Aidan TurnerII

8,4
10 883 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aidan Turner

Nie wyobrażałam sobie, że krasnolud może być tak przystojny!

alavelka

Właśnie o tym samym pomyślałam i stwierdzam, że chyba trochę przesadzili. :D

TransylwanianWerwolf

A jednak :D hmm ale w sumie podoba mi się to, będzie na kim oko zawiesić podczas ogladania :D

mefistofelcia1

Jest jeszcze Legolas ;p

Lorien91_2

Tez mozna tak powiedziec :D jesli juz moge cos dodac to na LotR zawieszałam oko na Faramirze i Eomerze :D Ale Legolas to jednak Legolas hehe xd

mefistofelcia1

Zgadzam się, Faramir był megaprzystojny... ;)

wszystko_jest_mozliwe

Eomer również... a Legolas był zbyt delikatny. No ale Kili...to dopiero ciacho! :D

khazad7_2

Owszem był delikatny, ale wlasnie ta delikatmosc mi sie w nim podobala, chociaaz osobiscie preferuje wlasnei meskosc w pelnym wydaniu ze tak sie wyraze ;p

mefistofelcia1

Jak widziałam Kilego w zwiastunie to trochę się oburzyłam. Bo jeśli jest krasnoludem to czemu nie ma brody ? Ale jak oglądałam w kinie to się tak w niego zapatrzyłam, że mu od razu ten brak brody wybaczyłam ;)

A co do Legolasa to też mi się bardzo podobał. Ale zdecydowanie bardziej lubiłam Aragorna. Najlepsza postać i najprzystojniejszy ze wszystkich bohaterów.

Agacia7

Dokładnie, Kili to jedyny krasnolud bez brody :D
Hahahah co prawda to prawda, nie wiem ile razy już to pisałam ale napisze jeszcze raz, jest boski po prostu :D
Tak tak, w LotR tez było na czy oko zawiesić :) Aragorn, Faramir, Eomer, Haldir :D

Agacia7

Bo widzisz Kili to jeszcze bardzo młody krasnolud i dlatego broda nie wyrosła mu jeszcze, ale spoko zdąży zapuścić. Jeżeli przeżyje...

Herma35

niestety nie czytajcie mój temat wszystko opisane

Agacia7

Kili jest superprzystojny, ale jako krasnolud nie powinien być. A co do LOTRa to ja zawsze uwielbiałam elfów i Legolas zawsze będzie my number one, ale Aragorn, Faramir i reszta... Rety <3
Matko, Christopher Tolkien (syn J.R.R.'a jakby ktoś nie wiedział -,-) by nas z ziemią zrównał. LOTR to taka megapoważna fantastyczno-filozoficzna książka, i wg niego film jej zupełnie nie oddaje, uważa, że zmienił ją w puste kino akcji. Oj tam. Książka jest świetna, ale trochę za poważna, a cóż zrobić, skoro nawet wg Tolkiena elfowie mieli być cudni, a Aragorn "królewski". ;)

Laleli

oj za poważna, przecież Tolkien napisał Hobbita jako bajkę dla swych dzieci :)

alavelka

A jak dla mnie super. Będzie na kim oko zawiesić. Mój typ urody... uwielbiam taki typ facetów :-) Choć jako krasnolud mógłby być nieco po "krasnoludzku" przerobiony bo zbyt podobny do niskiego ale pięknego człowieka jest, niż do krasnoluda.

khazad7_2

Dokladnie, tez uwielbiam facetow z takim typem urody. A co do tego ze jest moze malo krasnoludzki... hmm... mlody po prostu :D wiec i mlodo pieknie i zachecajaco wyglada ;D

mefistofelcia1

Co fakt to fakt... młodzi zwykle są ładni :-) A z wiekiem dopiero jacyś tacy "pospolici" się robią :-)))

alavelka

A jednak

alavelka

magia efektów specjalnych i charakteryzacja na pewno sprawią że będzie nie do poznania i będzie w nim więcej z krasnoluda niż z człowieka

oskar81

Proszę spojrzec na jego zdj juz PO charakteryzacji na krasnoluda ;)

mefistofelcia1

najlepszy był Haldir:D

T_a

no nareszcie ktoś podziela moje zdanie :D no i jeszcze Boromir :)

Pharea

Boromin , a wlasciwie Sean Bean to już klasyyyka :D jeśli chodzi o wojownika :D

T_a

O Haldir był fajny, strasznie smutne to było jak zginął:(

Mims

Okropny moment, zawsze placze jak to widze...

