Alan BallI

Alan E. Ball

8,6
612 ocen scenariuszy
powrót do forum osoby Alan Ball

że niektózy aktorzy któych angażował do True Blood musieli z nim iść do łóża? Np ten cały Bill Compton? słowo daje gdzieś te ploty słyszałem.

Jego orientacja mi nie przeszkadza i nie mam nic do homosi ale to skrajne epatowanie pedalstwem w american Beauty, Six Feet Under czy True blood jest naprawdę niesmaczne. Próby uczynienia homoseksualizmu czymś normalnym nigdy sie nie powiodą bo to normalne nie jest.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Izabelka_filmweb

izabelka, słyszałeś? gdzie? :d

Izabelka_filmweb

Ja wiem czy skrajne? W żadnym z wymienionych przez Ciebie tytułów gej nie jest głównym bohaterem. Są postaciami drugoplanowymi, a dla kogoś takiego jak Alan Ball, przebywającego na co dzień w towarzystwie innych homoseksualistów jest to normalne. Można powiedzieć, że jest to cecha charakterystyczna jego dzieł tak jak absurdalne sceny przemocy u Tarantino :) Wyprzedzając odpowiedzi, nie porównuję obu reżyserów tylko podaję adekwatny przykład. Myślę, że jego próby mogły się powieść, pokazuje gejów z perspektywy prawdziwej, którą zna. Bardzo możliwe, że wiele osób zmieniło zdanie o tych ludziach dzięki temu reżyserowi. Jeśli nawet to był 1% oglądających to już jakiś sukces. A o tych zasłyszanych plotkach to nawet mi się nie chce pisać, Fakt też czytasz?

igulla666

hehe, świetnie jego/ ją podsumowałaś igula. pozdrawiam serdecznie