Dzisiaj o godzinie 22:25 w programie publicystycznym "Teraz my" na tvn'ie miała mieć miejsce dyskusja i reportaż o wpływach ojca dyrektora, na własne oczy wczoraj widziałem zapowiedź i aż na kartce zapisałem, żeby nie zapomnieć i nagrać nawet. Zwłaszcza, że jednym z gości w studiu miała być pani Kazia z Najsłabszego ogniwa - najsłyszniejsza polska feministka (bardzo ją lubię). Czekam zatem cały dzień, wieczorem zasiadam w fotelu przed tv i co widzę? Tusk!!! Ani słowa wytłumaczenia, dlaczego nie jest emitowany zapowiadany przecież program. Tzn. program jest, tylko tematyka zupełnie inna od oczekiwanej. Co się dzieje? Czyżby tvn został upomniany? A może mi się te zapowiedzi przyśniły, widział je ktoś jeszcze? Ależ się zezłościłem.

Shhh

Też widziałem te zapowiedzi.

Dexter

Dzięki Ci, Dexter, za tę odpowiedź, bo zaczynałem myśleć, że sobie te zapowiedzi uroiłem:))) Ach więc to tak... no proszę jakie niezależne media mamy... nawet komercyjne i niezależne stacje się boją... demokracja, heheheh....

Shhh

Na tej reklamie pokazane były fragmenty poprzednich odcinków Teraz my. Ten program o radiu Maryja był emitowany chyba z okazji rocznicy powstania tego radia.

Shhh

Ja zapowiedzi nie widziałam, ale z netu można ściągnąć odcinek specjalny z TVN "Fenomen Ojca Tadeusza Rydzyka", mam go ale jeszcze nie obejrzałam... :) Też bym chciała Kazię w akcji zobaczyć :)))

Mei

ależ reportaż miał być, w zapowiedziach było jasne powiedziane o czym będzie, o tym, że każda wzmianka medialna jest odbierana jako atak na RM, na tv trwam... były nawet fragmenty dyskusji, w której udział brała Kazia, a wcześniej jej w tym programie nie widziałem... wycofano zatem materiał z ramówki - bez słowa wytłumaczenia... kaczory welcome to...

Shhh

poorbaby: Ej no w Polsce media (w szczególności te prywatne jak tvn) sa pozbawione wpływów jakiejkolwiek partii, wiec Kaczory nie maja nic wspolnego ze zdjeciem programu o Rydzyku. Na pewno pokażą ten materiał za tydzień. BTW jestes wielkim fanem Kevina Spacey z tego co słyszałem(czytałem :) ) a wiesz ze moja siostra była statystką w jego filmie (beyond the sea). Fim byl krecony w studiu filmowym w berlinie ( a moja siostra studjuje własnie w tym miescie i sie załapała) ot taka ciekawostka.. Pozdro :)

cheesburger

prywatne, myślałem, że są pozbawione, może i są, zobaczymy czy program będzie... bo miało być naprawdę ciekawie:)) no to przekaż siostrze, że 5 lat życia bym oddał, żeby znaleźć się wtedy w jej skórze:)) pozdrawiam