Alexz Johnson

Alexzandra Spencer Johnson

7,0
539 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alexz Johnson

Jej piosenki są obłędne!! Na okrągło słucham teraz obydwu albumów z dwóch sezonów 'Instant Star'. Mam nadzieję, że utrzyma formę i w 3 sezonie nagra jeszcze lepsze kawałki!! Nie moge się już doczekać tego sezonu. A co do wyglądu, to faktycznie w Final Destination wygląda bosko =] Ktoś miał tez fajny avatar z nią co tak na nim się kolory zmieniały, ale nie pamiętam za bardzo co za użytkownik to był :P

Kristofer

Tym użytkownikiem jestem Ja :P Tego gifa mam nadal na blogu , już nie jako avatar, tylko w temacie czego słucham :-)

Pozdrawiam!

InowroclawskiWilk

Tak! właśnie o to mi chodziło. Tam ma fajne włosy i gdyby nie wyglądała jakby przeżywała tragedię to by fajnie wyszła. Musze poszukać sobie fotek z Final Destination 3 :D : D

Kristofer

http://www.alexzwebgallery.com/gallery/categories.php?cat_id=9&sessionid=68d3235 acac13dd911df5fab545aa3d1 [www.alexzwebgallery.com...] Tu masz różne fotki z Final Destination 3 :-)

Kristofer

Uwelbia jej piosenke 24 Hours. Jest SPOKO!!!!

anek_3

Dzięki Diverse za tego linka! A teraz ta foteczka co jest na jej profilu tez jest bardzo ładna. Jesli dobrze się orientuję to pochodzi ona z okładki singla '24 Hours' =]