Szukam filmu. Kiedyś leciał na VOD. Tematyki za bardzo nie pamiętam ale pamiętam sceny. Pierwsza scena. Dwie dziewczyny przed kimś uciekaly i wpadły w lesie do pulapki. Potem grupa przyjaciół (?) jechała w stronę jakiegoś lasu. Na drodze było drzewo i kierowca nie mógł dalej pojechać. Wysadził ich i poszli lasem do jakiegoś punktu docelowego. Zatrzymali się w jakimś domu żeby odpocząć. Kiedy strzelali się dla rozrywki paintballem w tym lesie, ktoś biegał tak samo ubrany. Strzelali do niego a potem się okazało że to nie był jeden z nich. Zaczęli się nawzajem oskarżać o zmywanie farby. Potem były sceny gdy ktoś w wypadku autokarowym stracił nogę (?). Ktoś próbował ich cały czas zabić. Kojarzę jakieś dziwne szklane dziury w których ludzie patrzeli na bohaterów i oglądali ich śmierć. Ciężko jest mi to wszystko opisywać bo dawno to oglądałem. Mam nadzieję że dobrze to opisalem.
Eh, kiedyś ludzie chcieli "szklanych domów", a teraz wystarcza im "szklane dziury" :-D
Których swoją drogą parę było w "Redukcji" - i w hotelu, i w starej fabryce, i w centrum obserwacyjnym kreatorów tego "polowania" ;-)