Alex O'Loughlin

Alexander O'Lachlan

7,8
1 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alex O'Loughlin

Ja to mam słabość do Australijczyków. I nie wiem dlaczego. Ale chcę powiedzieć że Alex jest bardzo przystojny. Ma piękne oczy - zawsze mi się podobały czarne oczy - ale te jego niebieskie...są jak niebo w pogodny dzień. I jak się uśmiecha - tak bosko. I jakie ma ładne rzęsy. i jaki jest wysoki...aż skoda że jest Australijczykiem. powinien mieszkać bliżej.

antonia0

Oczy ma zielone moja droga.
Swoja droga co Ci daje zachwalanie jego diamentowej urody.
Kto ma oczy ten widzi.
A Australijczycy to juz chyba maja to do siebie.

On, Heath Leadger, Russel Crowe.. kocham Ich.

antonia0

zgadzam się z Tobą w 100%....pozdrowienia

Justinmj1028

no wlasnie mnie tez sie strasznie podobaja Australijczycy co oni w sobie maja takiego, jak zobaczylam Alexa w Moonlight to od razu zakochalam sie w tym serialu i chcialam zobaczyc pozostale odcinki za wszelka cene;)

antonia0

Alex jest świetny ale niestety nieosiągalny. Jego wybranką jest Holly....:)

Ester1616xd

otóż nie :) alex się z nią rozstał :D także mamy szanse

margaretka1991

a kiedy się rozstali???? nic o tym nie wiem? :-P to potwierdzone informacje????

wolvi24

chyba jakos w lutym.nie wiem czy napewno, czytałam o tym na jakiejs zagranicznej stronie o alexie. the daily telagraph to napisała.zresztą mysle ze to prawda :D

antonia0

Serio Alex juz nie jest z Holly??????
Żeczywiście Austalijczycy są zabójczo przystojni to chyba ten klimat tak na nich działa.......

MissW

och margaretka nadzieje nam wnioslas, wolny jest hip hip hurra!!! kurcze zeby polscy aktorzy byli tak przystojni to bym sie w australijczykach, hindusach i nowo zelandczykach nie zakochiwala;)

antonia0

Oczy niebieskie miał w "Podróży Mary Bryant"(jesli źle tytuł napisałam to wybaczcie nie pamietam dobrze) i było Mu w nich cudownie.
Poza tym nie tylko oczy ma ładne reszta tez niczego sobie,ale jak to juz było napisane kto ma oczy to widzi.
Szkoda tylko że tyle tych tatuaży dał sobie zrobić.