Aamir jest najlepszym aktorem.
Jest przystojny i utalentowany.Czego nie można powiedzieć o beznadziejnym SrK nie dość żę nie umie grać to jest brzydki jak sie na niego patrze to po prostu jest mi nie dobrze.
No oczywiście że Aamir jest najlepszy,czego niemożna w żadnym stopniu powiedzieć o Shr!!!
Aamir to nr 1,jest przystojny,utalentowany i macie świetne poczucie humoru!!<33
Bardzo chce go poznać:)
A ja uważam zupełnie odwrotnie...
Aamir nie jest ani przystojny ani tym bardziej utalentowany w przeciwieństwie do przecudnego SRK który jest BARDZO przystojny i na dodatek jest świetnym aktorem.
wedlug mnie jest wspanialym aktorem poswieca sie
chodz nie jest zabujczo przystojny
jest nr 1 jest dokładny wspanile gra
co do Srk jest u mnie na 2 miejscu a raczej na 1 z Aamirem nie umiem wybrc lepszegpo
Każdy człowiek jest inny i ma inne zdanie....skoro masz 20 lat to powinnaś to wiedzieć ja mam 15 lat i to wiem...;/
Lady jeżeli ażtak bardzo nie lubisz Aamira to prosze cie abyś swoje zdanie zachowała dla siebie,poniewaz ja niemam zamiaru słuchac czegoś takiego o moim ulubionym aktorze!
Nom dokładnie Fanaa3 ..żenujące...
ja bym chciała taki szczególny powód za kóry tak kochasz Shr Lady..
możesz mi go napisac? czy raczej sie wycofasz <haha>
Wiecie co dziewczyny..? Wy jesteście żałosne..
Fanaa3 sama sobie zaprzecza. [Wiem, wiem, teraz na mnie naskoczycie, że nie, ale poczytajcie jej posty w tym wątku ze zrozumieniem, wtedy i Wy to zauważycie].
Mówicie do Lady_selene, żeby się tu tak nie wypowiadała o Aamirze, A jak Wy się wypowiadacie o Srk? Nawet w samym temacie, po jaki grzyb wspominałaś o Srk? No, po jaki? Skoro to temat o AK, to po co mówić o Srk? Albo po jaki ch*j wchodzicie na forum Shahrukh'a i piszecie, jaki on beznadziejny, brzydki..
Jesteście jednym słowem żałosne.. Ja rozumiem, można kogoś nie lubić, wyrazić swoje zdanie o nim, ale można to zrobić mądrze i bez obrażania tego człowieka i jego fanów.
Zastanówcie się nad tym, chyba że to dla Was zbyt duży wysiłek..
Napiszę swoje zdanie i pewnie zostanę za to potępiona. Jestem wielką fanką SRK. Jak widzę więcej fanów Aamira nie cierpi SRK. W jakimś sensie boli mnie to tym bardziej, że sądząc po avatarach jesteście także fankami Kajol. Ja z Aamirem obejrzałam tylko jeden film "Fanaa" i śmiem twierdzić, że go polubiłam. Może nie w tym sensie, że obejrzałam jakie dodatkowe z nim filmy. Ale przyznam się, że ma talent aktorski. A to, że SRK i Aamir łączy jakiś konflikt zmusza Was dziewczyny by wchodzić na stronkę SRK i go obrażać i obrażać nas jego fanki?
Tak. I trzeba nadmienić jeszcze, że po ostatnich wydarzeniach widać, jakby między dwoma panami wcale nie było konfliktu...
HejxDD
Ok myślę, że złożyłaś ten temat po to, aby większość cie potwierdziła, że masz racje. I uwierz mi stałoby się tak gdybyś nie pisała głupot na temat SRK, jeżeli to temat o Aamirze to po jaki grom wspominasz o shahrukhu? To przecież było do przewidzenia, że fanki SRK będą się kłócić, bo obraziłaś ich idola(w tym mojego tez!) i nie potrzebnie. Myślę też, że osoba dorosła nie założyła by takiego tematu, ponieważ to od razu widać ze to prowokacja.
