Alexz Johnson

Alexzandra Spencer Johnson

7,0
539 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alexz Johnson

nie ma chyba gorszej aktorki,jezeli tak ją wogle można nazwac ;/

Vicious_2

Muszę powiedzieć, że się z Tobą w nie zgadzam!! Alexz jest świetną aktorką i bardzo naturalną. Ma talent, świetnie gra na gitarze i śpiewa. Doceń ją, a to Twoje żałosne 'żaal......' to sobie... odpuść, to niemodne... :/

emi_916

Alexz bardzo ładnie śpiewa, ma piękny głos,ale...... gra beznadziejnie!
Nie machyba gorszej aktorki...

Stacy

"Nie machyba gorszej aktorki...", a co Paris i Britney nie widziałaś? ;] Nie czepiajcie się jej tak, bo są o niebo gorsze aktorki.

Vicious_2

brzydko spiewa.. benadziejnie gra.. ogolnie jest dretwa

guga_buzka

Drętwa ?
Chyba nie widziałaś Oszukać Przeznaczenie 3 gdzie totalnie udowodniła, że nie jest drętwa.

guga_buzka

BTW. uważasz, że Phoebe Tonkin jest lepsza ? ;D
HahaHa ta to dopiero jest drętwa. !

guga_buzka

A czy ty przypadkiem nie jesteś zazdrosna co?
Bo wchodząc na twój profil i widząc, że prawie wszystkim dajesz 10 (Kristen Stewart, Britney Spears, którą lubię, ale za piosenki, bo aktorką jest marną). Co Kristen lubisz, dlatego, że gra Belle i dlatego, że gra w Zmierzchu. Ja jej nie lubie. Psuje cały film (chodzi mi o Zmierzch i dalsze części) Kiedyś też byłam zafascynowana Zmierzchem, ale po 11 obejrzeniu stwierdziłam, że Kristen w żaden sposób nie można nazwać dobrą aktorką. Jest bardzo słaba. A co do Alexz owszem wybitną aktorką nie jest, ale na pewno lepszą od tej całej aktoreczki Stewart.

Vicious_2

nie wiem o co ci chodzi??
Według mnie gra dobrze,ale nie będę oceniać bo nie jestem żadnym krytykiem ani znawcą w tej dziedzinie tak jak TY;))

Vicious_2

Fuck_pink_sweet_girl smiesz twierdzic ze Alex jest zla aktorka a daje 10 pkt. Agnieszce Frytkowskiel albo Dygant Zalosne

Luke_18

Alexz jest naprawdę zarąbista. Potrafi grać!! A spiewa ślicznie!!!!

phaolin

Śpiewa nieźle ale grać nie potrafi. Przejrzyjcie na oczy gra beznadziejnie- jak drewno...;//

Stacy

Ale dlaczego tak twierdzisz? Jakie ogladałas filmy z jej udziałem??

phaolin

Tak, oglądałam parę odcinków Gwiazda od zaraz. Chyba pięć. Przekonałam się że ma głos tylko jej gra, spojrzenie, sposób mówienia itp. jest trochę sztywny. Ma pewnie tremę przed kamerą. I to są wystarczające powody do nazwania jej beznadziejną aktorką....a ty za co ją lubisz ???
Z góry pozdrawiam.

Stacy

Za co ją lubie... kurcze za wszystko! :D Ma super piosenki, i moze trochę sztywno gra no ale cóż... I tak ją lubię! Może nie jest śliczna, bo np. jej serialowa siostra Sadie jest ładniejsza ale ma ciekawą twarz. Cieszę się, ze mimo, ze jej nie lubisz to wyrazasz się o niej z szacunkiem, w przeciwienstwie do innych antyfanów :) Polecam Ci film "oszukać przeznaczenie 3" w którym Alexz tez gra. występuje jako Erin która potem umiera w straszny sposób. pozdrówka :*

phaolin

Ja toleruję wszystkich ludzi i uważam, że czy się lubi czy nie to należy się o wszystkich wypowiadać z szacunkiem. Spróbuje obejrzeć ten film, skoro polecasz ;D

Stacy

naprawdę świetny. Jest jeszcze 1 i 2 czesc, ale 3 jest najlepsza

phaolin

a o czym to jest?

Stacy

sens filmów jest taki sam. w każdej części występuja jakaś grupa nastolatków. w 1 części jadą na wycieczkę samolotem, w 2 przyjaciele jadą do lasu, a w 3 sąw wesołym miasteczku. jedna osoba z danej grupy ma wizję tragedii która stanie się w miejscu do którego się udają. część osób wierzy tej osobie i np. nie jadą na wycieczkę. Później wizja staje się rzeczywistością. Osoby które ocalały "goni" przeznaczenie, czyli w jakiejs kolejności umierają w dziwnych okolicznościach. Jeżeli ktos zainteweniuja i pomoze danej osobie, smierć go omija i żyje spokojnie.

phaolin

Cała fabuła wydaje się przeciętna, ale Ty opisałaś ja w taki sposób, że mnie zaciekawiłaś :D Postaram się
zdobyć film. I już chyba nawet wiem skąd =] No nic, w każdym razie dzięki za opis filmu i na pewno opowiem
Ci moje wrażenia z filmu ;-)

Stacy

No ja myślę :) a dokładniejszy opis kazdej części znajdziesz właśnie na filmwebie.

