Witam. Pierwszy raz zadaje na tym forum pytanie wiec proszę o wyrozumiałość. Przechodząc do rzeczy to poszukuje strony internetowej na której można obejrzeć: Trzy noce z duchami,, może być to płatna strona? Drugie pytanko to polecacie jakieś fajne programy [ seriale ] dokumentalne o zjawiskach paranormalnych ? np. Trzy noce z duchami lub Przeklęte miasto. Z góry dziękuje.
OK, to "pierwszy raz" ;) masz już zaliczony, to teraz powiedz, czy próbowałeś w ogóle szukać sam?
Nie sadzę, bo samo zaguglowanie pożądanego tytułu już przynosi rezultaty w postaci odcinków...
Także, do dzieła!
Oto wrota do "piekieł" :D
https://www.google.pl/
Przykro mi, tak bywa...
Kiedyś kilka lat namierzałem, w sumie to czekałem, aż ktoś się zlituje i wrzuci do sieci film, który widziałem jako dzieciak na VHSie, jakoś w 84-tym w wakacje. No i po ładnych kilku latach w końcu się trafił w chyba 2010 na wiosnę, albo jesienią, już nie pamiętam tak dokładnie, ale zupełnie inaczej go zapamiętałem.
Drugi widziałem jakoś w wakacje 91-szego i czekałem na kolejną możliwość zobaczenia... 18 lat!!! Dopiero jakoś na początku 2009 go napotkałem...
Cierpliwości :)
są jeszcze kanały tv online na żywo. Fakt trzeba czekać do północy i oglądać do 1 w nocy ale jak komuś zależy to warto :) My z mężem co prawda zasypiamy w połowie ale zawsze ;p
Może ktoś poleci online coś w podobnym stylu? :)
" ... trzeba czekać do północy i oglądać do 1 w nocy ... "
- chyba najwyższa pora zakupić jakiś PVR, albo zwyczajnie podłączyć pamięć lub dysk do dekodera DVB-T (jeśli z takiego korzystasz i ma gniazdo USB)
Jak nie, to dekoder można kupić już za 80-100 zł, a pendrive np. 64GB za jakieś 6 dyszek i zaczynasz niskim kosztem przygodę z rozrywką kiedy chcesz :)
Nie wspominam już nawet o jakiejś platformie cyfrowej, gdzie do wyższych pakietów sami dają dekoder z dyskiem i wtedy hulaj dusza: filmy, seriale i żegnajcie reklamy :D
paranormal tv cda co prawda trzy noce z duchami parę odcinków ale "opowieści o duchach" z nickiem groffem wymiata sporo odcinków i " tam gdzie czają się duchy" POLECAM
To jest takie gówno że nawet sam gorszego gówna bym nie wymyślił. Powinnni ich skazać za tą głupote a tych co w to wierzą na śmierć