Aamir KhanI

Aamir Hussain Khan

9,0
3 761 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aamir Khan

OK. Drogie fanki Aamira Khana przyznaję się do błędu. Niech będzie zgoda, zakopmy w końcu topór wojenny. Nie dosrywajmy sobie, bo w końcu jesteśmy fankimi Khan- ów. Tylko czasami mogę coś odpisać coś Rani123 bo ona pisze takie fajne posty:).

Karolina_24

No nareszcie sie rozumiemy:)
A mając na myśli fajne posty,czyli jakie???

Karolina_24

dobrze ,że się przyznałąs do błędu.

I ZGODA.

Fanaa3

Bez obrazy, ale pisałaś takie beznadziejne, że pękałam ze śmiechu. Ale spoko ja także odpisywałam Ci beznadziejne teksty.

Karolina_24

No to niestety prawda.Ale ja poprostu pisałam tak z nienawiści jak ty też do mnie żywiłas. Dobrze że chociaż ty sie z nami dogadałas;)

rani123

Rani123 ja do ciebie nienawiści ani do żadnej z fanek aamira. po prostu mnie te wasze teksty śmieszyły. każdy może pisać, że aktor nie ma talentu aktorskiego, ale czy ktoś tutaj z nas ma takie wykształcenie, żeby do tak naprawdę udowodnić. ja nie mam. lubię srk za to jakim jest aktorem, a przede wszystkim jakim jest człowiekiem. powiem więcej podziwiam go i szanuje go.

Karolina_24

No masz racje Karolina 24 co do tego wykształcenia:)Każdy uważa inaczej,ponieważ ma inny pogląd.Ja tak samo jak ty podziwiam i szanuję Aamira,natomiast Srk również lubię.