Ja osobiście wole Aamira za wspaniałą gre aktorską i za wwygląd wle to jest moje zdanie czekam na opinie ;)
Zdecydowanie Aamirek!! U Shr nie podoba mi sie nos i wogule nie przypadł mi do gustu;D Aamir jest baardzo przystojny i nieda sie go porównać z Shr.. Zawsze bedzie na pierwszym miejscu w moim rankingu <33
Zdecydowanie Srk to mój numer jeden. ;)
I jeżeli chodzi o grę aktorską i o wygląd. :)
Aamir nie jest moim typem faceta.. nie podoba mi się. Jak dla mnie, nie ma tego 'czegoś' ..
Shahrukh ma cudne, boskie spojrzenie, co mnie urzeka za każdym razem, jak na niego patrzeć.. ma cudne usta.. i te boską czuprynę..;P A nos..? Nigdy nic do niego nie miałam. ;]
Ale oceniając aktora, nie patrzy się raczej na wygląd.. tylko na grę..
W grze Srk wszytko mi isę podoba. Jest świetny!
Aamir dobry aktor. Ale mnie w niektórych filmach denerwuje.. Po prostu..
__
No i takie jest moje zdanie. ;) Mam nadzieję, że nikt mnie nie zje..;P
Dobrze, że się rozumiemy. ;)
A tak przy okazji.. oglądał ktoś Ghajni..? Fajny.?
Bo chciałabym obejrzeć, ale się waham.. no i jak na razie nie mam skąd go wytrzasnąć...;P
Ja też oglądałam Ghajini;)
Jest świetny, naprawde polecam waro go obejrzeć... to mój drugi najlepszy film bollywood:*
a oglądał ktoś może rebelianta? bo chciałambym wiedzieć czy warto go obejrzeć..
Aham. Czyli "Ghajini" stoi już w kolejce do obejrzenia..;)
"Rebeliant" film posiadam, ale sama go jeszcze nie obejrzałam..
Bo on historyczny jest.. dlatego mnie jakoś do niego nie ciągnie, ale ludzie mówią, że bardzo fajny. Ja postaram się go obejrzeć ze względu na Rani .. ciekawe, jaką pare tworzy z Aamirem..;)
Aamir Khan i Rani to całkiem fajny duet.Bardzo podobał mi sie film Ghulam z Aamirem i Rani.Ja też jszcze nie obejrzałam Rebelianta, ale myśle ,że to będzie dobry film ;)