Tez mozna tak powiedziec :D jesli juz moge cos dodac to na LotR zawieszałam oko na Faramirze i Eomerze :D Ale Legolas to jednak Legolas hehe xd
Owszem był delikatny, ale wlasnie ta delikatmosc mi sie w nim podobala, chociaaz osobiscie preferuje wlasnei meskosc w pelnym wydaniu ze tak sie wyraze ;p
Jak widziałam Kilego w zwiastunie to trochę się oburzyłam. Bo jeśli jest krasnoludem to czemu nie ma brody ? Ale jak oglądałam w kinie to się tak w niego zapatrzyłam, że mu od razu ten brak brody wybaczyłam ;)
A co do Legolasa to też mi się bardzo podobał. Ale zdecydowanie bardziej lubiłam Aragorna. Najlepsza postać i najprzystojniejszy ze wszystkich bohaterów.
Dokładnie, Kili to jedyny krasnolud bez brody :D
Hahahah co prawda to prawda, nie wiem ile razy już to pisałam ale napisze jeszcze raz, jest boski po prostu :D
Tak tak, w LotR tez było na czy oko zawiesić :) Aragorn, Faramir, Eomer, Haldir :D
Bo widzisz Kili to jeszcze bardzo młody krasnolud i dlatego broda nie wyrosła mu jeszcze, ale spoko zdąży zapuścić. Jeżeli przeżyje...
Kili jest superprzystojny, ale jako krasnolud nie powinien być. A co do LOTRa to ja zawsze uwielbiałam elfów i Legolas zawsze będzie my number one, ale Aragorn, Faramir i reszta... Rety <3
Matko, Christopher Tolkien (syn J.R.R.'a jakby ktoś nie wiedział -,-) by nas z ziemią zrównał. LOTR to taka megapoważna fantastyczno-filozoficzna książka, i wg niego film jej zupełnie nie oddaje, uważa, że zmienił ją w puste kino akcji. Oj tam. Książka jest świetna, ale trochę za poważna, a cóż zrobić, skoro nawet wg Tolkiena elfowie mieli być cudni, a Aragorn "królewski". ;)
A jak dla mnie super. Będzie na kim oko zawiesić. Mój typ urody... uwielbiam taki typ facetów :-) Choć jako krasnolud mógłby być nieco po "krasnoludzku" przerobiony bo zbyt podobny do niskiego ale pięknego człowieka jest, niż do krasnoluda.
Dokladnie, tez uwielbiam facetow z takim typem urody. A co do tego ze jest moze malo krasnoludzki... hmm... mlody po prostu :D wiec i mlodo pieknie i zachecajaco wyglada ;D
Co fakt to fakt... młodzi zwykle są ładni :-) A z wiekiem dopiero jacyś tacy "pospolici" się robią :-)))
magia efektów specjalnych i charakteryzacja na pewno sprawią że będzie nie do poznania i będzie w nim więcej z krasnoluda niż z człowieka
Ja mam na dvd i normalna wersje i wersje rezyserska alee jak leci w tv to jest swietosc i trzeba ogladac ;p
teraz za 2 tygodnie bedzie wiec musisz ogladac ;p
Moim zdaniem ogólnie do ekranizacji powieści Tolkiena, zarówno Hobbita jako i Władcy Pierścieni, zaangażowano przystojnych aktorów :) Legolas, Aragorn, Faramir, Boromir, Merry, Kili, młody Bilbo...
Co? Ciachem to był Thorin Dębowa Tarcza, ot co! Czekałam na tego Kiliego na ekranie, bo tak się naczytałam i nasłuchałam, że tylko on będzie przykuwał moją uwagę, a tu klapa... Za to całkiem niespodziewanie do mojego serca wkradł się Thorin. ;)
A z WP oczywiście, że Aragorn, innej opcji nie ma - a kim, przepraszam bardzo, jest Legolas?!
No taki golas, co z Lego budować w wolnych chwilach lubi ;D
BTW: Thorin to jedyny facet, na którym warto oko zawiesić IMHO ;)
OK, bo właśnie nie zrozumiałam, czy odnosisz to do Hobbita, czy do ogółu "tolkienowskich" filmów ; )
Zgodze się z tym, ze na Thorinie można oko zawiesić iiiii to an dluugo, ale nie zgodze się z tym, ze tylko na Nim :) ;)
No a Richard to już w ogóle cud miód malina!!! no ale po za nim też było na kim oko zawiesić.. Po Hobbicie zaczęłam kochać krasnoludów bardziej niż elfy ^^
Dokładnie!!! on i jego towarzysz!!! kurde wymiatają !!! ale nie poznałam tego aktora!! nieźle go zrobili... tu taki fajny wesoły ula la:D
Fili to nie jego towarzysz, tylko brat, lol :D
czytaliście Hobbita w ogóle? Niestety dla tych dwóch panów smutny koniec, choć chwalebny :(
z Lotr najprzystojniejsi : Aragorn, Legolas, Eomer, Faramir i Boromir
a w Hobbicie : właśnie Thorin, Kili i Fili - oj było na czym oko zwiesić ;D
fajnie , że Jackson daje szanse takim jeszcze mniej znanym aktorom, tak jak było wcześniej w przypadku Blooma a teraz R. Armitage czy właśnie Turnera ;)