Hej
Podajcie nazwy różnych seriali których odcinek trwa około 20 minut.
friends nie lubię, 2 i pół ujdzie ale wolę coś lepszego, cougar town nie dla mnie, my name is earl calutkie obejrzałem ;/
how i met your mother obejrzałem całe, tzn. dalej oglądam ale odcinki są bodajże raz na tydzień ;p
ale weeds sprawdzę :)
To ja polecam "Office" zarąbisty,naprawdę,na początku byłem sceptyczny ,ale wciąga jak cholera,no i ubaw po pachy.
w 2 tygodnie obejrzałem 7 sezonów trawki, bardzo mi się podobało :) dawajcie kolejne seriale tak jakoś 30-20 minutowe które wciągają, ciągle chce się nowy odcinek oglądać i się nie nudzą
2 Broke Girls, Death Valley, Happy Endings, Last Man Standing, Aliens in America
, SAMANTAH WHO, MEN IN TREES (komedia ale na własną odpowiedzialność), Raising Hope, Rules of Engagement, Suburgatory, The Middle, Threesome(brytyjski), Whitney,
40 minutowe: Cupid, "Reaper", Dead like me, "Chuck" 2,"Pushing Daisies"
My Family brytyjski, According to Jim (nie wszystkie odcinki są świetne), Spy,
8 Simple Rules, Come Fly With Me (pseudo dokument komediowy o liniach lotniczych ) Friends with Benefits (serial), Good.Luck.Charlie i My Babysitters a Vampire (dobra, choć trochę jak dla młodszych -16), Happily Divorced, Happy Endings, Hot In Cleveland (najpierw byłem na nie z opisu, ale po obejrzeniu 3 odcinków świetna komedia), Thin Blue Line (z Rowan Atkinson), How to be a Gentleman (narazietylko 4 odcinki, nie zrażać sie pierwszym), InSecurity (mi nie pod pasowała po 3 odcinkach ale może wam), Mad Love (parodia how I met your mother), Melissa and Joey (fajne ale nie wiem czy przypadnie do gustu), Mr.Sunshine, New Girl , NTSF SD SUV, Onion News Network, Outsourced, Rita Rocks (mam w planach), Running Wilde (średnia), The.New.Adventures.of.Old.Christine (nie zrażać się pierwszymi odcinkami a wciągnie), Traffic Light (śerednia), Drop.Dead.Diva (początek dobry ale potem jakoś mnie trochę zniechęciło), Neighbors from Hell (animowany ale nie dla dzieci), Party Down(mnie nie wciągneło), The IT Crowd
Chaos 40 min