Tutaj będziemy rozmawiać o naszych ulubionych telenowelach. Tylko przedstawcie je. Ja pokażę w jaki sposób!

Tytuł: Mundo de Fieras
Rok: 2006
Kraj: Meksyk
Wytwórnia: Televisa
Główne role:
Cesar Evora - Gabriel/Demian - protoganista i villan
Edith Gonzalez - Joselyne - villana
Gaby Espino - MariaAngela - protoganistka

W telenoweli znalazły się, również takie nazwiska jak: Helena Rojo, Ernesto Laquardia, Michelle Vieth, Sebastian Rulli, Sara Maldolanao i inni.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Promiscuous_Girl

heh, nie chce mi sie pisać tych wszystkich rzeczy, ale powiem jedno : uwielbiam "Zbuntowanego anioła" - szkoda, że już nie leci x/

użytkownik usunięty
Promiscuous_Girl

Tytul: El rostro de Analía (Twarz Analiji)
Rok: 2008/2009
Kraj: Columbia
Wytwornia: Telemundo
Glowne role: Elizabeth Gutiérrez - Ana Lucía"Analía"/Mariana Andrade de Montiel/Ana Rivera
Gabriel Porras - Ricardo Rivera"Ricky Montana"<3
Martín Karpan - Daniel Montiel
Maritza Rodríguez - Sara Andrade

W telenoweli znalazly sie tez takie osoby jak: Zully Montero-Carmen Reyes de Andrade, Karla Monroig-Isabel Martínez, Eluz Peraza-
Olga Palacios, Flor Núñez-Agustina Moncada, Flavio Caballero-Capitan Lares, Daniel Lugo-Dr. Armando Rivera, Germán Barrios-
Ernesto Andrade, Pedro Moreno-Cristobal Colon, Ximena Duque-Camila Moncada, Alejandro Chabán-Miguel Palacios, Daniela Nieves-
Adriana Andrade"Adrianita" i inni.:)

Goraco polecam, zarabisty serial:D

użytkownik usunięty
Promiscuous_Girl

A no i oczywiscie w "Roli Specjalniej".... - Gaby Espino:D

ohh.Moje ulubone dawne telenowele to:
Paloma
Cud Miłości
Fiorella
Zbuntowany Anioł
Posłaniec szczęścia

użytkownik usunięty
Promiscuous_Girl

o skoro znasz się na telenowelach może pamiętasz coś z frutti czy jakoś tak w tytule, był tam taki odcinek że starsza pani z głownych bohaterów przyszyła sobie przypadkiem palec maszyną do ubrania - prócz tego fragmentu który zapadł mi w palec ogólnie telenowela była na prawdę przyjazna