Czy macie jakiś ulubiony serial,który oglądacie nawet jak już kiedyś był puszczany w telewizji?Ja uwielbiam "Czterej pancerni i pies".
JEZIORO MARZEŃ (DAWSON`S CREEK) - ale głupie tłumaczenie
PRZYJACIELE ( FRIENDS) - tutaj na szczęście udało się naszym przetłumaczyć dobrze...
A ktoś pamięta taki serial "Partnerzy" - ang. Sidekicks- jeden japoński chłopiec z detektywem prowadzili śledztwa i przy okazji film był trochę esejem o akceptacji, alienacji itp. Chłopiec nazywał się Ernie Lee, a ten detektyw Jake Rizzo. Niezłe to było. Co ciekawe serial jest często pomijany na stronkach o starych serialach :)
1. Ostry dyżur rls ;)
2. Kompania Braci - super i tyle :)
3. The GIlmore Girls
4. Allo! Allo! - tego się nie zapomina :D
5. Ally McBeal
1. Ostry dyżur- kocham od zawsze i na zawsze :)
2. Przyjaciele- jak wyżej
3. Ally McBeal- ale tylko (chyba) pierwsze 3-4 sezony
4. Roswell- ale sporadycznie
5. M jak miłość- najlepszy polski serial :)
6. Pełna chata- szkoda że już nie ma :( (kiedyś leciało na TVN siedem)
Pozdr.
M.
...Świat wg Bundych ...mam nadzieję, że będą powtarzać ...a może nawet kiedyś wyjdzie na dvd ...kto wie?
1. Miasteczko Twean Peaks
2. Allo allo
3. Z archiwum X
4. Oficer (teraz leci na jedynce w czwartki o 20.30 )
5. Ekstradycja
6. Monty Pajton :)
7. Zmiennicy
8. Czterdziestolatek
9. Kariera Nikodema Dyzmy
tyle... chyba....
Dokladnie popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ULUBIONE SERIALE : DARK ANGEL (Cień aniłoa) i ANGEL (Anioł ciemności). Niestety w polskiej tv już tylko Angel został bo TV4 nie zakupiło 2 seri Dark Angel ;((
Uwielbiam serial Allo, Allo to był super serial!!!1 Z ówczesnych lubuię M jak miłość, Świat wegług kiepskich, Samo życie
`Przypadkowo obejrzałam na TV3 Elisę z Rivombrosy i zostałam jej wierną fanką. Uwilebiam ten serial, jest inny, mozna marzyć razem z głównymi bohaterami, przezywać ich miłośc. To serial romantyczny jest OK.
`Przypadkowo obejrzałam na TV3 Elisę z Rivombrosy i zostałam jej wierną fanką. Uwilebiam ten serial, jest inny, mozna marzyć razem z głównymi bohaterami, przezywać ich miłośc. To serial romantyczny jest OK.
'ostry dyżur', 'ally mcbeal', 'szkoła przetrwania', 'veritas:the quest', 'm jak miłość', 'anioł ciemności' jeszcze znalało by sie kilka ale za długo wymieniać pozdrawiam :]
moje ulubione seriale to Ally McBeal i Ostry dyzur.Kiedys ogladalam serialowe tasiemce typu Zbuntowany aniol czy Paloma,ale to juz na szczescie zamierzchla przeszlosc.A ulubionym serialem mojej mamy jest niestety MODA NA SUKCES.
Najbardziej lubię "Jezioro marzeń", "Ostry dyżur", "Nikitę", "Tajemice Smallville", a od czasu do czasu "Na Wspólnej".
Pozdrowionka dla filmwebowiczów :-)
Buffy jest to serial, który zawsze oglądałem nawet powtórki z piękną Sarah Michelle Gellar w roli głownej.
1 szkoła przetrwania
2 LARGO WINCH
3 bez śladu
4 kryminalne zagadki Las Vegas
5 dowody zbrodni
uwielbiam seriale wogóle wszystkie
anitabrzozowska@interia.pl
napiszcie do mnie
gg 3081029
Alternatywy 4 . Klasyka pokazujaca absurdy PRLu . Najlepszy serial polski . No i stary serial Ulice San Francisco szkoda ze juz go nie puszczaja .
Hm... Na pewno: Boston Public, Ostry dyzur, Przyjaciele, Drew Carey Show, ostatnio również 6 stóp pod ziemią. Na pewno jeszcze jakieś, ale na chwile obecna nie przychodza mi do glowy :-).
1. ANGEL
2. BUFFY
3. DARK ANGEL
4. LOST
5. 24 GODZINY
6. SLIDERS
7. FREAKY LINKS
8. ALIAS
9. CHARMED
No ja mam dwa ulubione seriala oczywisce Pełna Chata (czad)
i SZKOLA PRZETRWANIA szkoda że oba juz nie lecą.
Ja uwielbiam "Dwa światy". Polsko- australijski, język angielski, sporo polskich aktorów, 26 odc. Fajna fabuła [koleś przypadkowo przenosi się w inny wymiar do nieco "zacofanego" świata, w którym rolniczy lud rządzony jest przez Magów (żadni z nich magowie, wykorzystują tylko naukę)]. Gorąco polecam, mój ulubiony serial, Wasz pewnie też byłby.
Bez wątpienia moim ulubionym serialem są "Policjanci z Miami". Lubie także "MacGyver'a" i "Strażnika Teksasu".
1.Zbuntowany Anioł :PP
2. Na dobre i na złe :P
3. Sabrina nastoletnia czarownica :P
4. Asy z klasy :P (hm..coś przesatli go jakoś emitować teraz.. :()
.....
..... I jeszcze teeego będzie :D:D
Huff
Właśnie niedawno pierwsza seria skończyła się na HBO Polska.
Od dawna żaden serial tak nie przykół mojej uwagi.
Ciekawa historia z barwnymi bohaterami.
Ja najbardziej lubię z seriali:
-niemieckich :Gliniarze na motorach, Clown, Oddział specjalny Cobra
-z amerykańskich – MacGyvera , Przyjaciół;
-z latynoskich tasiemców Zbuntowany Anioł;
-z polskich –M jak miłość
Pozdro...Angie
to co teraz puszczaja to jest kompletne dno, jedynie niektore stare seriale sa godne ogladania takie jak Twin Peaks (mistrzostwo serialowe) albo Latajacy Cyrk Monty Pythona.