Ktora para jest Waszym faworytem?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Miss_Murder_2

Moimi faworytami są...
...
<werble>
...
<dźwięk werbli nasila się>
...
...operator kamery i charakteryzatorka.

Miss_Murder_2

Shrek i Fiona.

Gladka

Mnie tam nie ma, więc nie mam faworyta :P

Tybii

czekam aż zdejmą ten badziew

phil_anselmo

ee tam ja tak to lubie Omena & Maserak Rulez ;p

phil_anselmo

"czekam aż zdejmą ten badziew "
kurde, nie dożyję:-)

alhaim

Kurde ja chyba też :) juz nie mogę patrzeć na te przereklamowane twarze pseudo artystów i córeczek polityków :(((

Miss_Murder_2

Ten program to największe dno w polskiej telewizji Pajacjada maluczkich polskich gwiazdeczek dla kasy ( 10000 zł za odcinek)

Wujek_

serio 10 000 zl za 1 odcinek???????? a ja myslalam ze dla przyjemnosci sobie tak hasaja po parkiecie, no coz.... ale tak to lubie :P

Miss_Murder_2

rzygać sie już chce od tych gwiazdeczek

seti4

Bardzo słabo wyszły im te pierwsze tańce.
Jak tak ma wyglądać ten program to proponuję żeby go zamienić z programem orange ekstraklasa i przerzucić go na godz.23:30.

jacek80

Mnie już to męczy, nie mogę patrzeć na te wypucowane twarzyczki i spocone czoła.
Krew mnie normalnie zalewa przez to całe towarzystwo wzajemnej adoracji, po piątej edycji bynajmniej słuch o niej nie zaginie, jak zwykle nawiąże się fascynujący romans lub romanse i plotkom nie będzie dość. Za byle gówno ciągną kasę i jeszcze tańczyć się nauczą. Po prostu śmieszy mnie to, mam dość promowania głupich córeczek polityków i niespełnionych aktorów, aktoreczek którzy za złamany grosz zrobią wszystko.

Miss_Murder_2

a ja stawiam na trzy pary: Obuchowskiego, Omenę i Tuskową z partnerami oczywiście :)

Miss_Murder_2

Ey no mistrzostwoo świataa!! Na twoje pytanie w notce oprocz ciebie odpowiedziala jednaa osoba a reszta beszta ten badziew hehexD pozdroo!!

Pablo_3

masz racje... chyba nie doczytali... ach ta polska edukacja ;p

użytkownik usunięty
Miss_Murder_2

co to w ogóle kurde jest?;] trąbią o jakimś tańcu z gwiazdami a ja nie oglądałam ani odcinka.. <fanfary> w sumie nawet nie zamierzam..

Moim zdaniem, podium będzie wyglądało tak:

1. Zdrapek i Pocharatka
2. Pinki i Mózg
3. Prosiaczek i Przyjaciele

opoz

Tusk mysli ze jak swoja córke wysle to polepsza mu sie notowania polityczne:)

Miss_Murder_2

Zasada zawsze jest ta sama u nas i na świecie: pojawiają się w tych programach mali dorobkiewicze. Gwiazdy prawdziwe mają własne seriale lub filmy za które koszą kasiorę, więc nie muszą i nie mają czasu chałturzyć. Tego typu programy pokazują tylko, kto jeszcze nie jest gwiazdą, albo kto właśnie wypadł z pierwszej ligi i musi ciułać. Nie mam więc faworytów, bo ogólnie nie przepadam za frajerami, a jeśli jakiegoś juz lubię, to tak sie składa że akurat w tym programie nie występuje.

Miss_Murder_2

1. Bartosz Obuchowicz i Kinga Jurecka - myślę, że zdobędą kryształową ulę.
2. Kasia Tusk i Stefano Terrazzino- chociaż Kasia nie tańczy najlepiej ale ma wielki urok i bardzo pasuje do Stefano.
3. Kasia Cerekwicka i Żora

Tak typuje wielka trójke;)

Miss_Murder_2

Sorry ale kto to oglada jak by zrobili program taniec z sztajmesami to bym moze obejrzał

Miss_Murder_2

blagam zakonczcie ten temat bo jest bezsensu tak samo jak ten co odkopuje wszystkie moje stare tematy :/ zenada ehh.....