Adam BrodyI

Adam Jared Brody

7,1
8 945 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Adam Brody

Skąd taki nagły spadek miejsca?! Jeszcze wczoraj był w Top100 na pozycji bodajże 71, a dzisiaj... 329?

Piranha

Bo nie jest jeszcze autorem ukształtowanym i godnym aby być w tak doborowym gronie, które co chwile zasilają tacy właśnie aktorzy, którzy niczego jeszcze nie dokonali, a jego talent napewno jest mniejszy od np. DiCaprio.

Piranha

"Skąd taki nagły spadek miejsca?! Jeszcze wczoraj był w Top100 na pozycji bodajże 71, a dzisiaj... 329?"
Jakby nie patrzeć nie każdy jest tak jebnięty jak ty :)

Piranha

ok, ale to jest tylko Twoje zdanie... =\ wg mnie jest dobrym aktorem.. może nie ma zbyt dużego doświadczenia, no ale co w takim razie w Top100 robi taki Shane West :\? a Ty 'era' ciągodrucie jeden takie komentarze zostaw dla siebie!

Piranha

To samo co i Adam, znalazł się tutaj w efekcie chwilowego bumu.

Piranha

He, nie chcę się zniżać do Twojego poziomu choć przyznam, iż mój komentarz brzmial prostacko lecz i tak wyraził moje zdanie ;)
Ciągodrucie? Heh, z całym szacunkiem ale ta specjalizacja należy do pań lekkich obyczajów =)
West zagrał w ulubionym filmie nastolatek, podobnie jak Brody i stąd ta wysoka pozycja.

era

Buahah o k**rwa aż musze to napisać. Popatrz na swój ośle. Wyprzedziłes/as ja z tym prostackim poziomem,uehehe. Co za idiotyzm.

Piranha

ja Mu dałęm z czystym sumieniem 10 bo rgal nie tylko w genialnym serialu ( moim ulubionym) Oc ale np. rónież w Mr. and mrs. smith !

Piranha

Adam Brody jest młodym aktorem i w sumie niczego jeszcze znaczącego nie dokonał, a na tak wysokim miejscu znalazł się po prostu dlatego, że jest przystojny.