Moja to Zaklete Serce-Niestety ten piękny film już się skończył. :( Teraz leci nowy.Zdradzona miłośc mam nadzieję że też bedzie ciekawy.
heehehheheheheheh ale temat niech będzie no więc ---------------)"BETII BRZYDULA"!!!!!(-------------- JEJ NIC I NIKT NIE POBIJE!!!!!!!!!!!!!!
...FILMWEB... to taka telenowela... miłość, nienawiść, kłótnie, przyjaźnie... wszystko na FilmWebie znaleźć można... nawet jakieś nieślubne dziecko się znajdzie i kłopoty z ojcostwem...
Snaga, muszę Ci coś wyznać... To JA jestem twoim ojcem! ;P
Wejdźcie na blog Usurpadora, wesołe tematy są ;)
Nie smiejcie sie. Piekne, zyciowe telenowele moga odciagnac mlodziez od dragow, gorzaly, seksu, zycia towarzyskiego, wartosciowych filmow oraz innych plugastw zajmujacych czas wiekszosci nastolatkow!
Usurpadorn zadziwiasz mnie.... Co takiego zdarzyło się w Twoim życiu, że jesteś 19 letnim chłopakiem zakochanym w telenowelach??
Nie to oczywiście, żebym żadnej nie oglądała... bo i owszem.... ale to było, kiedy miałam 15 lat...
To sie wydarzylo w jego zyciu, ze postanowil zakpic sobie, jako ze jest STRASZNIE inteligentny, z ludzi ogladajacych telenowele. Ten sarkazm, to jest prawie artyzm...
Naszczęście się mylisz! Przykro mi że nie rozumiesz co to znaczy oglądac telenowele :/ Pewniwe i tak byś ich nie zrozumiał...
Naszczęście się mylisz! Przykro mi że nie rozumiesz co to znaczy oglądac telenowele :/ Pewniwe i tak byś ich nie zrozumiał...
Do rozumienia telenowel nie trzeba wielkiej inteligencji, bo to nieskomplikowane romansidła. Jak już interesujesz się czymś takim, czytaj przynajmniej Harlekiny, czytanie czegokolwiek powinno przynajmniej rozszerzać horyzonty myślowe....
To Ty czytac nie umiesz bo tutaj tezeba wpisac nazwe telenoweli a nie dyskutowac na ten temat więc ty laska nie umiesz czytac i lepiej się tu nie wpisuj bo nie jesteś tego warta...
A ja to sie moge zalozyc, ze nie padnie tu ani jeden tytul telenoweli...
PS. Usurpador , popracuj nad rozumieniem ironii
Ja jestem wszystkiego warta;)
Chcesz tytułu telenoweli? No to proszę: "FW łeb pełen miłości ".
Krótkie streszczenie fabuły: Kanwą opowieści jest miłość wszystkich do wszystkich. Panna Cudowna jest w szczęśliwym związku ze Snagą Jednookim, który żyje w przeświadczeniu, że jego ojcem jest Darth Vader. Ale oto pojawia się niejaki Chidder, który twierdzi, że to ON jest jego ojcem! Na domiar złego pojawia się także przyrodni brat - Znawca Ekranów, który bezlitośnie odbiera bratu ukochaną i sam planuje z nią ślub. Ma go im udzielić znany Filmwebowy duchowny, Ojciec Dyrektor, zamieszany w ciemne interesy z Mr Westem, prawdopodobnie chodzi o jakieś radio. Snaga, wcielenie dobroci, przebacza ex-narzeczonej i nowoodnalezionemu bratu. Niestety jednak, Znawca Ekranów, niespokojny i nieposkromiony duch, ucieka sprzed ołtarza i zmienia imię na Dawcę Orgazmów. Ojciec Dyrektor również znika, poniważ chciał za kasę za ślub spłacić dług mafijnemu bossowi znanemu jako Corsage. Villandra, córka Eddy'ego, który był bratem ciotki szwagra Panny Cudownej, nieprzytomnie i platonicznie zakochana w Ojcu Dyrektorze, planuje zemstę na Mr West, który go oszukał. On jednak wyznaje, że została adoptowana i to on jest jej prawdziwym ojcem. Wkrótce okazuje się,że pozornie łagodny Snaga rządzi półświatkiem przestępczym i może mieć coś wspólnego ze zniknięciem Znawcy i Ojca Dyrektora. Co z tym wszystkim ma wspólnego często widywany przez bohaterów upośledzony maniak telenowel Usurpador...?? CDN
Achhh gdzie się podzieli ci prawdziwi prowokatorzy. Tandeta nas zalewa proszę państwa.....
