co z repertuarem tv na przyszły tydzień na filmwebie? zawsze był dostepny od piątku, mamy sobotę po południu a tam pusto
chce wiedzieć co ciekawego w przyszłym tyg
ale o co ci chodzi? bo chyba niebardzo mnie rozumiesz, ta opcja przcież jest dostepna nawet dziś a ty mi wciskasz ze jej nie ma już od dawna
http://tv.filmweb.pl/
na dziś program jest, na jutro jest, a na poniedziałek już nie ma, a chce wiedzieć co bedzie ciekawego w przyszłym tygodniu
to się nazywa repertuar tv wiesz? i tylko to napisalem w temacie
tak, zorientowałem się, a co do opcji o ktorej myślaleś to bezapelacyjnie powinna powrócić, no tak zapomniałem, "wróci po prótkim remoncie" ... kiedy to było? już 2 lata?
poza tym można wejśc na strone aktora czy filmu i tez bedzie wiadomo czy coś ciekawego jest czy nie, tamta opcja de facto jest dostepna nadal tylko teraz jest dużo bardziej czasochłonna no ale potrzeby jest repertuar tv którego nie ma, to jak? kiedy bedzie?
Tak na marginesie, to zauważyłem że oni więcej usuwają niż dodawać do portalu. To się nazywa - autodestrukcja. :D
Jak ktoś chce repertuar to www.telemagazyn.pl. Na 3 tygodnie w przód. (Prawie) zawsze się sprawdza :)
pytam debilu o repertuar na filmwebie, więc twoa odpowiedź jest całkowicie odpowiedzią nie na moje pytanie