Stacy

Drewno? Czyli jak? sorry, ale nei czaje xD dla mnei grać drętwo tonie protrafić pokazać uczuć i gadać jakby sie nei czuło tego co się mówi, jakby wyrzucało sie z siebie te formułki na "odwal się", a dla mnei Alexz gra różnorodnie i zawsze potrafi sobie poradzić z każdą rolą. Nie wzieliby jej do IS gdyby była drętwa nop przestać, a tak w ogóle to ile filmów z nią obejrzałaś? Jeden? xD

Vicious_2

Alexz aktorką jest przeciętną ale śpiewa najlepsze piosenki rockowe! Szczególnie polecam "It could be you" i " Who am i fooling?"

Anula611

ja ja uwielbiam i nic tego nie zmieni:) za muzyke, to jaka jest w wywiadach i za to w jaki sposob gra- bo mi sie to podoba i kropek.
co do piosenek to kocham "there's us", "transparent lies" i "don't you dare"- moje ukochane xD. Ale pierwsze skojarzenie jakie mam co do Alexz to oczywiscie niesmiertelne "skin" i "white lines":) pozdrawiam:*

Asiek03

A ja nie mogę przestać słuchać 'Love to burn' w jej wykonaniu :D Jazzowe klimaty bardzo jej pasują. A jeżeli chodzi o samą grę to uważam, że jest dobrą aktorką :P

Nurs

A ja bardzo lubię prawie wszytskie jej piosenki... Co do Love to burn jest fenomenalne... A do Skin... To pierwsza pioenka Alexz którą usłyszałam i wtedy się zakochałam w jej głosie... To też pierwsza piosenka Alexz której nauczyłam się na pamięć. Nie patrząc w tekst poprostu ze słuchania... Ale to normalne, że jak się czegoś na okrągło słucha to w końcu umie się cały tekst.

Vicious_2

myślę, że nie masz racji... chociaż pewnie jeszcze jakieś 3 lata temu to zabiłabym kogoś kto tak mówi- miałam to typowe "boom" na gwiazdę i ją po prostu uwielbiałam ;)

Alexz może i nie jest oscarową aktorką (z jej póki co skromnym dorobkiem w ogóle trudno oceniać, bo może się kiedyś "wyszlifuje"), ale jak na "rangę" i kategorię obrazów w jakich występuje,a są to głownie młodzieżowe seriale, to sprawdza się dobrze.
ja szczerze mówiąc, pewnie podobnie jak Ty, nie widzę jej na razie w żadnej poważnej produkcji...

w każdym razie wydaje mi się, że należy jej się pokłon za śpiew, bo to wychodzi fantastycznie. cały czas mam ogromny sentyment do piosenek z "Instant star" :)

kitket555

Moim zdaniem jest dośc dobrą aktorką jak na swój wiek i jeśli dostanie więcej roli to będzie coraz lepsza...Szkoda, że serial Instant Star już się skończył...No i Alexz ma boski głos, a piosenki z Instant Star są poprostu są najlepsze...

kitket555

Myślę, że nie jest taka najgorsza. Nie ma okazji sprawdzić się w żadnej poważniejszej produkcji, bo zawsze będzie kojarzona z serialową Jude Harrison. Poza tym jeśli ktoś mówi, że była drętwa to zapewne oglądał tylko i wyłącznie sezon 1 w którym nie najlepiej jej szło, jednak w 2 sezonie i 3 jest boska. Gra totalnie na luzie. Nie wiem jak jest w 4 sezonie bo nie miałam okazji oglądać, lecz z pewnością jest w nim równie świetna jak w 2 i 3. W oszukać przeznaczenie 3 była niezła, jednak myślę, że jej rola była trochę za mało rozbudowana. Trzeba sobie powiedzieć szczerze, że to dopiero początek jej kariery i nie można od niej dużo oczekiwać. Oprócz tego, że ma świetny głos ma również zadatki na niezłą aktorkę jednak ktoś musiał by ją poprowadzić w tym kierunku.

_Jessie_

Mam nadzieję, że ktoś zaproponuje jej jakąś nową rolę bo serial "Instant Star" już się skończył a bardzo lubię oglądać Alexz na ekranie.

Bella_Swan_2

a mi się podoba, może nie jest najlepszą aktorką na świecie, ale za to ma piękny głos i dobrze gra na gitarze. ;) dzięki Instant Star zaczęłam się interesować gitarą . ;P

kml250995

mam to samo... Teraz ucze się garć i idzie mi coraz lepiej...

Vicious_2

Człowieku, ty chyba Paris Hilton, Birtney Spears, Seleny Gomez, Megan Fox i tych innych nie widziałaś w filmach! Alexz może nie jest perfekcjonalistką, ale jak na jej znów rozwijajaącą się sławę to ma wystarczający talent.