z kim będzie Kate w trzecim sezonie LOST ? propozycje..

Ryzy

"Kejt bedzie z Sojerem", jak to kiedyś na jakimś forum przeczytałem.

użytkownik usunięty
Vladimir_Estragon

a nie prawda bo stworzą trójkącik...

Ryzy

Jestem przekonan ze będzie z Sojerem Nie ogladalam 3 sezonu ale wiele znaków na niebie i wyspie o tym świadzczą.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Vladimir_Estragon

Taaa, a ja myślałam że z ośmiornicą trójpalczastą ogoniastą, wiadomo było że z Sawyerem, przecież muszą jakoś tą fabułę przedłużać, nie żebym była przeciwniczką serialu :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Ryzy

Bedzie ze mnom

Klonik

chciałbyś :D

Ryzy

Nauczcie wy się imion bohaterów, bo aż smutno się robi patrząc na "Sojerów".

Vladimir_Estragon

James "Sawyer" Ford
James "Sawyer" Ford
James "Sawyer" Ford
James "Sawyer" Ford
James "Sawyer" Ford
James "Sawyer" Ford
James "Sawyer" Ford
James "Sawyer" Ford
James "Sawyer" Ford
James "Sawyer" Ford

Serio!

freepick

pasuje do Jacka, ale jak Anna L nam zmarła, to SOJER musi z kimś być , nie ?? :P

użytkownik usunięty
Ryzy

ejj bo zdradzacie akcje filmu, która dla innych (w tym i dla mnie)powinna byc tajemnicą, bo inaczej sie oglada film nie wiedząc jaki koniec , a Wy klimat psujecie łobuzyyyy;PP

będzie z Sawyerem wiadomo już od pierwszej sreri filmu

gosia345

będzie z HUGO!!:P
hehehehehehehehehe
hehehehehehehehehe

Ryzy

NIE, już mówiłam z ośmiornicą trójpalczastą-ogoniastą napewno, jestem o tym przekonana ale Boże już nie mogę się doczekać aż to puszczą w tv :)

Ryzy

nooo z hugo jak nic:D albo odbije sun jina:D nie o ale tak na poważnie to też stawiam na sawyera:) no wiecie jack to strasznie dretwa i przerysowana postac!!! och wielki wybawiciel całego świata... chyba on mnie najbardziej wkurza:///

Ryzy

Kejt pencie miaua ciecko s zyzdemem opronnym...

TroPtyN

O Boże tłumaczę wam że z ośmiornicą, jestem 47 odcinków do przodu i wyraźnie czują do siebie miętę, ośmiornica jest taki zaborczy i wogóle :)

Ryzy

Będzie najpierw z Sawer?em a później z Jack?iem, także stawiam na trójkąt.
Sawer to typowy maczo, przystojny, z silnym charakterem chyba każda kobieta chciała by spotkać takiego faceta- ( przynajmniej na jedną noc ) ale kiepski był by z niego mąż ( i tu pojawia się opiekuńczy i ratujący świat Jack ? idealny na męża ( i w dodatku lekarz!!!!!) ??i wszystko jasne

Angie_4

jest juz z charliem i z nikim innym nie będzie :)

Ryzy

Może was zasmucę ale jak na razie obejżałam 4 odcinki trzeciej serii i wygląda na to, że Kate jednak wybierze Sawyera. :):):):)

Natalia_81

A widzisz, to ja jestem 43 odcinki dalej i niestety - ośmiornica wygrywa.

sylwia_86

z koziolkiem matolkiem

MPD

BĘDZIE Z HANNIBALEM LECTEREM :PP

:P

Ryzy

Z Chuckiem Norrisem .On zatym stoji.Bo kto inny ma taki magnetyzm.

dziabus1

OŚMIORNICA TRÓJPALCZASTA-OGONIASTA!!!!

sylwia_86

SYLWIA i jej ośmiornica rządzi!! pozdro Sylwia :PP a może będzie z jakimś OTHER'sem :PP??

sylwia_86

SYLWIA i jej ośmiornica rządzi!! pozdro Sylwia :PP a może będzie z jakimś OTHER'sem :PP??

użytkownik usunięty
Ryzy

niech se jest z kim chce. hu kers?
ale skoro Kate bedzie z ośmiornicą to zkim będzie SOJER? ( tenże bohater ne zasługuje na poprawne pisanie jego przezwiska :P ).
A Jack? A Juliet? A Ben? A mały Aaron? Przed nim całe życie!!! Ludzie zastanówmy się z kim będzie Aaron !!!??? (...)