I jeszcze jedna uwaga ode mnie i myślę, że warto ja zapamiętać. Aktor, który ma klasę pokarze tą klasę w każdym filmie, film może być denny, ale aktor z klasa go poprawi(nie myśl sobie, że tu chodzi o twojego Aamira Khana). Kiedy obejrzałam mój pierwszy film Bollywood pt."Czasem Słonce Czasem Deszcz" od razu SRK zrobił na mnie wrażenie i wywiera je na mnie w każdym innym filmie. No, a gdy obejrzałam film pt."fanaa" może i by mi się spodobał żeby nie ten twój Aamirek. Aamir Khan jednym słowem zawalił role i nie pokazał tu żadnej klasy. Więc wniosek się sam z siebie nasuwa taki, iż Aamir nie jest najlepszym aktorem. Dziękuję.xDD
Pozdrawiam fanki Shahrukha KhanaxDD:***
Tak jak powiedziałaś drogie dziecko to twoje zdanie, a ja zredukowałam wniosek ogólny więc to co napisałam jest zdaniem większości ludzi xDD
Przykłady z filmami to owszem moje zdanie, ale to jakim Aamir jest aktorem pozostawię już bez komentarza, ponieważ większość woli słodkiego i seksownego Shahrukha Khana xDD
Karolinaaa_21_05 ja też jestem fanką SRK ale proszę Cię żebyś już dała spokój fankom Aamira.One nam dały spokój i się z nami pogodziły.Jak będziesz je tu zaczepiać to One zaczną nas zaczepiać (co mnie nie dziwi bo nikt nie lubi jak się negatywnie pisze o jego idolu) i kłótnia znowu wybuchnie.A my fanki SRK nie chcemy już nowych kłótni z fankami Aamira w końcu wszystkie jesteśmy fankami bolly i musimy się trzymać razem.SRK jak i Aamir to dobrzy aktorzy i przystojni mężczyźni (chociaż Aamir nie w moim typie ;) , nie ma co się licytować który lepszy.Pozdrowienia dla wszystkich fanek Aamira :)
Jakoś tego nie widać, no ale i tak już miałam się nie udzielać, ponieważ dla mnie ogólnie to było żałosne to co one zaczęły a teraz niby skończyły.
NarkaxDD
Co za ograniczenie umysłowe. Czytam i nie wierze że po świecie chodzą jeszcze takie bezmózgi. Kłócą się o jakichś cweli o których świat nie słyszał. ŻAL!!! Opanujcie się ludzie! Widze że nawet jakaś fanka tych pseudo musicali sie przypałętała! ŻAL mi was!!! Ale jak chcecie naprawde zażegnać konflikt urządzicie sobie takie zawody "the bil's of hsm VS. KHANÓW DWÓCH".
Po pierwsze spójrz na date ostatniego wpisu a dopiero zacznij cos pisac!!!
A po drugie juz przestalismy sie kłócic ale trzeba to zauwazyc i miec
oczy!!!!;P
Uuuu ja nie wiedziałam że Ty całym światem jesteś.Ja się pytam jakim prawem wchodzisz tu i nas po chamsku obrażasz , myślisz że ze swoim chamstwem jesteś lepszy od nas.Prostackim zachowaniem udowadniasz że bez mózgiem (pisze się osobno geniuszu) jesteś Ty sam.Przestań być taki zadufany jeśli ty o kimś nie słyszałeś to nie oznacza że cały świat nie słyszał bo jesteś w wielkim błędzie.Widać jesteś zacofany i nie widziałeś nic po za swoim czubkiem nosa.
Bezmózgi???? Spójrz na siebie.Kto cie tu wogule zapraszał?!.Zachowaj te swoje głupie uwagi dal siebie a do nas sie nie wtrącaj.