piszcie, gilotynujcie!!!
ja łeb tnę KIEPSKIM na poczatek!!!

verd

Był kiedyś...tzn. parę lat temu taki serial w TVP-Klasa na obcasach...rzekomo o polskiej młodzieży-drewniane aktorstwo i drętwe dialogi-Boże kto to pisał:)

karakter

"Kiepskie" może i są kiepskie,ale też i śmieszne.
Mnie wkurza "Moda na sukces".
Który to już odcinek "Mody.."
2035?
No i "Klan".
Też go niepotrzebnie przeciągają.

mroofkaa

Ja nie nawidze wszelkich telenoweli. Nie moge poprostu na nie patrzeć.
A zwłaszcza wszystkie te które lecą na Polsacie.

Czasami zbiera sie na wymioty....

mroofkaa

moda na sukces, klan, na dobre i na złe, dom, daleko od szosy

verd

ja też zdecydowanie potępiam "Świat wg Kiepskich"! nie dość że nie śmieszne, to jeszcze momentami obleśne, a już zdecydowanie ŻAŁOSNE!!!

verd

wszystkie seriale na publicznej jedynce, poczynając od mody na sukces a kończąc na klanie.

verd

sąsiedzi.... czy tam lokatorzy. to jest totalne dno tvp. nie wiem jak ten serial utrzymuje sie w ramówce

Leon_B_Fink

zdecydowanie "moda na sukces". Porażka i to dłuuuuugotrwała...

Bob_O

no i złotopolscy....jakim cudem to wygrało nagrodę jako najlepszy serial komediowy....hymm.. chyba jakaś drobna nieścisłość ;)

verd

po pierwsze wszystkie Brazylijskie, potem Klany,Złotopolscy i inne polskie

verd

Moda na sukces & Klan + cała latynoska menażeria

verd

Wszystkie telenowele made in Brazilia, Mexico or Columbia. Oraz nowe odcinki "Miodowych Lat". A inne komediowe lubię :D

_zz

Jak tylko w moim poblizu zacznie unosic sie przeslodzona plastikowa i sielankowa atmosfera naszej rodzimej telenoweli Klan budza sie we mnie rozne instynkty...Wmiata mnie w fotel,w powietrzu unosza sie malo wyrafinowane wiazanki przeklenstw a ja oddaje sie baaardzo przyjemnym rozwazaniom i fantazjom przebiegajacym pod haslem "Co by bylo (i jak) gdyby rozp.....lić im ten caly porzadek?"Taaak... Klan to fenomenalny serial ,zapewnia pawdziwe katharsis. Dodam ze poza tym zboczeniem wszystko ze mna w porzadku...

verd

Zdecydowanie "Zbuntowany Anioł"
no i należ wspomnieć tez o "klanie" i "Złotopolskich"
Pozadrawiam!!!! :))))

użytkownik usunięty
verd

Świat wg Kiepskich i Daleko od noszy. KOSZMAR

verd

M jak milosc... :|

verd

kiepsccy, klan, i to cale gow** na polsacie

Ibrah

Jak dla mnie okropne były seriale typu "Graczykowie" "Buła i spóla". Na szczęscie zdjeli je z anteny! Zresztą nie dziwie się :)
Aha i jeszcze Złotopolscy...

verd

zdecydowanie KLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

R_O_M_I_

the bold and The Beautiful - mozecie nie ogldac a i tak bedziecie wiedziec o cio biega heh niespotykane i godne pogardy (lol2)

BEZnickowaGIRL

Kiepscy i kiedys byl na polsacie taki amerykanski serial asy z klasy:)TRAGEDIA!!!!!