Aleksandr DomogarowI

8,1
6 065 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aleksandr Domogarow

Film "Не отрекаются любя…" opowiada o losach dwóch pilotów Iwana i Gleba (a. domogarov). Po katastrofie w górach Kaukazu wszyscy uznają ich za zmarłych. Ich rodziny układają sobie życie od nowa, ukochana Iwana i żona Gleba planują wyjść za mąż. Tylko jedna kobieta Sonia (ukochana Gleba) nie wieży w ich śmierć...
Film w całości można zobaczyć tutaj: http://webteleradio.com/movies/archives/2202

julijka26

ja już oglądałam :) film składa się z 4 odcinków i nawet powiem, że mi się spodobał... :)

julijka26

Chciałam tylko powiedzieć, że proszę się nie zrażać jeśli strona nie działa wieczorem (nie mam pojęcia z jakiego powodu może nadmierne obciążenie serwera) sama mam tem problem!!! wiem, że to głópie ale czsami tak jest. Poprostu spróbujcie jutro:)

julijka26

gdzie można obejrzeć ten film z polskim lektorem albo napisami albo ściągnąć?

m_ika0507

a wiesz coś o filmie "latający cyprian" ???

m_ika0507

Ha! Sama chciałabym wiedzieć gdzie można obejrzeć ten film z polskim tekstem! [JAK KTOŚ WIE TO NIECH PISZE!!!]. A co do " cypriana " to wiem, że film jest nakręcony ale jeszcze go montują będzie w kinach około października/lipca 2009:) A reszte to powinni to pisać: http://www.lietajucicyprian.sk/ (podkreślam powinni) :D

julijka26

Co do polskich napisów to wątpie by się znalazły... dla mnie to praktycznie bez różnicy bo troche znam rosyjski a ze słuchu rozumiem 95% ;]

julijka26

Dziś działa bez zarzutów.
Aale fajnie! ;)

julijka26

A jeszcze co do filmów z AD w sieci to na youtube jest cały serial Grafina de Monsoro... wystarczy wpisac w wyszukiwarce youtube "Grafinea de Monsoreau ep1 part1" ep1 oznacza numer odcinka, a part 1 oznacza numer fragmentu odcinka ;) tak wiec aby zobaczyc kolejny fragment odcinka np. 1 wpisujemy: "Grafinea de Monsoreau ep1 part2" a żeby zobaczyć np. 1 part 2 odcinka wpisujemy "Grafinea de Monsoreau ep2 part1" :) serial ogólnie składa się z 26 odcinków podzielonych na 10 minutowe fragmenty na youtube ;)... MIłego oglądania dla wytrwałych widzów :D

PS. Ten serial jest u mnie zaraz po OiMie w filmografii AD... a może anwet na równi z OiMem ;)

PS2. FIlm kręcono w latach 1994-1997 ;)

Tari

"Ten serial jest u mnie zaraz po OiMie w filmografii AD... a może anwet na równi z OiMem ;) "

W sensie filmów jakie lubie z jego filmografii ;)

julijka26

No i nie ma. Już skasowali tan film z webteleradio.com i z youtube też (kawałki) pewine ktoś się upomniał o prawa autorskie.

julijka26

pewnie tak, tym bardziej, że film miał premiere tuż przed nowym rokiem więc jest jeszcze bardzo "świeży" ;)