudzić ciekawość. poprostu krzykliwy tytuł a pod nim nic niezwykłego