1. Wakacje dobiegają już końca, szkoła tuż tuż:(. Niektórzy gdzieś wyjechali, inni przez wakacje pozostali w domach(do nich należę i ja). Kiedy jest pogoda idzie się gdzieś na spacer, ale jeżeli jest deszczowo to siedzimy w domu i włączamy telewizor oczekując, że poleci coś ciekawego. A tu ZONK. Po prostu krew człowieka zalewa gdy telewizja powtarza durne seriale a filmów nie puszcza. Owszem, leci coś ciekawego jeżeli jest jakieś święto, ale tak, to leci albo g....o albo jakaś tandeta(Pająki, Ośmiornica - zamiast Pająka mogła leciec Mucha). Telewizja daje za mało fajnych filmów, a jest tyle fajnych starych i nie tylko starych filmów . Pozostaje pytanie:"za co płacę ten podatek i abonament".
2. Telewizja ma problemy z częściami filmów. Leciał Koszmar z ul. Wiązów cz.I, a gdzie pozostałe?? Może nie mają :)
3. Zabawie się w jasnowidza. Wiecie co jest 31.11.?? Oczywiście, że Halloween. Telewizja da na pewno Halloween cz.I i H20. A reszta?? Reszta poleci na niemieckich kanałach :(

sebastianFlaczynski

Całkowicie się z Tobą zgadzam. W TV bardzo rzadko są fajne filmy.
Gdy byłam młodsza to często widzialam jakiś nowy film w telewizji, a to dlatego, że teraz wszystko powtarzają i przeglądając gazetę telewizyjną można tylko powtarzać : "to było", "to widziałem" itp.
Tylko pytanie, co się dzieje z naszymi pieniędzmi??
Ostatnio dali "Lost" - mój ulubiony serial i chwała im za to, tylko czemu niedługo po tym puścili go drugi raz?? Teraz bedzie drugi sezon, tylko szkoda, że go już widziałam na AXN. Jednak czasem dadzą coś fajnego, tylko to czasem jest wiecznością.
Pozdrawiam