użytkownik usunięty

Hej
Podajcie nazwy różnych seriali których odcinek trwa około 20 minut.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

2 i pół, coguar town, friends, my name is earl wszystko to komedie :)

użytkownik usunięty
kaczkulec

friends nie lubię, 2 i pół ujdzie ale wolę coś lepszego, cougar town nie dla mnie, my name is earl calutkie obejrzałem ;/

"how I met your mother"
"weeds"

moje 2 ulubione seriale <3

użytkownik usunięty
EpicFail

how i met your mother obejrzałem całe, tzn. dalej oglądam ale odcinki są bodajże raz na tydzień ;p

ale weeds sprawdzę :)

To ja polecam "Office" zarąbisty,naprawdę,na początku byłem sceptyczny ,ale wciąga jak cholera,no i ubaw po pachy.

Teoria wielkiego podrywu :)

użytkownik usunięty

w 2 tygodnie obejrzałem 7 sezonów trawki, bardzo mi się podobało :) dawajcie kolejne seriale tak jakoś 30-20 minutowe które wciągają, ciągle chce się nowy odcinek oglądać i się nie nudzą

dwudziesto ......komedia zianiowa Hoży doktorzy Scrubs (2001-2010)

Bez tajemnic

Wszystkie sitcomy i seriale komediowe trwają nieco ponad 20 minut.

2 Broke Girls, Death Valley, Happy Endings, Last Man Standing, Aliens in America
, SAMANTAH WHO, MEN IN TREES (komedia ale na własną odpowiedzialność), Raising Hope, Rules of Engagement, Suburgatory, The Middle, Threesome(brytyjski), Whitney,
40 minutowe: Cupid, "Reaper", Dead like me, "Chuck" 2,"Pushing Daisies"

Dewast

3 planeta od słońca , robot chicken, Joey - kontynuacja friends Joey w hollywood,

Dewast

Joey w hollywood był lepszy niż friendsy :D

damian252

My Family brytyjski, According to Jim (nie wszystkie odcinki są świetne), Spy,
8 Simple Rules, Come Fly With Me (pseudo dokument komediowy o liniach lotniczych ) Friends with Benefits (serial), Good.Luck.Charlie i My Babysitters a Vampire (dobra, choć trochę jak dla młodszych -16), Happily Divorced, Happy Endings, Hot In Cleveland (najpierw byłem na nie z opisu, ale po obejrzeniu 3 odcinków świetna komedia), Thin Blue Line (z Rowan Atkinson), How to be a Gentleman (narazietylko 4 odcinki, nie zrażać sie pierwszym), InSecurity (mi nie pod pasowała po 3 odcinkach ale może wam), Mad Love (parodia how I met your mother), Melissa and Joey (fajne ale nie wiem czy przypadnie do gustu), Mr.Sunshine, New Girl , NTSF SD SUV, Onion News Network, Outsourced, Rita Rocks (mam w planach), Running Wilde (średnia), The.New.Adventures.of.Old.Christine (nie zrażać się pierwszymi odcinkami a wciągnie), Traffic Light (śerednia), Drop.Dead.Diva (początek dobry ale potem jakoś mnie trochę zniechęciło), Neighbors from Hell (animowany ale nie dla dzieci), Party Down(mnie nie wciągneło), The IT Crowd
Chaos 40 min

In treatment
Notatnik Śmierci
13 posterunek
Simpsons

jest jeszcze baby daddy i scrubs :d

rodzynkaa

a i jeszcze awkward. :)