Agnieszka Kaczorowska

3,3
320 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Agnieszka Kaczorowska

To ona jest piękną, seksowną laską, a nie ta żałosna Meksykaneczka Maite Perroni, na widok której chce mi się wymiotować !!!!!

Bozenka_Lubicz

Patrząc na Twój nick wnioskuję że musisz być prawdziwym/ą fanem/fanką.Nieźle się wyrobiła przez te lata,ale gra beznadziejnie,irytująco i sztucznie O_o

Kukulkan

no tak ale za to jest mistrzynią świata w tańcu latynoamerykańskim !!!!!!!!!!!!!

cedro11

Wybaczam jej grę w "Klanie" za to jak tańczy...naprawdę, skoro dzięki temu serialowi zarabia na szkolenia i stroje to niech robi to dalej.
Smutne trochę, że niektórzy patrzą na nią tylko przez pryzmat tego serialu, a 95% osób nie osiągnęło takich sukcesów jak ona. W Polsce jest największą nastoletnią ikoną tańca towarzyskiego, w dodatku młodzieżową mistrzynią świata, robi niesamowite postępy. Nie znam jej osobiście i wiem, że aktorką wybitną raczej nie będzie, ale podziwiam za pracowitość i dążenie do celu. Jeśli taniec towarzyski byłby choć w 1/4 tak popularny jak np. piłka nożna, to chyba każdy człowiek w Polsce wiedziałby, kim ona jest - obecnie dla większości tylko "Bożenką z Klanu" :/

przemek_791

dokładnie

przemek_791

To jest filmweb, więc jest jasne, że oceniamy grę aktorską, a nie umiejętności taneczne.

Bozenka_Lubicz

Tak sobie teraz czytam ten temat od nowa i troszkę się zgubiłem.Dlaczego porównanie akurat z tą meksykanką? ;p

Kukulkan

noo wlasnie tez mnie to zastanawia? dlaczego akurat Maite?;p

dla mnieee o wiele ladniejsza jest Maite;p

cocoatea

Pewnie dlatego że Maite jest znana głównie z gry w serialach tak samo jak Agnieszka znana jest przedewszystkim z Klanu :)

figielek2

Niech se tańczy jak to umie. Ale na pewno nie umie grać.
Gra sztucznie i sztywno

użytkownik usunięty
Bozenka_Lubicz

jest ładna dziewczyna, ale ma taka mocną szczeke i gruby kark, i wyglada troche (z twarzy) jak kulturystka ;)

Bozenka_Lubicz

ale jej gra aktorska to tragedia...........prze duże T.

użytkownik usunięty
Bozenka_Lubicz

Zgadzam się Ona jest żywym przykładem na to ,że słowiańskie dziewczyny biją urodą na głowę namolnie lansowane latino "piękności";p

Ano bardziej przypomina kobiety z Europy Środkowo Wschodniej aniżeli z Europy Zachodniej.

Marik1234

a mi się podoba ktoś inny ale dziewczyn z Azji D:

MrKimimaro

Ja wielkim fanem kobiet z Azji nie jestem.

Bozenka_Lubicz

jeżeli dobrze slyszałem to teraz sie zapuściła trochen ;(