Czy ktoś może wie, kiedy nastąpi W KOŃCU emisja 3-go sezonu "Smallville" na TVN??? Podobno na jesieni ale z naszymi wszystko jest, niestety, możliwe...:(
Emisja od 7 września
Poniedziałek - piątek, 18:10 i 10:15
Smallville
serial obyczajowy, USA 2001
Obsada: Tom Welling (Clark Kent), Kristin Kreuk (Lana Lang), Michael Rosenbaum (Lex Luthor), Eric Johnson (Whitney Fordman)
dla małoletinch od lat 12
no niestety data nie trafion :(
nadal leci miszyn inposibal :P
trzeba bedzie chyba dvd z 3 seria odkurzyc :D
z całym szacuneczkiem, ale skąd masz takie informacje? Wg rozkładu jazdy w "To&owo" np. nie ma otym żadnej wzmianki... :(
Jutro wyemitowany zostanie ostani odcinek "Mission Impossible", a od wtorku rozpocznie się emisja "Tajemnice Smallville". Zrezygnuj z "To&owo" bo chyba nie mają aktualnych informacji. Sprawdziłem w programie tv: "Smallville" TVN7 wtorek 18.10. A informacje biorę z wiarygodnego źródła, tylko że czasem są pewne problemy i zmiany programowe i może się coś opóźnić o kilka dni. :D
Od jutra pierwszy sezon. Kiedy trzeci? Na razie nie wiadomo. Już od jakiegoś czasu mieli wyemitować 3 sezon więc nie wiem dlaczego będzie leciał pierwszy. Postawa TVN7 i TVN trochę wkurza. Postaram się czegoś dowiedzieć, a na razie możesz przypomnieć sobie stare odcinki. Jednak pamiętaj: Wróżką nie jestem. :/