Czy macie jakiś ulubiony serial,który oglądacie nawet jak już kiedyś był puszczany w telewizji?Ja uwielbiam "Czterej pancerni i pies".
Ja uwielbiam serial Cobra z Michaelem Dudikoffem który leciał kiedś na POLSACIE i ta muzyczka super była !!!!!!!!!
ja tam uwielbiam serial Pogoda na miłośc leci na TVN7 jest normalnie zajefajny polecam opowiada o losach przyjacół uczacych sie w liceum serial tten jest amerykanski POLECAM
ja też to mój ulubiony sereial jest naprawde super szkoda tylko że jest co sobote a częściej
Ohh:P:P Ja to Lokam Regularnie chocby nie wiem co sie dzialo: Pogode na miłość i Smallville, szkoda ze nie ma juz Kochanych Klopotów te bylo zajefajne:(
moze mi ktos odpowiedziec na GG (1204055) jaki jest tytul tej piosenki z Cobry ? Naprawde bardzo potrzebuje
ja tez lubiiłem ten serial, choć od pewnego czasu scenariusz zaczął być dla mnie zbyt skomplikowany i zaczął się wydawać niebardzo spójny. Oprócz tego oglądałem Nikite ( jakiś czas temu leciał na Polsacie teraz też na TV7 bodajże ). No i oczywiście 'Stawka większa niż życie' mogę oglądać tak często jak często leci w telewizji :)
COBRA z Michaelem Dudikoffem-wprost brak słów. zrobie wszystko za muzyke z tego serialu. jesli ktoś zna wykonawce,tytuł lub ma tą muzykę to BARDZO PROSZĘ o kontakt. bestice@o2.pl lub GG 8199498.
Będe bardzo wdzięczny ,a odwdzięczy się potrafie...
Czesc!!!
Musze powiedziec ze takiego starego serialu nie ogladalam moze bylam za mala azeby choc mnie to zainteresowalo. Ale chetnie bym obejrzala ale unas takich serilow nie puszczaja:-( (chicago)
Ale napisze ci jaki serial uwielbiam ogladac z tych nowych: Reba, Przyjaciele!!!!!!! i Gilmore Girl:-)
Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!
ALIAS- leciał na TVP1, ale oczywiście przerwali w połowie serii, Gilmore Girl, Rooswell, Buffy (późniejsze serie), Dark Angel, Angel. Innych nie oglądałam...
Rodzina Soprano... i wszystko jasne (oglądam go z kompa bo na poską telewizję nie mam czasu ani ochoty).
"Z archiwum X", "Opowieści z Krypty", "The Simpsons", "Nikita" (kiedyś), McGyver, Ostry dyżur, Boston Public, Świat według bundych, Allo! Allo!
Te seriale oglądałem najczęściej i najbardziej je lubiałem... "The Simpsons" rządzi...
A ja tam mysle ze najlepszych seriali juz nie puszczaja..Przystanek Alaska i Miasteczko Twin Peaks ( rodzice nie pozwalali mi go ogladac bo bylem podobno jeszcze za maly;P )
Z komediowych, to kiedyś bardzo lubiłam DREW CAREY SHOW, ale tylko pierwsze serie, bo potem przestał byc taki zabawny i dowcip sie stępił...
Poza tym to b.b.b. lubię PRZYJACIÓŁ...
Moim ukochanym serialem jest SEX AND THE CITY. Obejrzałam wszystkie nakręcone odcinki i uważam, ze jest po prostu genialny. Ale tylko w wersji orginalnej. TVP niemiłosiernie cenzuruje i tnie ten serial. Plus, nie zawsze odpowiednie (delikatnie mówiąc) tłumaczenie. Ale cóż...
Najlepsze dla mnie to Sześć Stóp Pod Ziemią, Rodzina Soprano, Kryminalne Zagadki Las Vegas, Z Archiwum X, Miasteczko Twin Peaks, Przyjaciele, Ich Pięcioro, Jeziro Marzeń, Felicity, Świat wg Bundych, Sliders.
Świetne są także mini seriale tj. Dekalog, Kampania Braci, Taken, Carnivale.
