jak coś znajdziecie to napiszcie ;]
nie trzeba będzie gwiazdki spędzać na jedzeniu karpia ;]
Z mojego opisu:
[Wigilia] Gdzie jest Nemo? o 20:10 na TVP1
[Drugi dzień Świąt] Pół żartem, pół serio o 12:30 na TVP1
[Drugi dzień Świąt] Masz wiadomość o 16:45 na TVN
[Drugi dzień Świąt] Poznaj mojego tatę o 20:05 na TVN
[Drugi dzień Świąt] Pole rażenia o 22:05 na TVP1
Filmy na święta, które przygotowały telewizje.
Tak więc TVP1 puści w Wigilię: Gdzie jest Nemo? , Tylko Ty.
Na 1-szy dzień świąt: Podróż do wnętrza Ziemi ? cz. I, Atlantyda. Zaginiony Ląd, Kopalnie Króla Salomona ? cz. I, Fanfan Tulipan, Pozew o miłość, Bez litości.
Na 2-gi dzień świąt: Atlantyda Zaginiony Ląd, Pół żartem, pół serio,
Bibliotekarz: tajemnica włóczni, Miłość w Nowym Jorku ,Pole rażenia.
Teraz TVP2 na Wigilię: Merlin cz 2(cz 1 dzień wcześniej 23.12), Igraszki losu, Zbyt wiele,
Na 1 -szy dzień świąt: Zbyt wiele, Mali agenci.
Na 2 -gi dzień świąt: Ballistic, Mali agenci 2. (cz.3 na 01.01).
TVP jeszcze będzie Świąteczny gość i Przyjaciel gangstera tylko nie wiem kiedy i na którym programie.
W polsacie napewno będzie leciał Kevin x2 i Pokojówka na Manhattanie, Wyścig szczurów, Kubuś puchatek oraz Prosiaczek i przyjaciele.
W TVN w wigilię: Tajemniczy ogród, Świąteczna ucieczka, Powrót do przyszłości, Harry Potter i komnata tajemnic, Ostatni sprawiedliwy.
W 1-szy dzień świąt: Grinch: Świąt nie będzie, Babe: Świnka z klasą, Powrót do przyszłości II, Uciekające kurczaki, Głupi i głupszy, Showtime, Kapitan Corelli.
W 2-gi dzień świąt: Sindbad: Legenda siedmiu mórz, Babe: Świnka w mieście, Powrót do przyszłości III, Córka prezydenta, Masz wiadomość, Poznaj mojego tatę, Specjalista.
Reszta albo więcej dorzucę jutro.
A teraz nie wiem czy mam się śmiać czy płakać z takiej oferty programowej na święta.
z tych filmow co wymienil poprzednik, będe oglądać jedynie tajemniczy ogrod (sentyment z dziecinstwa i fajna książeczka):P