Dzisiaj o godzinie 22:25 w programie publicystycznym "Teraz my" na tvn'ie miała mieć miejsce dyskusja i reportaż o wpływach ojca dyrektora, na własne oczy wczoraj widziałem zapowiedź i aż na kartce zapisałem, żeby nie zapomnieć i nagrać nawet. Zwłaszcza, że jednym z gości w studiu miała być pani Kazia z Najsłabszego ogniwa - najsłyszniejsza polska feministka (bardzo ją lubię). Czekam zatem cały dzień, wieczorem zasiadam w fotelu przed tv i co widzę? Tusk!!! Ani słowa wytłumaczenia, dlaczego nie jest emitowany zapowiadany przecież program. Tzn. program jest, tylko tematyka zupełnie inna od oczekiwanej. Co się dzieje? Czyżby tvn został upomniany? A może mi się te zapowiedzi przyśniły, widział je ktoś jeszcze? Ależ się zezłościłem.
Dzięki Ci, Dexter, za tę odpowiedź, bo zaczynałem myśleć, że sobie te zapowiedzi uroiłem:))) Ach więc to tak... no proszę jakie niezależne media mamy... nawet komercyjne i niezależne stacje się boją... demokracja, heheheh....
Na tej reklamie pokazane były fragmenty poprzednich odcinków Teraz my. Ten program o radiu Maryja był emitowany chyba z okazji rocznicy powstania tego radia.
Ja zapowiedzi nie widziałam, ale z netu można ściągnąć odcinek specjalny z TVN "Fenomen Ojca Tadeusza Rydzyka", mam go ale jeszcze nie obejrzałam... :) Też bym chciała Kazię w akcji zobaczyć :)))
ależ reportaż miał być, w zapowiedziach było jasne powiedziane o czym będzie, o tym, że każda wzmianka medialna jest odbierana jako atak na RM, na tv trwam... były nawet fragmenty dyskusji, w której udział brała Kazia, a wcześniej jej w tym programie nie widziałem... wycofano zatem materiał z ramówki - bez słowa wytłumaczenia... kaczory welcome to...
poorbaby: Ej no w Polsce media (w szczególności te prywatne jak tvn) sa pozbawione wpływów jakiejkolwiek partii, wiec Kaczory nie maja nic wspolnego ze zdjeciem programu o Rydzyku. Na pewno pokażą ten materiał za tydzień. BTW jestes wielkim fanem Kevina Spacey z tego co słyszałem(czytałem :) ) a wiesz ze moja siostra była statystką w jego filmie (beyond the sea). Fim byl krecony w studiu filmowym w berlinie ( a moja siostra studjuje własnie w tym miescie i sie załapała) ot taka ciekawostka.. Pozdro :)