Zastanawiam sie jakie stacje ogladacie chetnie i z ciekawoscia .Jakie sa wasze ulubione? Co moglibyscie ogladac bez przerwy non stop?? Moja ulubiona stacja to MTV/MTV2 , Canal+ ! :) Dawac swoje stacyjki !
Tak cały czas to żadnej chyba ;).
Wg mnie najlepszą jest chyba Ale kino! i ewentualnie Canal +, HBO.
Poza tym lubię jeszcze oglądać AXN, bo puszczają CSI :).
vh1,za to ze ciekawa muze czasami puszczaja a typowej komerchy mozna tam posluchac raczej tylko w godzinach poludniowych i wtedy radio wlaczam,...co tam jeszcze ..animal planet:)
Jak tylko wchodzę do domu to puszczam MTV2;) Kiedyś jeszcze MTV, ale teraz trzeba mieć szczęście żeby trafić tam na muzykę. 4fun tv też czasem obejrzę [ głównie 4fun rocks i parszywa 13 ]. Co jeszcze? Canal+, HBO, TVN, a czasem nawet Extreme sports:)
Pzdr.
O tak, zdecydowanie MTV odbiegło chyba na dobre od założeń co do stylu jaki powinna prezentować stacja muzyczna. Dziś 4FunTV zostawia w tyle pozostałe konkurencyjne programy muzyczne. No, może VH1 puści od czasu do czasu cos ciekawego (ostatnio "historia metalu" czy "rock show")
Najlepsze programy wg. Mnie to AleKino, TCM, Discovery, VisatHistory(czy jakoś tak).
Najgorsze: TVN(nadmiar reklam) , Polsta(nadmiar reklam) i ostatnio HBO(bo do godziny 20 lecą same kiepskie komedie i filmy dla dzieci)
Ale Kino, TCM... Ale raczej nie mam ulubionej stacji. Oglądam telewizje dla filmów, nie dla stacji. A co do tych wszystkich MTV czy Viva to się nie wypowiadam, bo szkoda klawiatury.
z muzycznych lubię 4FunTV
a poza tym? AXN, HBO, Cinemax, Cartoon Network :), czasami TVN i Discovery
ahaa i jeszcze Al Jazeera :)
i Gey TV ;P
1. VH1 - uwielbiam muzykę lat 60, 70 i 80.
2. Pro7 i RTL - mają świetne reportaże.
3. Canal+, HBO
4. Animal Planet - lubię zwierzątka :)
Oczywiście stawiam na Polsat, bo jak wszyscy wiedzą leci na nim.....
....SKAZANY NA ŚMIERĆ. To by było na tyle.
Ja niestety na razie męczę się na 6 kanałach, ale już niedługo w moje ręce trafi telewizja N!...a póki co cieszę się z TV4 - bo to najlepsza stacja na 6 polskich kanałach! Relacje z rajdów, kiedyś F1, świetne filmy, mało reklam, dobre programy typu: "Vip", "Kinomaniak" czy "Zagadki historii". POza tym lubie TVP2 za "Kocham kino" i Polsat za nowości w ramówce!
pOZDRAWIAM
Zdecydowanie Hbo :) Ciągle znajduje tam coś dla siebie. A to ostatnio „Mildred Pierce”, a to w niedzielny wieczór będzie „Social Network”. Nic tylko oglądać :)
Zapraszam wszystkich na fajną stronę o serialach www.dailystars.pl. Dobre źródło informacji
Rejestrujcie się i wybierajcie w ankiecie swój ulubiony serial, a będą o nim częściej pisać ;)