Witam. Pierwszy raz zadaje na tym forum pytanie wiec proszę o wyrozumiałość. Przechodząc do rzeczy to poszukuje strony internetowej na której można obejrzeć: Trzy noce z duchami,, może być to płatna strona? Drugie pytanko to polecacie jakieś fajne programy [ seriale ] dokumentalne o zjawiskach paranormalnych ? np. Trzy noce z duchami lub Przeklęte miasto. Z góry dziękuje.

RoxTV

OK, to "pierwszy raz" ;) masz już zaliczony, to teraz powiedz, czy próbowałeś w ogóle szukać sam?
Nie sadzę, bo samo zaguglowanie pożądanego tytułu już przynosi rezultaty w postaci odcinków...
Także, do dzieła!

Oto wrota do "piekieł" :D
https://www.google.pl/

ZSGifMan

No niestety nie jest to takie łatwe. W sieci jest tylko bodajże 5 odcinków.

donia2611

Przykro mi, tak bywa...

Kiedyś kilka lat namierzałem, w sumie to czekałem, aż ktoś się zlituje i wrzuci do sieci film, który widziałem jako dzieciak na VHSie, jakoś w 84-tym w wakacje. No i po ładnych kilku latach w końcu się trafił w chyba 2010 na wiosnę, albo jesienią, już nie pamiętam tak dokładnie, ale zupełnie inaczej go zapamiętałem.
Drugi widziałem jakoś w wakacje 91-szego i czekałem na kolejną możliwość zobaczenia... 18 lat!!! Dopiero jakoś na początku 2009 go napotkałem...

Cierpliwości :)

ZSGifMan

są jeszcze kanały tv online na żywo. Fakt trzeba czekać do północy i oglądać do 1 w nocy ale jak komuś zależy to warto :) My z mężem co prawda zasypiamy w połowie ale zawsze ;p
Może ktoś poleci online coś w podobnym stylu? :)

donia2611

" ... trzeba czekać do północy i oglądać do 1 w nocy ... "
- chyba najwyższa pora zakupić jakiś PVR, albo zwyczajnie podłączyć pamięć lub dysk do dekodera DVB-T (jeśli z takiego korzystasz i ma gniazdo USB)
Jak nie, to dekoder można kupić już za 80-100 zł, a pendrive np. 64GB za jakieś 6 dyszek i zaczynasz niskim kosztem przygodę z rozrywką kiedy chcesz :)
Nie wspominam już nawet o jakiejś platformie cyfrowej, gdzie do wyższych pakietów sami dają dekoder z dyskiem i wtedy hulaj dusza: filmy, seriale i żegnajcie reklamy :D

RoxTV

paranormal tv cda co prawda trzy noce z duchami parę odcinków ale "opowieści o duchach" z nickiem groffem wymiata sporo odcinków i " tam gdzie czają się duchy" POLECAM

RoxTV

Po co oglądać to gówno

RoxTV

To jest takie gówno że nawet sam gorszego gówna bym nie wymyślił. Powinnni ich skazać za tą głupote a tych co w to wierzą na śmierć

Vincent_V

O, grubo...

dead_fw

Oczywiście wirtualnie

Vincent_V

No jakże by inaczej.