Jak co roku mamy okazję zobaczyć te same filmy, tych samych aktorów, te same nudne fabuły... Żałosne. W tegoroczne święta TV postawiło na komedie romantyczne (jak zwykle) i Toma Hanksa (jak zwykle). A wy jakie filmy byście chcieli zobaczyć w święta? Ja osobiście chętnie obejżałabym "Gladiatora" i "Ronina".
Szczerze mówiąc to cieszę się że nie ma nic ciekawego w święta. Wyjeżdzam tu, potem tu i kto wie czy dał bym rade wyrobić się z czasem. Nie chciałbym jeszcze raz przeżywać tego samego co w Wielkanoc. Nie zdąrzyłem na "Nell" :(
P.S. - ...w te święta są 2 filmy, które bardzo chętnie obejrzę, o ile dam rade.."Tajemniczy Ogród" i "Pół żartem pół serio"
TV postawiła na powtórki i nic poza tym...:(
przynudnawo się w niej robi,chyba tylko "Nemo" na jedynce ucieszy dzieciaczki :)
a tak to lipka...
Dno. Kompletne dno, nudy. Nic sie nie dzieje. Kompletna porażka. I na co ja płacę ten nieszczęsny abonamet ???
Czy święta czy to dzień zwykły
poziom filmów w TV jest nikły. (tak wymyśliłem sobie wymyśliłem)
W święta może jest jeden, dwa filmy które obejrze. To jest paranoja, żebym w każde święta w TV leciały te same produkcje! Skandal!
Ja niestety nie wyjezdzam i propozycje na te swieta mnie zalamaly, spodziewalam sie powtorek bo np Kevin sam w domu to juz tradycja:)ale zawsze bylo kilka nowych, ciekawych propozycji. Z przyjemnioscia obejrze po raz kolejny tylko tajemniczy ogrod i babe swinka z klasa.Chetnie zobaczylabym Stand by me , Kumpli albo Swietego Gralla:)