Adam Zdrójkowski

5,4
3 516 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Adam Zdrójkowski

Kocham tego chłopczyka po prostu. Fajnie gra i jest po prostu słodziutki!

karolinamagia678

Mam to samo, zakochałam się od pierwszego wejrzenia :)

karolinamagia678

E tam. Aktor z niego chooyowy.

Marik1234

tak samo jak ty :P

Baal

Psychofan się znalazł. To że wystąpi w jakimś propagandowym gównie nie jest równoznaczne z tym iż to dobry aktor. Uwierz mi że są lepsi aktorzy od tego cepa.

Marik1234

nie nie nie psycho fan tylko podoba mi sie jak on gra w rodzince pl moze dlatego że jak ja byłem bajtlem miałem podobne nastawienie do innych :P
ps. zgodzę sie że sa lepsi od niego bo on nie jest jakimś tam super aktorem lepszym np jest Bobb'e J. Thompson

Baal

Jak dla mnie słabo gra i sztucznie. A sama Rodzinka.pl to ścierwo które nie powinno ujrzeć światła dnia.

Marik1234

hymm to wymyśl coś innego i dobieraj normalne słowa bo widzę ześ jakiś niedorozwinięty

Baal

Dlaczego niedorozwinięty? Tylko dlatego że mi się nie podoba Rodznka.pl? Nie obrażam ludzi ale ich gusta tak.

Marik1234

cytuje twoje słowa "Psychofan się znalazł, chooyowy, gównie , ścierwo" innych słów nie potrafisz dobierać? jeżeli nie to na pewno jest to jakis stopień twojego upośledzenia

Baal

Czemu upośledzenia? Tylko dlatego że dosadnie powiedziałem na temat tego słabego aktora którego wybrali bo miał ładną buźkę(w te castingi to ja nie wierzę że są rzetelne).

Marik1234

słuchaj wystarczyło dobrać inne słowa i nic bym niemiał przeciwko a takie teksty to tylko wskazują że osoba która je pisze jest inna :P
ps. może sie mylę i sory za moja ostra krytykę twojej osoby

a i tez nie wierzę w castingi

karolinamagia678

popieram fajnie gra

karolinamagia678

Kubuś jest przesłodki! chętnie bym go zaadoptowała! ten chłopak będzie kimś i złamie wiele serc...ale cały serial to niestety szajs...