a tak wlasciwie piosenki do bajek. czy sa takie które czasem bezwiednie sobie nucicie?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
barbet

Mi czasem nagle wpadnie do głowy tytułowa piosenka z Gumisiów :) Pozdro

skimos

smerfy sa debesciarskie:) tez podspiewuje sobie czasem!takich bajesk sie nie zapomina...

skimos

Dobrze kojarzę, że piosenkę do "Gumisiów" śpiewał Andrzej Zaucha?

barbet

Któżby nie pamiętał piosenki ze Smerfów? :) Przynajmniej dla mnie jest ona symbolem mojej ulubionej bajki ;)

dziewcze

Oczywiście Smerfy! Ciężko się do tego przyznać, ale mając 17 lat nadal je oglądam! Gumisie też oglądłam. Nie wiem jak to się dziąło, ale czasem nadal włanczam kreskówki. Dziś oglądłam Scoobi Doo:)

dziewcze

dla mnie tez smerfy...wspomnienie dziecinstwa:)mam pytanko nie wiesz moze skad wziely sie smerfiki???tak sie ostatnio zastanawialam:DDD

dziewcze

dla mnie tez oczywiscie smerfy teraz majac 21 lat ogladam ta dobranoc!!!czy to normalne???

barbet

zdecydowanie Gumisie i może jeszcze Pszczółka Maja! a jeśli chodzi o filmy animowane to często nucę piosenki z Mulan (1 i 2), Anastazji i Pocahontas:)))

barbet

Ja często nucę pod nosem romantyczne piosenki z KRÓLA LWA 1 i 2

sir_Bastet

Motyw z ruskiej bajki "Wilk i zajac" Nu pogodi!;)

barbet

no jasne że są takie bajki!! Pszczółka Maja, Gumisie, Smerfy, Bolek i Lolek, Zaczarowany ołówek, cała klasyka...jakieś 5 lat temu namiętnie oglądałem te bajki, teraz ogląda je mój brat, więc ja razem z nim...

barbet

król lew (hakuna matata) i oczywiście Anastazja <3

użytkownik usunięty
barbet

Sasiedzi :D