T_a

Oj tak, podkochiwałam się w nim :D troszeczkę ;D

mefistofelcia1

szkoda, zę go tak szybko i bezlitośnie skasowali :/

Pharea

Tak... dla mnie to było niesprawiedliwe... :(
mam sentyment wielki do jego postaci ...

mefistofelcia1

i dlatego oglądam Władcę kiedy tylko mogę - aż dziw, ze nie mam tego na dvd :/

Pharea

Ja mam na dvd i normalna wersje i wersje rezyserska alee jak leci w tv to jest swietosc i trzeba ogladac ;p
teraz za 2 tygodnie bedzie wiec musisz ogladac ;p

mefistofelcia1

oczywiście,że oglądam - za kazdym razem :)

Pharea

noo ;) trzeba :D

użytkownik usunięty
alavelka

Przynajmniej będzie do czego wzdychać :))))

alavelka

Moim zdaniem ogólnie do ekranizacji powieści Tolkiena, zarówno Hobbita jako i Władcy Pierścieni, zaangażowano przystojnych aktorów :) Legolas, Aragorn, Faramir, Boromir, Merry, Kili, młody Bilbo...

alavelka

Co? Ciachem to był Thorin Dębowa Tarcza, ot co! Czekałam na tego Kiliego na ekranie, bo tak się naczytałam i nasłuchałam, że tylko on będzie przykuwał moją uwagę, a tu klapa... Za to całkiem niespodziewanie do mojego serca wkradł się Thorin. ;)

A z WP oczywiście, że Aragorn, innej opcji nie ma - a kim, przepraszam bardzo, jest Legolas?!

buszasz

No taki golas, co z Lego budować w wolnych chwilach lubi ;D
BTW: Thorin to jedyny facet, na którym warto oko zawiesić IMHO ;)

Tigercub

W "Hobbicie" - taak, a w LOTR?

buszasz

No tam nie ma nikogo, ale to tylko moje zdanie ;)

Tigercub

OK, bo właśnie nie zrozumiałam, czy odnosisz to do Hobbita, czy do ogółu "tolkienowskich" filmów ; )

Tigercub

Zgodze się z tym, ze na Thorinie można oko zawiesić iiiii to an dluugo, ale nie zgodze się z tym, ze tylko na Nim :) ;)

buszasz

No a Richard to już w ogóle cud miód malina!!! no ale po za nim też było na kim oko zawiesić.. Po Hobbicie zaczęłam kochać krasnoludów bardziej niż elfy ^^

spqr17

Niezwylke wyznanie :D
Ale ... cos w tym jest :D

alavelka

ja właśnie też nie ;-) ale co prawda to prawda: niezły jest ;-P

alavelka

Dokładnie!!! on i jego towarzysz!!! kurde wymiatają !!! ale nie poznałam tego aktora!! nieźle go zrobili... tu taki fajny wesoły ula la:D

spqr17

Fili to nie jego towarzysz, tylko brat, lol :D
czytaliście Hobbita w ogóle? Niestety dla tych dwóch panów smutny koniec, choć chwalebny :(

JoannaAugustyna

ej nie rób spoilerów!!!!

JoannaAugustyna

mam wielką nadzieje że zmienią ten fragment

użytkownik usunięty
alavelka

z Lotr najprzystojniejsi : Aragorn, Legolas, Eomer, Faramir i Boromir

a w Hobbicie : właśnie Thorin, Kili i Fili - oj było na czym oko zwiesić ;D

fajnie , że Jackson daje szanse takim jeszcze mniej znanym aktorom, tak jak było wcześniej w przypadku Blooma a teraz R. Armitage czy właśnie Turnera ;)

alavelka

Musieli dać do filmu chociaż jednego przystojniaka ...

alavelka

W książce było napisane, że Kili był przystojny.

dziubdzias

Kili to ciacho ale Fili i Thorin też fajni ;) a z LOTR to wiadomo Aragorn i Legolas, chociaż mi się osobiście też Frodo podobał ;)
A kto to był Haldir ?