co z repertuarem tv na przyszły tydzień na filmwebie? zawsze był dostepny od piątku, mamy sobotę po południu a tam pusto
chce wiedzieć co ciekawego w przyszłym tyg

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Leon_B_Fink

Tej opcji nie ma już od dawna.

WooKappy

jak to nie ma?
nie ma tylko programu na przyszły tydzień

Leon_B_Fink

No właśnie, czyli sam sobie odpowiedziałeś.

WooKappy

ale o co ci chodzi? bo chyba niebardzo mnie rozumiesz, ta opcja przcież jest dostepna nawet dziś a ty mi wciskasz ze jej nie ma już od dawna

Leon_B_Fink

Daj linka.

WooKappy

http://tv.filmweb.pl/

na dziś program jest, na jutro jest, a na poniedziałek już nie ma, a chce wiedzieć co bedzie ciekawego w przyszłym tygodniu

to się nazywa repertuar tv wiesz? i tylko to napisalem w temacie

Leon_B_Fink

Wybacz, nie zaczaiłem od razu.

WooKappy

tak, zorientowałem się, a co do opcji o ktorej myślaleś to bezapelacyjnie powinna powrócić, no tak zapomniałem, "wróci po prótkim remoncie" ... kiedy to było? już 2 lata?

Leon_B_Fink

Myślałem, że chodzi Ci o ten program z ulubionych aktorów i filmów z bloga. Kiedyś był.

WooKappy

nic o ulubionych nie mówiłem

Leon_B_Fink

poza tym można wejśc na strone aktora czy filmu i tez bedzie wiadomo czy coś ciekawego jest czy nie, tamta opcja de facto jest dostepna nadal tylko teraz jest dużo bardziej czasochłonna no ale potrzeby jest repertuar tv którego nie ma, to jak? kiedy bedzie?

Leon_B_Fink

Tak na marginesie, to zauważyłem że oni więcej usuwają niż dodawać do portalu. To się nazywa - autodestrukcja. :D

Leon_B_Fink

to sie nazywa rozwój w Polsce

Leon_B_Fink

To się nazywa: Polska.

Beznickowy

Nie ma jak Polska Rzeczpospolita Ludowa! :)

WooKappy

Jak ktoś chce repertuar to www.telemagazyn.pl. Na 3 tygodnie w przód. (Prawie) zawsze się sprawdza :)

Kain

pytam debilu o repertuar na filmwebie, więc twoa odpowiedź jest całkowicie odpowiedzią nie na moje pytanie

Leon_B_Fink

Debilem to jesteś ty, niekulturalny pawianie

Kain

szkoda że nie potrafisz uargumentować,
ps na drugi raz proszę uprzejmie czytać ze zrozumieniem