Serial Xena Wojownicza księżniczka od 14 lutego o 17 : 30 w TV Puls nareszcie mój ulubiony serial !
bardzo dobra seria choć pod koniec zmieniła się w reklamówke ruchu HK ;))ale pierwsze sezony były ok :)ale speca od mitologii to mogłyby wpędzić w dziką frustracje ;)
Trudno było tego brać na poważnie, ale wtedy jak leciał to było coś :D mam tylko nadzieje, że puszczą od 1 sezonu, wtedy to będzie miało sens ...
Też mi rewelacja. Puls puszcza wiele takich pozycji z lat 90., więc nic dziwnego. nie ma sie co ekscytować. Jakby puścili Firelfy'a to byłby powód do radości, a Xena? To typowy serial przygodowy z lat 90.
Każdy lubi co innego Xena już dawno nie była puszczana wiec, to fajne oczko w stronę fanów tego serialu a zapewniam ci, że jest ich niemało ;D Nie każe ci go oglądać, więc w czym problem ?
To, że telewizja puszcza same beznadziejne filmy i seriale, które sa robione na jedno kopyto, a seriale oryginalne, mające jakiś ciekawy pomysł są pomijane.
Twój problem ma bardzo proste rozwiązanie - nie oglądaj telewizji skoro nie potrafią cię zainteresować swoją ofertą programową. Na pewno włodarze tych stacji będą sobie potem pluć w brodę z powodu utraty tak znamienitego widza ;P
Dla ciebie beznadziejny serial dla innych miłe wspomnienia z dzieciństwa ;) przy oglądaniu tego serialu na pewno wielu ludziom przypomną się stare dobre czasy .
Większość ludzi przypomni sobie, jak dobrze bawiło się przy tym serialu myślę, że na niejednym teraz dorosłym już człowieku zagości uśmiech i pomyśli właśnie o tych serialach z lat 90 .