Aaron będzie z tą Rose ;]
albo z córką ośmiornicy.... :P
hehe

Ryzy

Aaron bedzie z Mary Jane, a Kate z Jin

MPD

ja mysle i mam taka nadzieje ze kate bedzie z sawyerem to spoko ziomek a ten jack to taki pyszalek mysli ze jak jest jedynym lekarzem na wyspie to ma prawo dowodzic grupa

Ruda_23

Aaron będzie lekarzem w przyszłeości :p

a tak powarznie to mi sie jednak najbardziej podobała ośmiornica trójpalczasta ;]

Ryzy

no pewnie, w końcu ktoś przejrzał na oczy, niestety ośmiornica udowodnił Kate że to on tak naprawdę może najwięcej zdziałać na wyspie, nie ma co poleciała na grubą rybę, sami się przekonacie, nie chce zdradzać co się będzie działo bo Boże! nie można popsuć takiej zabawy.

sylwia_86

taaak ośmiornica, ale to nie wszystko, słyszałem, że SpongeBOB poderwie Sun !! naprawde, tylko mam nadzieję, że ona go nie potraktuje jak sushi, a wiecie z kim wogóle ona jest w ciąży, ja stawiam właśnie na BOB'a, a potem urodzi się malutka gąbeczka morska...
pozdro Sylwia, już mam Cię w ulubionych za tą ośmiornicę ;]

Ryzy

sun bedzie z sojerem

hehehehehehehhehehehehe

Ryzy

Sun będzie z Dezmondem a Jin z Eko hehehheehehehhee

Ryzy

e tam Eko nie żyje przecież :P
no, ale tam, będzie z Sawyerem
a poza tym - jak możesz obrażać ten serial takimi tematami? :P

Ryzy

Moim nieliczącym się i nikogo nie obrażającym zdaniem, Kate Austen wejdzie w związek małżeński z Kałamarnicą- Ludojadem. Ośmiornica trójpalczasto-ogoniasta 60 odcinków temu zdechła z głodu.
P.S. Ja tam Jack'a lubię.

Ryzy

będzie z Magdom eM. wiem to na 100% - byłam w Choliłód i się samej Kejty spytałam...

:D

ahcynk

naucz sie pisać (aJin będzie z Eko bo Eko zmartwychstanie

Ryzy

Ja stawiam na ośmiornicę... Sylwia ma rację.
P.S.
Ale wtedy Bolek i Lolek zostaną bez dziewczyny...

cristina

Jak to zdechła?! jak to zdechła ?!!! to, to niemożliwe przecież oni są taką piękną parą :( na pewno oszukujesz, i wiesz co weź pod uwagę że niektórzy sprawę traktują poważnie ;D Ośmiornica trójpalczasta-ogoniasta na pewno nie umarł z głodu, bo żywi się wodorostem pospolitym, a ma on działanie podobne jak szpinak u Popaja(?) marynarza.

sylwia_86

"Z KIM BĘDZIE KATE ??? LOOOOOOOOOOOOOOOST !"

Nie chcę jej martwić, tej Kate...
...ale jestem już zajęty:)
So get lost Kate!

Ryzy

W trzecim, i mam nadzieję ostatnim sezonie "Lostów" Kate zostanie porwana przez UFo i trafi do serialu "Z archiwum X" i tam zakocha się w niej jakiś straszny palant-morderca, a ona w nim i będzie śluyb i w ogóle wszystko będzie nudne i marudne. j.

Vena_Poetica

jak ktoś wi9e to niech napisze kiedy w polsce będzie 3 sezon losta i na jakim kanale

Ryzy

Kate postanowi wrocic wplaw do stanow jak sie okaze, ze Sawyer od poczatku czul miete do Jacka. Obstawiam, ze bedzie sie milo bawic z jakims rekinem.

---------------
funpics.pl & kate fan

tweety34

kate wróci z wyspy, a wtedy wyjaśni się, że kiedy piotr wyjechał od Magdy w magdzie m . to on właśnie wyjechał do kate (bo przecież L.A. ), a o ośmirnicę się nie martwci, mam przecieki, że będzie się umawiać z jin'em , ponieważ się okarze, że chociaż nie zna ang. to świtnie zna język ośmiornic trójpalczastych - ogoniastych !

Ryzy

Ekhm sugerujesz że ośmiornica trójpalczasta-ogoniasta jest jakby odmiennej orientacji? No jakoś nie chce mi się w to wierzyć, nie po tym jak zobaczyłam scenę miłosną Kate i ośmiornicy...ach te jego macki...

sylwia_86

może nie widziałaś, jak nawija po koreańśku z jin'em, to jest dopiero akcja