A moja telenowela to Moda na sukces:P Niestety, jest nieśmiertelna i pewnie ostatniego odcinka nie dożyję...:P
eno jestem zawiedziony-tylko taka trzecioplanowa rólka? Na FW pewnie podpiszą mnie w "niewymienieni w czołówce"... Lipa! Czuje się jak Val Kilmer w "Prawdziwym Romansie", albo jak Tarantino w "Desperado". I to jeszcze jako ojciec Villandry! Powinienem być jej płomiennym kochankiem, kurde-Ogierem. Pogromcą W.B!
A tu skończyło się rumakowanie...
Wiesz co Villandra świetlista twoja historia nie jest wcale ciekawa: brak w niej jakiegokolwiek artyzmu itp. Poprostu nie rozumiesz sensu telenowel który jest z pewnością zbyt trudny do znalezienia dla Ciebie. Naprawde współczuje Ci...
A Ty Mr.West niestety jesteś w błędzie bo pojawiły sie tu tytuły telenowel ale jeśli nie potrafisz czytac to już twój problem :/ Pewnie było by tu wiecej tych tytułów ale niestety większośc osób która się tu wpisuje ględzą tak jak Ty-to się nazywa niezrozumienie czyanego tekstu.
A wiec moi drodzy: Na swiecie sa dwa rodzaje ludzi: Ci, ktorzy lubia telenowele i ci, ktorzy sie z nich brechtaja
Ale zeby nie bylo, ze sie tylko czepiam : mala dygresja od zartow. Mam zamiar zaprzeczyc sam sobie. Naprawde podobala mi sie "Brzydula". Chyle pokornie czola ale chyba czlowiek czasem potrzebuje takiego bezmyslnego oderwania.
A jako czarny charakter telenoweli wymyslonej przez Villandre bede kontynuowal knowania majace na celu zatarcie granicy miedzy powaga a ironia, ktora dla niektorych jest orzechem nie do zgryzienia.
To mowilem ja - Mr West
Nie podoba Ci się...?? Ło matko... a tak się starałam...chyba się potnę;) Słaby z Ciebie znawca telenowel, skoro nie dostrzegasz piękna i artyzmu mojej telenoweli....
Pora na "FW łeb pełen miłości" odc 2391
Po zniknieciu Ojca i Znawcy Snaga Jednooki, jako glowny podejrzany ukrywa sie przed policja. Poniewaz petla zaciska sie coraz ciasniej zmuszony jest do zmiany nazwiska na "Z Locksley" co ma na celu zmylenie sluzb scigania. Tymczasem Ojciec Dyrektor tak naprawde ukrywa sie w mieszkaniu ukochanej Villandry nie chcac podzielic losu Znawcy. Mr West podejrzewa, ze jego corka jest zwiazana z jego ex-kontrahentem i kontynuuje knowania majace na celu rozdzielenie dwojga kochankow i zwiazanie corki z Chidderem co mialoby zaowocowac dla Mr Westa nawiazaniem kontaktow finansowych z mafia.
Tymczasem niczego nie podejrzewajacy Uzurpador zjawia sie w mieszkaniu Mr Westa w poszukiwaniu sensu ironii. Mr West juz wie, ze znalazl idealnego kozla ofiarnego, ktory moze odpowiedziec przed policja za przestepstwa popelnione przez Snage "Jednookiego" Z Locksley.
CDN
hahaha jak można oglądać telenowele przecierz jest to bezwartosciowy serial oczywiście szczególnie da chłopaków dziewczyny to jeszce rozumiem ale faceci... to żart
"FW łeb pełen miłości" Ha! Ha!... rewelacyjne...
podoba mi się rola Jednookiego Snagi "Z Locksley", imperatora gangsterskiego świata... zaraz sam jakiś odcinek opiszę... niech mnie tylko muza natchnie...
No dobra, Usurpador, oddajemy Ci Twój temat....
UWAGA wszyscy miłośnicy telenoweli FW łeb pełen miłości! Otóż jak to wyraził użytkownik Usurpador ten niezwykły wręcz obiekt artyzmu zostaje przeniesiony jako oddzielny temat do działu NA CO DO KINA.
Wszystkich zainteresowanych dalszymi dramatycznymi losami naszych bohaterów i tych, którzy chcą dołączyć swoje odcinki, w imieniu swoim i Mr. Westa zapraszam!