chetnie ogladam ten,film,podoba mi sie Al Pacino w wersji"diabla".A Wam?chociaz,nie do konca rozumiem tego filmu,a jak wy go odbieracie?
miałam już okazje widzieć ten film 4 razy i jak dla mnie jest świetny
kiedy pierwszy raz go oglądałam pare lat temu wywarł na mnie wielkie wrarzenie wtedy takie filmy były rzadkaścią było w nim coś nowego
gra Pacina jak zwykle świetna nawet Keanu Reeves za którym nie wiem dlaczego średnio przepadam się popisał
racja! ja rowniez za Keanu nie przepadam,ale w tym filmie spodobal mi sie,ale chyba dlatego,ze rola jaka zagral bardzo przypadla mi do gustu!
jak dla mnie był to film bardzo średni. po przeczytaniu komentarzy pod filmem na fw nastawilem sie na film genialny, rewelacyjny jak pisali niektórzy a tym czasem mieliśmy do czynienia z kinem dobrym i poprawnym. może dlatego że nastawilem sie na bardzo dobry film, film tylko dobry nie podobał mi sie. trudno. moja opinia i nie wszyscy muszą sie z nią zgadzać. peace
p.s. świetni aktorzy i świetna ich gra nie robą filmu rewelacyjnym
amper słusznie zauważa , że świetna gra aktorska nie czyni filmu genialnym. Film dla mnie jednak jest w czołówce, polecam obejrzeć w wersji z napisami ( jak z resztą wszystkie anglojęzyczne filmy).
Film jest bardzo dobry, jest wyjątkowy, pokazuje jak nikt dotąd na czym stoi nasz świat i opierają się nasze zasady postępowania. To takie moje przemyślenia pisane na szybko bo nie mam czasu się rozpisywać.
Dla mnie rewelka!