Witam

Słuchajcie mam taką prośbe.. może ktos z was mi pomoże ;).
Otóż kiedyś w tvp1 (jakeis 2-3 lata temu :P) gdzies po godz 2 w nocy oglądałem fragment filmu azjatyckiej produkcji... ;) Niestety długo to nei trwało bo niestety odjechałem na nim ze zmęczenia. ;)

Ale przejzdmy do konkretów.

Otóż film ten byl produkcji prawdopodbnie chnskiej albo hong kong ;) chyab nie stary;). typowa produkcja karate z masakryczna dawką humoru ;). Akcja działa się w jakichś starszych czasach ;). Jedynie niesetsty mam skrawki scen w głowie m.in. Motyw, że głowny bohater walczył w obronie jakiejś wioski z jakimiś "złymi" ;) pokonując ich 1 palcem (dosłownie ;)) a scena kończyła się tym, że mówił wiesniakom że już nei muszą sie martwić a on sam leci do zamku i... dosłownie wzbił się w powietrze i poleciał ;)). PAmiętam że jeszcze była mowa w nim o jakichś smokach czy cos... kurcze niestety tylko tyle udalo mi sie zapamiętać. :(

Może ktoś zna tytuł tego obrazu... bardzo byłbym wdzięczny ;) gdyż chciałbym się pośmiach przy tym ponownie ;) i oglądając obraz w całości ;).

Z góry dzięki za każdą wskazówkę ! ;)

Pozdrawiam

schizzm

takie filmy lecą co tydzień na TVP 1 ;) i prawie zawsze je oglądam lecz nie wiem o czym mowa...