Właśnie ,szkoda że tak skończył a mógłby chociarz związać się z Ofelią ,ona była wolna a on wdowcem ,ale producenci woleli go uśmiercić.
Wymyślają różne bzdury ta telka już powinna się zakończyć w trakcie gdy Simona poznała lekarza i się w nim zakochała ,po kit wogule był potrzebny wyjazd Maricruz ,ciągną tą telkę bezsensownie.
No popatrz ;)
Nie wiem czy wiesz ,ale w Dzikim sercu już nie wiedzą co wymyślać ,jesli chcesz to ci napiszę chyba że też już wiesz o co mi chodzi? będzie chodzil,o portret Maricruz.
Prawda że Miguelito jest śliczny wygląda jak aniolek z bląd włoskami ,jest przesłodki.
Zgadłaś :) Alfonso zrobi fotomontarz portretu że niby Maricruz zapozowała do Akt i przy wszystkich na przyjęciu odsłoni obraz,tak ją upokorzy. Pewnie niedługo ten odcinek będzie/
A dzisiaj nic specialnego Octavio szukał Mricruz przez kilka dni ale bez skutku ,Maricruz nadal jest damą do towarzystwa ,Simona zaręczyła się z doktorkiem ,biedacy znowu mają budowane domy a jeszcze Simona dała na budowe kliniki/..
a to cham!!! zresztą widać po nim ;/
Hmm to teraz muszę już wszystkie odcinki do końca obejrzeć xd
w sumie dziwne że Simona tak nagle się odkochała i zakochała w innym xd kolejny absurd xd
Wątek z tymi biedakami jest tak beznadziejny, że szkoda słów ;/
Nawet nie potrzebny ten wątek z tymi biedakami ,nic ciekawego.
Jeszcze 20 pare odcinków się zostało i to napewno będą najgorsze .
hehehe nie wątpie xd widziałam kawałek tej ''kotki'' żenada normalnie ^ ^ nie podoba mi się to jeszcze ta Esmeralda niby dzikuska taka, ale cycki to ma sztuczne xd już mogli naturalną aktorkę wybrać do tej roli, ale nie... xd
Zgadzam się ,a do tego jeszcze nie wygląda młodo, widać ,że ma swoje lata .Esmeralda ma chyba 18 lat a Maite wygląda na wiele więcej ,Czy w Meksyku nie ma mlodszych aktorek ?
He :)Chyba trudno jeżeli już dojrzałe kobiety grają prawie nastolatki./
A Maite to nawet kastingu nie przeszła od razu dostała role .Nie musiała się nawet starać ,producentka od razu ją wybrała.
aha ;/ nie rozumiem jej fenomenu. owszem jest ładna itd, ale jej gra jest na niskim poziomie i to razi ;/
Dokladnie :) Ona wszędzie gra tak samo ,ja np. nie widzę różnicy.
A Wiesz ja dzisaiaj oglądalam odcinek La Gaty i tam Esmeralda czatowała na kompie ,tylko mnie zastanawia gdzie mają linie na tym wysypisku śmieci i gdzie kontakt aby podłączyć komputer?
właśnie to miałam napisać, że wszędzie gra tak samo xd
hahahahaah naprawdę miała kompa? ale jaja xd chciałabym to zobaczyć ^ ^
ciekawe czy ona i jej chłopak znajdą w końcu pracę xd
Tak naprawdę :) Ja myslałam,że spadne z fotela gdy to zobaczyłam :)
Pablo jest teraz w Nowym Jorku ,a La gata dalej na śmieciach i dzisiaj zemdlała chyba będzie miała " kociaki "
hahaah nie dziwię się :D
hahaha to oni już spali ze sobą? nieźle xd
Moja mama jak zobaczyła, że znowu puścili serial o dzikusce powiedziała, że pogłupieli xd zgadzam się, ale cóź...
No właśnie ja tej telki nie oglądam regularnie ,ale czytam i są tacy którzy pisza ,że nie sali ze sobą ,więc z jakie racj ona jest wciąży?
Twoja mama ma racje że pogłupieli :) :) nie mają co uszczać tylko dzicz ].
hehehe może jest wiatropylna xd
noo czasami coś mądrego powie xd
skończy się Dzikie Serce i już nic nie będę oglądać w tv ^ ^
Ja chyba też dam sobie spkój ,a niektóre telki będe oglądać jak mi się przypomni ,napewno nie regularnie/
Chyba jest wiatropylna ,albo to niepokalane poczęcie.
hehe kolejna matka boska xd
ja już nawet nie jestem w stanie tych odcinków oglądac obejrzę ostatni, wiem że mówiłam że obejrzę je, ale nie dam rady ^ ^
jakoś nie mam już ochoty na telki jedyne co mogę oglądac to zaklete serce xd
Wierzę Ci :) w Zaklętym sercu nie było tyle nudów zawsze coś się działo oraz dużo fajnych postaci było ,a w tych telkach jak La gata czy Dzikie serce same nudy .
hej:) Przepraszam, że dopiero po takim czasie odpisuję,
Nawet nie oglądałam finału Dzikiego Serca a Ty?
Zgadzam się w telce,Gdzie jest Frida jest piękna.Ale jak dla mnie najpiękniejsza jest Boyer z telek Meksykańskich :D