Ostry dużuuuuuuuuuur!!! Oh je!!!!!!!!! To jest coś!!! Nie takie jak ten chłam "Na dobre i na złe..."
moim ulubionym serialem jest MaCgaywer i Druzyna A no i oczywiscie nie zabraknie miejsca dla Miasteczka Twin Peaks i Policjantow z Miami a zpolskich to Zmiennicy zaje...serial
zagraniczne: "Ptaki ciernistych krzewów" (ta muzyka!) , polskie:
"Stawka większa niż życie". Mac.
No to moim ulubionym serialem jest "szkoła przetrwania" i może "buffy postrach wampirów " . lubie mnóstwo seriali i nie wiem który jest najlepszy ale bo namyśleniu twierdze że nr one jest " szkoła przetrwania " jesśli jeszcze ktoś ten serial lubi to zapraszam serdecznie do mnie !! Pa Pa !!!!!!!!!
Przyjaciele , Ostry dyżur i Ally Mcbeal a z polskicz to Na Wspólnej i M jak miłość
Przyjaciele , Ally McBeal , ostry dyżur a z polskich to m jak miłość i na wspólnej
Fantastyczne seriale są najlepsze zaliczają się do nich :
Stargate
Star Trek Enterprise
Star Trek Voyager
Sliders
Star Trek Deep Space Nine
Babylon
Pozdrowka
hey
ja uwielbiam stare dobre polskie wyciskacze ...smiechu, typu janosik, alternatywy 4[mniej smieszne ale smieszne]. wogole z seriali to najbardziej wlasnie sobie cenie komedie
pozdrowka
1/rodzina soprano V
2/ostry dyzur
3/przystanek alaska
4/kochane kopoty
5/jezioro marzen
a berdzo dawno temu... zbuntowany anioł:D:D
1. Star Trek: Następne pokolenie
2. Gwiezdna eskadra
3. Miasteczko Twin Peaks
4. Ostry dyżur
5. SeaQuest2
Oj dużo tego jest!!
Rodzina Soprano, Allo,Allo!, Jezioro marzeń, Rooswell, Boston public, 24 godziny...i inne:)
A z tych co naczęściej puszczają teraz: M jak miłośc, Fala zbrodni, Kryminalni i Na wspólnej...
Ostry dyżur
Hotel Zacisze
Skrzydła
Przyjaciele
Kryminalne Zagadki Las Vegas
no i......Smallville :-))))
JA KOCHAM OSTRY DYŻUR!!!!!!!!!!!!!!!
WIDZIAŁAM WSZYSTKIE ODCINKI...POPROSTU EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CZASAMI OGLĄDAM ALLY MCBEAL CZY JAK TO SIĘ PISZE;)
NO I SZKOŁĘ PRZETRWANIA...
NO ALE I TAK ER JEST NAJLEPSZY (OSTRY DYŻUR)
Z polskich to uwielbiam Zmienników. Mogę to ogladać po 10 razy. Ostry dyżur, Gwiezdna Eskadra, Allo allo też sa niezłe. A kiedyś jak byłam piękna i młoda ;) to Policjantów z Maiami . Nawet to zdaje się powtarzają na TV4
Mój ulubiony serial na punkci którego mam bzika to Z ARCHIWUM X. Zaden inny serial mi sie tak nie podoba!
Ja uwielbiam "DOM" i "ALTERNATYWY 4".Oglądałam je setki razy i nigdy nie mam dosyć.To smak mojego dzieciństwa:)
Ja z przyjemnością zobaczyłabym ponownie "Drużynę A", "Skrzydła" oraz "Świat według Bundych". Szkoda tylko, że ich obecnie nie puszczają.
K I N O M A N I A K TV . DRUŻYNA A JEST ŚWIAT WG BUNDYCH TEŻ SKRYDŁA (NIE WSZYSTKIE SEZONY) JEŚLI TEMAT JEST AKTUALNY
CZE JA OGLADAM JESZCZE ANI JEDNEGO ODCINKA NIE OPUSCIŁAM SERIAL NA HALLMARK Córki McLeoda
KIEDYS OGLADALAM POKOLENIA MOZE KTOS PAMIETA???
hm.... Stargate SG1, Allo allo, oczywiście cały monty python :) oraz thebesciarska Czarną Zmije (Baldrick rulezz:))
Ja uwielbiam "czterech pancernych i psa" i to właściwie jedyny serial jaki kiedykolwiek oglądałam, no może nie licząc matrixa, bo były, aż trzy częsci.