Zastanawiam sie jakie stacje ogladacie chetnie i z ciekawoscia .Jakie sa wasze ulubione? Co moglibyscie ogladac bez przerwy non stop?? Moja ulubiona stacja to MTV/MTV2 , Canal+ ! :) Dawac swoje stacyjki !

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
morgoth_6

Tak cały czas to żadnej chyba ;).
Wg mnie najlepszą jest chyba Ale kino! i ewentualnie Canal +, HBO.
Poza tym lubię jeszcze oglądać AXN, bo puszczają CSI :).

morgoth_6

vh1,za to ze ciekawa muze czasami puszczaja a typowej komerchy mozna tam posluchac raczej tylko w godzinach poludniowych i wtedy radio wlaczam,...co tam jeszcze ..animal planet:)

morgoth_6

TV TRWAM

Leon_B_Fink

Popieram kolegę Leona.
Tv Trwam rządzi.

morgoth_6

Moja ulubiona stacja to TVN;) Bardzo lobię program Teraz My:)

morgoth_6

Jak tylko wchodzę do domu to puszczam MTV2;) Kiedyś jeszcze MTV, ale teraz trzeba mieć szczęście żeby trafić tam na muzykę. 4fun tv też czasem obejrzę [ głównie 4fun rocks i parszywa 13 ]. Co jeszcze? Canal+, HBO, TVN, a czasem nawet Extreme sports:)
Pzdr.

morgoth_6

O tak, zdecydowanie MTV odbiegło chyba na dobre od założeń co do stylu jaki powinna prezentować stacja muzyczna. Dziś 4FunTV zostawia w tyle pozostałe konkurencyjne programy muzyczne. No, może VH1 puści od czasu do czasu cos ciekawego (ostatnio "historia metalu" czy "rock show")
Najlepsze programy wg. Mnie to AleKino, TCM, Discovery, VisatHistory(czy jakoś tak).
Najgorsze: TVN(nadmiar reklam) , Polsta(nadmiar reklam) i ostatnio HBO(bo do godziny 20 lecą same kiepskie komedie i filmy dla dzieci)

morgoth_6

Canal+, HBO, Discovery, TVN (czasami)

morgoth_6

moją ulubioną stacją jest Comedy Central

morgoth_6

moim zdaniem tvn i mtv ;) i może jeszczeee viva

west_4

Boże, nienawidzę vivy. Ostatnio rozwaliła mnie reklama koncertu Tokio Hotel...
Pzdr.

natali_3

Ale Kino, TCM... Ale raczej nie mam ulubionej stacji. Oglądam telewizje dla filmów, nie dla stacji. A co do tych wszystkich MTV czy Viva to się nie wypowiadam, bo szkoda klawiatury.

morgoth_6

z muzycznych lubię 4FunTV
a poza tym? AXN, HBO, Cinemax, Cartoon Network :), czasami TVN i Discovery
ahaa i jeszcze Al Jazeera :)
i Gey TV ;P

użytkownik usunięty
morgoth_6

Kino Polska, Ale kino!, HBO, zone club i pare mniej lubianych przeze mnie

Discovery Chanel , Planete
tam zawsze jest co ogladac ;]

era

Racja, tylko szkoda, że często powtarzają te programy np. na Discovery Science...
Pzdr.

morgoth_6

1. VH1 - uwielbiam muzykę lat 60, 70 i 80.
2. Pro7 i RTL - mają świetne reportaże.
3. Canal+, HBO
4. Animal Planet - lubię zwierzątka :)

morgoth_6

MTV, Canal+ (szczególnie Canal+ Sport ;)) i HBO/HBO2

Witcher

1. HBO
2. TVN
3 i mimo wszystko - POLSAT
Pozdrawiam :)

NaShI

Oczywiście stawiam na Polsat, bo jak wszyscy wiedzą leci na nim.....
....SKAZANY NA ŚMIERĆ. To by było na tyle.

Samantha_3

TVN, Ale Kino!, Eurosport, Polsat Sport, HBO i Canal+ też spaśne :)

morgoth_6

Ja niestety na razie męczę się na 6 kanałach, ale już niedługo w moje ręce trafi telewizja N!...a póki co cieszę się z TV4 - bo to najlepsza stacja na 6 polskich kanałach! Relacje z rajdów, kiedyś F1, świetne filmy, mało reklam, dobre programy typu: "Vip", "Kinomaniak" czy "Zagadki historii". POza tym lubie TVP2 za "Kocham kino" i Polsat za nowości w ramówce!
pOZDRAWIAM

użytkownik usunięty
morgoth_6

* TVN
* VH1
* Discovery Science
* BBC Prime

morgoth_6

Zdecydowanie Hbo :) Ciągle znajduje tam coś dla siebie. A to ostatnio „Mildred Pierce”, a to w niedzielny wieczór będzie „Social Network”. Nic tylko oglądać :)

morgoth_6

Zapraszam wszystkich na fajną stronę o serialach www.dailystars.pl. Dobre źródło informacji
Rejestrujcie się i wybierajcie w ankiecie swój ulubiony serial, a będą o nim częściej pisać ;)

morgoth_6

1. Polsat
2. TVN
3. TVP2
4. Polsat News
5. Eska TV
6. Discovery