Ja to mam słabość do Australijczyków. I nie wiem dlaczego. Ale chcę powiedzieć że Alex jest bardzo przystojny. Ma piękne oczy - zawsze mi się podobały czarne oczy - ale te jego niebieskie...są jak niebo w pogodny dzień. I jak się uśmiecha - tak bosko. I jakie ma ładne rzęsy. i jaki jest wysoki...aż skoda że jest Australijczykiem. powinien mieszkać bliżej.
Oczy ma zielone moja droga.
Swoja droga co Ci daje zachwalanie jego diamentowej urody.
Kto ma oczy ten widzi.
A Australijczycy to juz chyba maja to do siebie.
On, Heath Leadger, Russel Crowe.. kocham Ich.
no wlasnie mnie tez sie strasznie podobaja Australijczycy co oni w sobie maja takiego, jak zobaczylam Alexa w Moonlight to od razu zakochalam sie w tym serialu i chcialam zobaczyc pozostale odcinki za wszelka cene;)
chyba jakos w lutym.nie wiem czy napewno, czytałam o tym na jakiejs zagranicznej stronie o alexie. the daily telagraph to napisała.zresztą mysle ze to prawda :D
Serio Alex juz nie jest z Holly??????
Żeczywiście Austalijczycy są zabójczo przystojni to chyba ten klimat tak na nich działa.......
och margaretka nadzieje nam wnioslas, wolny jest hip hip hurra!!! kurcze zeby polscy aktorzy byli tak przystojni to bym sie w australijczykach, hindusach i nowo zelandczykach nie zakochiwala;)