znacie to?ogl serialu: oglądaliście go kilka godzin non stop,? śmialiscie się i płakaliscie z bohaterami-zrzyliscie się z nimi?, myśleliście tylko o tym serilau? kochliście go? oglądnie go to była chwila święta?można wymieniać dalej...
Każdy z nas ma swój ulubiony serial
mój taki to EL BARCO (statek), kocham go, dużą rolę w nim odgrywa za.jebista obsada i wgl jakiś taki hmmmm temat tego seialu byl inny od innych.niepowtarzalny
mimo że skończyłąm go oglądać myślę że długo zapadnie i w pamięci i dalej o nim myśle
jaki jest wasz ulub serial?piszcie.szukam teraz właśnie coś nowego do oglądania.mam nadzieje tak zarą,bistego jak statek.dawajcie propozycje
PS ostanio zaczęłąm ogl internat(el intenado ) , chodzą o tym opinie , że jest super.dla mnie jest przeciętny. jestem a razie na 3 odcinku ale jakoś mni enie wciagnął.ok.fabuła wciagająca, nawet, ale aktorzy.opłaca się dalej oglądać?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
karoplina

Myślę że powinnaś się zbadać pod kątem ADHD albo ograniczyć ziółka :D
Odnośnie polecanych seriali to co drugi temat w tym dziale forum jest tego typu, więc chyba coś dla siebie znajdziesz.

gagarin77

a jaki jest twój ulub serial?
nie mam adhd i nie biore
xd

karoplina

Ja mam mój ulubiony serial zresztą kultowy i pamiętany:PRZYJACIELE<FRIENDS>.
SERIAL jest świetny i pełen humoru naprawde płacze przy nim za każdym razem !

karoplina

M*A*S*H jest to stary serial ale sokole oko jest bardzo zabawnym człowiekiem, który potrafi rozśmieszyć,
i dr house jeszcze jest fajnym serialem ale na pewno już widziałaś

karoplina

super seriali jest baaardzo dużo :)
Secret Circle, True Blood, Lie to Me, Criminal Minds, Hannibal, Bates Motel, EndGame, Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Queer as Folk wersja amerykańska.. Pierwsze co mi przyszły do głowy :)

karoplina

heh ja oglądałam The Office 7 sezonów dwa razy z rzędu. Miesiąc wyjęty z życiorysu :))) Potem na bieżąco, w tym roku się skończył. I wkrótce zabieram się za ponowny seans : ] Wcześniej takie przywiązanie wzbudziły tylko seriale Ugly Betty wersja amerykańska (wbrew pozorom NAPRAWDĘ DOBRA, wartościowa produkcja) i Przyjaciele :)

karoplina

1.Życie na fali
2.Szkoła złamanych serc
3.Rodzina Serrano
4.Joan z Arkadii
5.Siódme Niebo
6.Weronika Mars
7.Boston Public
8.Dr House
9.Detektyw Monk
10.Zmiennicy

karoplina

ja uwielbiam One Tree Hill :)
bardzo podoba mi się tez hart of dixie ;)