Agnieszka WłodarczykI

6,7
7 911 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Agnieszka Włodarczyk
użytkownik usunięty
taubi

zgadzam się z powyższym.

to jest tak zwana aktorka :)

użytkownik usunięty
Firenze

piękna i inteligentna :)

taubi

6,8?!
OMG
N/C

taubi

ale wówczas w Sarze nago wyglądała uroczo. ogólnie ładna, z aktorstwem gorzej.

malyfromhell

W Sarze jest znakomita! Świetnie gra. Uważam, że ma/miała talent, który show biznes dawno go zmarnował. Szkoda.

paulka162

zgadzam się z tobą, mam nadzieję że rozstanie się z Mikołajem i dostanie jakieś inne role. Dla mnie ona zawsze będzie Sarą albo Agnieszką z 13 posterunku.

kinomanka_13

To samo z Anną Muchą, która zaczynała u Wajdy. Obie miały doskonaly start, tylko co potem? Nie wiem czy nie miał kto ich poprowadzić odpowiednio czy kariera uderzyła do głów. Szkoda dziewczyn...

paulka162

Agnieszka jest dużo lepszą aktorką od Muchy, Mucha była dobrą aktorką jak była dzieckiem, teraz trochę kiepsko gra, ale i tak Muchę lubię, chociaż bardziej lubię Agnieszkę bo grała w 13 posterunku a uwielbiam ten serial od dzieciaka, miałam 3 lata jak zaczęłam go trochę oglądać.

taubi

najbardziej irytujące babsko polskiej TV. Nie znoszę jej podobnie jak Cichopek, strasznie sztuczna. Jako nastolatka jeszcze jako tako grało a teraz tylko lans, romanse, botoks etc.

xxanita1990

Cichopek jest dużo gorsza od Włodarczyk, Włodarczyk jest lepsza bo się nie promuje jak Cichopek , bo Cichopek to piszę te swoje książki jak być seksi mamą a Agnieszka nie.