Fanaa boze. kocham ten film kocham jego ;p W Lagaan tez byl boski.. jako Bhuvan.. ;p szkoda tylko ze taki niiski. ale ah ah na ekranie dla mnie wspaniałyyyyyy.. ahh :P 
I w ogóle co to ma byc? zadnego tematu??
Ja również sie zgadzam:) 
Aamir jest moim najlepszym aktorem, poprostu jest cudny... uwielbiam jak gra i wogule jaki on jest przystojny:)) a Fanaa to jest mój pierwszy film Bolyy który mi zainspirował do dalszego oglądania, oglądałam go już tyle razy i nigdy mi sie nie znudzi!!:D
ja tak sama zaczelam od fanaa ter se sciaglm z neta i se zawsze frgmenty ogąldam 
wedlug mnei jest bardzo naturalny 

wie ktos gdzie mozna sciągnc gdzies z neta filmy Z Aamirem
Aamir to muj ulubiony aktor...Fanaa to mój pierwszy film bollywood i najlepszy chociaz oglądnęłąm ich już sporo a dokładnie 56. 

Aamir jest po prostu profesionalistą.
Wy też piszecie jakbyście się zabujały w Aamirze macie do tego prawo i ja nie mam zamiaru was z tego powodu obrażać ani się z was wyśmiewać i prosiłabym was żebyście i wy przestały zachowywać tak byście tylko wy miały prawo zachwycać się swoim idolem bo nie tylko wy macie do tego prawo.Zacznijcie szanować uczucia i prawa drugiego człowieka skoro wymagacie by szanować wasze uczucia i prawa.