Aamir najlepszy? Ha! Dobre. Jaki aktor tylko dla kariery ukrywa przed fanami fakt, że wziął ślub. Tak naprawdę musiał kochać żonę. To oznacza, że jest materialistą. Czemu w jego przypadku rozwód uszedł mu na sucho. Natomiast inny aktor był przez to szykanowany, że zostawił żonę i dziecko. A co Aamir to chodzący ideał?
A co z SRK. Do swojego statusu super gwiazdy doszedł sam, bez niczyjej pomocy. Zaczynał kompletnie od zera. Być pracowity, cierpliwy. Jest wiernym kochającym mężem od 1991 roku. I szanuje swoich fanów.
myślałąm ,że sobie wszystko wytłumaczyłyśmy ale nie znalazła sie jakaś zagubiona owieczka i musiała cos napisać.
Napisałąm przecież żebyście dały spokój ale widze ,że Karolina 24 nie chce sie pogodzić a ani ja ,ani nikt inny z fanek aamira nie będzie sie prosić.
O proszę bardzo to Wy zaczęłyście pisać byśmy dały spokój. Niezłe. OK. Sztama stoi. Zgoda. A szkoda bo jak czytałam te Wasze nędzne posty, a przede wszystkim 8 letniej Ranii śmiać mi się chciało.
Wiesz co karolino,ty lepiej uważaj co mówisz.Jak ja mam 8 lat to ty masz chyba 5 miesiecy. Chcesz soe godzic czy nadal obrażać innych?!
Mnie tam g***o obchodzi czy wy się pogodziłyście czy nie, ale spodobał mi się temat założony przez Karoline_24 i ją popieram.
Pozdro i naraxDD
A i jeszcze jedno sama potwierdziłaś to, ze masz te 8 lat przez swoja głupotę, bo jak 5 miesięczne dziecko może operować na kompie co?(powiedzmy, ze to pyt. retoryczne, nie musisz na nie odpowiadać, bo po swojej wypowiedzi może wyjdziesz na jeszcze młodszą, a tak to masz te 8 lat chociaż)
Narka;)xD
Wiesz co Karolinaaa 21 05 ty sie sama prosisz o wojne!
Fanki Srk cie grzecznie poprosiły abyś przestała dogadywać ale ty sobie niedasz powiedzieć.Niedość że Aamira obrażasz to jeszcze sie do mnie przyczepiłaś z tym co pisze.To co ja pisze to cb powinno wogule nie obchodzić bo to już jest dawno sprawa z tym związana zamknięta.I jak masz jeszcze chociaż troche rozumu w głowie to daj sobie powiedzieć i przestań tak pisać dla dobra wszystkich,ponieważ niechcemy nowej kłutni.
Pozdrawiam xD
Ok, dam sobie na spokój, ponieważ tak jak powiedziałaś mam jeszcze rozum i szczerze to nie chce mi się już patrzeć na te twoje błędy, aż mi serce ściska jak widzę jak Ty piszesz np."kłutnia" przez "u" lub "wogule" poprawnie to się pisze tak "w ogóle" i Ty masz więcej niż 8 lat?
I gówno mnie obchodzi, że teraz wszystkie fanki SRK(które się z wami pogodziły)i fanki Aamira polecą w Twojej obronie, ale wierz mi mówię
prawdę.
PS. Kiedyś też robiłam błędy(ale nie takie! Bardziej to chodziło o wielkie litery w wyrazie szacunku do drugiej osoby i o przecinki, no a ty musisz nadrobić to wszystko) Kilka forowiczek zwróciło mi uwagę owszem kłóciłam się z nimi o to, ale już teraz wiem, że miały racje i pisze poprawniej weź to głęboko do siebie, proszę ;| Powodzenia;p
Nara zajrzę tu jak poprawisz pisownię(wiem jestem złośliwa wszyscy mi to mówią) NARAxDD
Ne bede prowadziła kłótni ale co do Aamira to zawalił sprawe myślałam że
tylko tak sie dzieje w Holly...i w normalnych związkach ale nigdy nie
pomyślałam ze gwiazda bolly...tak zrobi!!!
Nie no ja chyba snie.Co cie to obchodzi jak ja pisze?! Tutaj nie chodzi o to czy sie robi błędy i sie na to nie patrzy tylko o to żeby napisac z sensem,a ty sie musisz zawsze doczepić.Nie bedziesz mi mówiła co mam robić.przychodz sobie myślisz że ja sie bede toba przejmować?
Nawet dorosły człowiek robi więcej błędów-i co tez powiesz że ma 8 lat?!
Ty sama nie wiesz co wypisujesz.żeby sie doczepić do ortografii..haha...