Jakie są wasze ulubione seriale? Dla mnie niekwestionowanym numerem jeden są "Zagubieni" (kocham ten serial!!!), poza tym lubie też "Kryminalne zagadki Las Vegas", "Gotowe na wszystko", "Joan z Arkadii", "Zagubiony Świat" (ale już go rzadko puszczają), no i "Detektyw Monk".
Dla mnie numerem jeden także są "Zagubieni" ale ostatnio zachwycona jestem "Życiem na fali" i "Cudami" nie przegapiłam żadnego odcinka!!! Ale w sumie jest wiele seriali które oglądam po prostu z czystej ciekawości!!!
Kryminalni,Detektyw Monk,Niania,Radiostacja Roscoe,Świat wedłóg Bundych,Fear Factor(niestety już nie ma),Degrassi nowe pokolenie i inne. A po za tym Brainac na Discovery.
Uwielbiam ambitne seriale, więc mój ranking wygląda tak:
1. Lost - za fabułe, która często zaskakuje, daje do myślenia, zawsze ciekawi, za retrospekcje, również za aktorów :D
2. Joan z Arkadii - głównie za fabułe, daje mi do myślenia
.
. (--- Długo, długo nic
.
. Pogoda na miłość - Jakoś tak mnie już wciągnął...
. Życie na fali - mniej ambitny, ale często zabawny
Gotowe na wszystko (ale niestety nie oglądałam od początku, mam nadzieję że kiedyś powtórzą)
Lost (teraz zaczęłam oglądać jak na TVP1 powtórzają)
Życie na fali (tylko cały czas zapominam że mam obejrzeć)
oprócz tego:
Ostry dyżur, Chirurdzy, Dowody zbrodni, Siostrzyczki,
6 stóp pod ziemią, Domowy front, Trawka (niestety nie mam pamięci co kiedy i gdzie :))
dowody zbrodni, bez śladu, akta zbrodni, er, chirurdzy, gotowe na wszystko, hex, ale na pierwszym miejsu joan z arkadii(uwielbiam), jest jeszcze kilka innych...
Ja najbardziej lubię:
Dwóch i pół
Życie na fali
Skazany na śmierć
Magda M.
Gorzka zemsta
Tajemnice Smallville no i
Detektyw Monk
1. Breaking Bad
2. Gra o tron
3. Doctor Who
4. Skazany na śmierć