... ale z dobrym klimatem, ciekawymi postaciami, fajnie napisaną historią. Moje ulubione
dotychczas: top of the lake, mad men, twin peaks, walking dead, królestwo, boardwalk empire,
hannibal. polecicie coś? z góry dzięki za pomoc!
Zacząłem wczoraj Graceland - dla mnie tragedia. Nie polecam komuś kto lubi rzeczy typu top of the lake, mad men, twin peak itd
Trochę mało konkretne żądania. Bo tutaj każdy wstawi swój ulubiony tytuł,a niekoniecznie musi się on tobie podobać. Jak piszesz, to pisz czego szukasz, czego nie lubisz, co lubisz, bo wtedy łatwiej jest znaleźć coś konkretnego zamiast wypisywać sterte tytułów.
Lost
Jak poznałem waszą matkę
Hoży doktorzy
Firefly
Herosi
4400
zależy.. lubisz fantasy? jeśli tak to warto zobaczyć Przygody Merlina i Miecz Prawdy. Merlin opowiada o losie młodego czarownika, który ma za przeznaczenie chronić młodego i aroganckiego księcia Artura. potem się zaprzyjaźniają i oboje stawiają czoło niebezpieczeństwom... dobry pomysł żeby Merlin był w wieku Artura :)
polecam wyspa harpera niestety tylko 1 sezon i kultowe supernaturals juz 8 sezonow a fantasty fringe
Myślę, że ucieknie albo zostanie i powie Tedowi i ekipie, że Walt ma kasę na pustyni.
Może zostanie postrzelony lub zabity bo przecież zlecenie nie jest do końca anulowane.
WIDZIALES ODCINEK 14???NIE SPODZIEWALAM SIE TEGO,ZUPELNE ZASKOCZENIE,CHOCIAZ WALT OD DAWNA PRZESTAL KONTROLOWAC SYTUACJE.