Dlaczego dla mnie jest on naprawdę śliczny a wszyscy w okół mówią ze nie jest? Zapraszam do dyskusji
brody jest piękny w najlepszym tego słowa znaczeniu - bo ma wrażliwą twarz człowieka, z którym warto się zapoznać... przystojny to raczej nie za bardzo... więc jeśli brać słowo "śliczny" dosłownie to moim zdaniem do niego nie pasuje
On jest BOSKI...
a to co wymieniliście wyżej, nos itd - co niektorzy mówią, że go oszpeca, ja uwazam, ze wszystko dodaje mu uroku i sprawia, ze jest on jeszcze bardziej tajemniczy...
a poza tym nawet chyba nie musze tego pisac - swietny aktor :)
Adrien Brody nie jest moim ulubionym aktorem ale uważam że gra bardzo ciekawe role:) I uważam że jest przystojnym mężczyzną, przecież nie każdy facet musi wyglądać jak model żeby uważali go za przystojnego prawda?:) Adrien ma w sobie coś takiego, że naprawdę może podobać się dziewczynom.
sie zgłaszam, mam też wypaczony gust;-P Adrien Brody jest przystojny i ma taaaakie piękne smutne oczy;-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
A co do oczu to na różnych zdjątkach ma inny kolor. Wydaje mi się że są zielone, a przy spojówkach piwne. Napiszcie, czy podzielacie moją opinię, czy macie odmienną. Mam fisia na jego punkcie, głównie jego oczu i dłoni, a co do nosa to choć klamka to przypatrując się zdjęciom sprzed wypadku(złamania noska) i porównując je z nowszymi to mam wrażenie, że wygląda lepiej... dziwne ale tak mi się wydaje.
Adrien jest przystojny (żeby nie powiedzieć ładny bo to takie zniewieściałe :P)... Widać wiele dziewczyn ma taki "spaczony" gust jak ty :)
Adrien jest najbardziej utalentowanym aktorem chodzacym po ziemi! i uwazam ze jest bardzo przystojny, ma taka tajemnicza urode, i to chyba sprawia ze jest taak sexy;]
jest prześliczny oglądałam wszystkie filmy z Jego udziałem, koleś jest po prostu boski .... mmmm.... pozdrawiam wszytskie Fanki Adriena:)
mam trzech ulubionych aktorów i w nich jest Adrien, zaczełam go uwielbiać kiedy obejrzałam "Obłęd" wcześniej go po prostu troche lubiłam, musze obejrzeć koniecznie Hollywoodland :)