temat o fajnych reklamach jest.. to teraz trzeba zrobić o najgorszych reklamach ;)))
moim zdaniem taką reklamą jes reklama pepsi z Byonce [nie wiem czy tak sie sie pisze...] i Lopez... ;| chcieli z nich zrobi niby takie dobre 'karateczki' a gówno im z tego wyszło. i kawał na końcu też jest super ;|
a wy co o tym i o innych sadzicie? ;)

Sate

Wszystkie, które są puszczane w czasie filmu:)

VeLou

zgadzam sie wszystkie rklamy dawane podczas filmów, reklamy o wzdęciach, prostacie i menopauzie (oczywiście bardzo fajne ze w końcu to nie jest temat tabu i dobrze że zostały poruszone te tematy w reklamach), reklamy o żylakach no i moja najlepsza:

-poprosze mięte
-co zgaga?
-nie ja poprostu lubie miete.....tak zgaga
-to łaczą nas ne tylko francuskie filmy i zamiłowanie do czegoś tem
Reni już w porządku mój zołądku

Sate

fakt, beznadzieja ta reklama...chociaż sprite też można wsadzić tam gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę...tak jak indyk delekta...ta dziewczyna nawet nie wiem co znaczą kolory jej czapeczki, nawija hip hop a nie reagge...żyć nie umierać z takimy relkamami...

Sate

"Atlas do glazury - nie tylko dla Pazury " Kurwa ! Dno ! nawet Czaruś sie skurwił

Sate

Reklama prezerwatyw durex (ta z tym facetem w przebieralni)! Po prostu tragedia i żenada!!
Jak sobie jeszcze coś przypomnę to dopiszę!
Pozdrawiam!

Sate

Wszystkie reklamy Pepsi z udziałem "gwiazd".
Reklamy tak taka z Wojewódzkim.

Sate

Hmm... gdybym miał wymienić wszystkie, to by na cały ekran było :). Ale najgorsze to:
Delecta: niby hip-hop, żenada, wszelkie reklamy Vanisha: na początku zawsze "Co pani wyprawia, tego się nie da usunąć, ojejku!", a potem "ooo, niesamowite, ten vanish jest genialny" (gówno prawda), McDonald's: jestem poważnym facetem (coś niezbyt :P)

Jak sobie coś przypomnę to napiszę. Pozdro

Sate

Na reklamy Tak Taka i Sprite'a mam alergie. Nie moge tez zdzierżyc reklamy szamponu na orgazm (zapomnialam nazwy z wrazenia): "Hmm...Co zrobic zeby nie bylo to kolejne nudne popludnie? Zmyc glowe! Oh,taak!"Żenada...

frrozen_

Najbardziej denne reklamy to reklamy Dosi....

frrozen_

Herbal cośtam (aahhh, ohhh, ale DOZNANIE :). Zgadzam się w 100%

Sate

Z reklamy Kindera fraza: "Jestesmy razem tacy szczesliwi,ja,on i kinder niespodzianka."

Sate

Chcę dopisać jeszcze reklamę Pura, w której Dykielowa mówi "I co? Wiedziałam o tym od dawna!". Ma z tego nie wiadomo jaką podnietę

jjfg

Wszystkie reklamy sieci komórkowych od Wojewódzkiego, przez ludzi przebranych za telefony po kabaret muimo, mumio, czy jak tam oni się nazywają - udają, że są śmieszni.

Sate

ostatnia z nowyc reklam gdy podczas rodzinnej kolacji przepala sie zarowka; corka wrzeszczy jakby zobaczyla Frediego Krugera :D, Ojciec sie zalamal, matka zemdlala, a syn dostal palpitacji serca... nie wspomne tu o reklamie sprajta ( pragnienie nie ma szans ), reklama gumy orbit pojawia sie trzy razy w ciagu jednego bloku reklamowego (1,30 sugerowana cena za gume... ) zreszta co tu bede pisal, mniej pisania by bylo gdyby tematem bylo "Wasza ulubiona reklama :)" Pozdrawiam...

Sate

Fajna jest reklama Plus-a.... Przychodzi ten facet do tego biura: " prsze pania.... dowiedzialem sie jakos...... ktos mi tam mówił....... że macie jakiś taki....... macie jakiś taki ........ mix........ czy to fajne jest ???"

Sate

Pamiętacie jak pierwszy raz puszczali Matrixa w TV co 10 minut 10 minutowa reklama ... wszystkie były tak samo fajne ... po nich zapomniałem co oglądam
Peace...

Sate

najgłupsza reklama jaką widziałam, to reklama lodówki. w owej reklamie sałata potrzebowała do oddychania tlenu (swoją drogą ciekawa sprawa) a owy tlen zapewniała cyrkulacja powietrza w lodówce... ;]